E-Banking online: Kun voit luottaa Internetissä

0
E-Banking online: Kun voit luottaa Internetissä
Arvostele artikkeli

Mitä voit tehdä secure online banking

Noudattamalla seuraavia neuvoja alla, voit vähentää turvallisuusriskejä, kun pankki verkossa pienintä e-banking.

Käytä turvallista selainta

Mozilla Firefox, Opera, Safari. Älä usko kaikki maksetut arvostelut sanovat, että Internet Explorer (IE) on turvallisin selain nykyään. Tahansa web-tietoturva-asiantuntija kertoo totuuden: Internet Explorer on edelleen liian syvästi integroitu käyttöjärjestelmä (Windows) ja siten tekee siitä haavoittuvia.

Käyttää varmasti käyttöjärjestelmässä

Mac OS, Linux tai muu UNIX-pohjainen käyttöjärjestelmä. Tietenkin voit silti käyttää Windows, mutta sinun täytyy tehdä jonkin verran työtä, jotta se on riittävän turvallinen verkkopankit. Myös tehdä usein päivityksiä käyttöjärjestelmiä, riippumatta siitä, mitä käytät.

Käytä secure e-mail asiakkaita

Kuten Mozilla Thunderbird, Bat!, Opera Mail, Mac OS X Mail, jne,, jos et vain käyttää web-mail. Pankki voi lähettää sinulle tiedot oman pankkitili ja sinun ei välttämättä tarvitse olla nähnyt by joku muu. Pankki lähettää sinulle kirjautumistiedot internet banking selvä, niin selvä, mutta mitä pitäisi kirjeenvaihto sinun ja pankkisi on pidettävä salassa. Pidä mielessä, että Microsoft Outlook e-banking on sama ongelma kuin Internet Explorer, kun se tulee tietoturva-asioita.

Käytä anti-virus ohjelmisto, anti-spyware työkaluja ja palomuurit

Varsinkin jos käytät Windows, koska useimmat tunnetut virukset ovat erityisen haitallisia Windows. Palomuuri on ohjelmisto, joka valvoo kaikki saapuvat ja lähtevät yhteydet välillä TIETOKONEEN ja internetin ja sallii vain valtuutettujen tai tuttuja yhteyksiä. Käyttämällä hyvä anti-virus ohjelmisto ja palomuuri jatkuvasti on erittäin hyvä käytäntö, että kaikki internetin käyttäjät.

Virtual private network (VPN)

VPN voi olla ylimääräinen kerros turvallisuuden ja yksityisyyden. Esimerkiksi, voit käyttää VPN-jos tarvitset ehdoton luottamuksellisuus pankki tarvitsee, niin, että kukaan ei edes tiedä, että olet oman pankin verkkosivuilla. Käytä Sukat 5 valtakirja tällaisiin tarkoituksiin toimivat hyvin myös. On olemassa VPN-PALVELUA ympäri maailmaa, joka voi tarjota sinulle heidän VPN-PALVELUA eri maissa, että voit neuvotella.

Älä koskaan anna tietoa joku, jos et ole varma, että tämä on oikea henkilö. Aina olla tietoinen kunkin yksittäisen poikkeama rutinförfarandet, esimerkiksi vaatimus syötä tietosi kerran, kun et odota sitä. Pankki ei koskaan pyydä sinua paljastamaan käyttäjätunnuksesi ja salasanasi, PIN-koodin tai TAN kautta e-mail, mail tai puhelin – muistakaa tämä. Se myös tuskin pyytää sinua ladata ja asentaa mitään ohjelmia. Voit aina tarkistaa tällaiset pyynnöt yksinkertaisesti yhteyttä pankkiin puhelimitse e-banking.

Suojaa arkaluontoiset tiedot, kuten pin, salasanoja, Ruskettuu, access-koodeja, luottokortin numeroita, ja älä tallenna se kiintolevylle. Se on aina parempi muistaa salasanasi, kuin kirjoittaa se alas.

Valita turvallisen salasanan, jonka muistat, mutta joka on vähintään 6-8 merkkiä, yhdistelmä pieniä ja isoja kirjaimia, numeroita ja erikoismerkkejä.

Share.

About Author

Comments are closed.