Opas löytää täydellinen työpaikka

0
Opas löytää täydellinen työpaikka
Arvostele artikkeli

Työ on jotain emme ansaita rahaa elää, ura voi olla peräkkäin työpaikkoja kaikki teemalla rakentaa ja vahvistaa itseämme, ei vain elää ja ansaita rahaa, mutta on rakennettu omistautuminen, kokemus ja mieleen, mitä teemme.

Mietitäänpä sitä hetki, suurin osa meistä täytyy työskennellä elää. Me mennä töihin ansaita rahaa välttämättömyystarvikkeita, ja joskus muutamia ylellisyyksiä. Miksi ei nauttia mitä olemme tekemässä osa-aikaista työtä. Mikään ei ole pahempaa kuin ottaa että tunne joka aamu kun nouset ylös, mennä töihin, toivon, että minun ei tarvitse mennä! Sano että vihaat työtäsi, tai on fyysisesti sairas ajatus on töissä koko päivän tekemässä jotain joko tykkää, tai ei uskoa, on kauhea tunne.

Miksi ei ole täydellinen työ, työ ja ura haluat. Kun ajattelee sitä, pikalainaa me kaikki työtä keskimäärin 35 – 40 tuntia viikossa, ja jotkut meistä enää tuntia. On 168 tuntia viikossa, jos työtä 40 tuntia, joka on 24% viikolla. Jos et salli itsesi kahdeksan (8) tuntia yössä unta, se on 33% koko viikon tuntia. Yhdistetty makuu-ja työ ovat 57% ajasta sinulla on joka viikko. Jättäen 72 tuntia joka viikko syödä, kylpyamme tai suihku, vaatteet päälle, ruokaa, ostoksia, pesula, siivous, kulkevat töihin ja takaisin, jne. Niille, joilla on vain 30 minuutin työmatka osa-aikaista työtä kumpaankin suuntaan, ne ovat lisäämällä ylimääräinen viisi (5) tuntia työhönsä viikolla.

Joten kuten näette, mieleen, mitä teemme työkseen, on välttämätöntä onnellisen elämän, osittain koska se vie paljon meidän aikaa.

Joten miten voit löytää, että täydellinen työ?

Mitä haluaisit tehdä?

Emotionaalinen osa työtä on erittäin tärkeää, erityisesti mieleen, mitä voit tehdä. Ihmiset, joilla on todellinen intohimo jotain taipumus unohtaa materiaali mullin työtä ja työvoimaa. Ota muusikko tai taiteilija esimerkiksi. He eivät ole keskittyneet tekemään rahaa, mutta ovat keskittyneet heidän taidetta, harjoittelin tuntikausia joka päivä, maalaus kuvaa, kun kuva; hoonauksesta taitojaan ja toivottavasti jonain päivänä rahat tulevat. Hieman romanttinen ja unenomainen minä annan sinulle, mutta se on myös olla käsitelty realistisella ja käytännönläheisellä tavalla.

Vuosia sitten tunsin pojan, ja hän oli vain lapsi, joka rakasti autoja päivänä hän oli ensimmäinen lelu auto. Vuotiaana kahdeksan (8) hän ilmoitti, että hän halusi oppia työskentelemään autojen parissa. Hänen perhe tukivat häntä ja he opettivat hänelle perusasiat, mikä työkalu oli mitä ja periaatteessa, mitä osia on autoon. Kun hän oli teini-iässä hän voisi korjata juuri mitään auton. Tänään ollessani 28-vuotias ja hän omistaa hänen korjaus keskus/autotalli ja tekee melko hyvin.

En pidä työskentelevät autoja, ei jokainen tekee, mutta hän teki, ja hän seurasi hänen intohimonsa.

Jos etsit tehdä osa-aikaista työtä tai uran muutos, ja on ollut edellisen työpaikkoja, tehdä luettelo työpaikkoja pidit ja miksi, ja luettelo töistä et pitänyt ja miksi. Voit myös tehdä joitakin tutkimus osaksi työpaikkoja, jotka kiinnostavat sinua ja nähdä, mitä pätevyys tarvitaan, jotta nämä kannat.

Harrastukset – Mitä harrastat ja etuja? Joissakin tapauksissa voimme kääntää harrastuksia ja asioita, joita emme haluaisi tehdä uraa. Musiikki taas on hyvä harrastus, joka kanssa hieman onnea, omistautumista ja lahjakkuutta, voidaan tehdä uraa.

Tiesin nainen, joka oli fitness mutteri. Hän työskenteli ulos säännöllisesti, tiesi ruokavalio ja mitä elintarvikkeita syödä joka auttaa rakentamaan lihaksia ja saada pehmentänyt, ja nyt hän on personal trainer.

Se voi olla harrastus alkaa ulos kuin osa-aikaista työtä, kuten ruoanlaitto oppitunteja tai pianon oppitunteja. Kun saat perustettu se voi siirtyä kokopäiväistä työtä.

Yksi mielenkiintoinen harrastus jotkut ihmiset on, ne pitää blogia omasta web-sivusto. Kuten web-sivuston houkuttelee enemmän ja enemmän kävijöitä, he käyttävät mainoksia sivuston tuottaa rahaa. Pian web-sivuston voi tuottaa tarpeeksi rahaa, jotta sivusto ja blogi koko ajan pyrkii.

Taitoja – Tehdä lista siitä, mitä taitoja sinulla on, teknisiä taitoja, kuten web-kehittäminen, kirjoittaminen, jne., tai taitoja, kuten puusepän -, muuraus, jne. Älä unohda sosiaalisia taitoja sekä. En tarkoita, että voit puhua paljon, mutta todellinen harjoittaa kuuntelu ja puhuminen taitoja. Että osaa kuunnella ihmisiä, on taito, ja yksi että monet yritykset on arvokasta; erityisesti myynti, kuunnella, mitä ihminen voi tarvita ja auttaa heitä löytämään tarkka kohde.

Koulutus – Minkä tason koulutus sinulla on? Mitä tutkintoja sinulla on? Onko sinulla mitään pikalainaa tai NVQ on? Mitä koulutuksen vaatimukset ovat siellä työpaikkoja haluaisit olla? Voit mennä takaisin kouluun tai saada koulutusta näissä?

Monet korkeamman palkattuja työpaikkoja vaadi erityisiä taitoja ja mahdollisesti koulutus. Kaikki työpaikat eivät vaadi korkeakoulututkintoa, mutta se voi vaatia tiettyjä ja erityisiä koulutus.

Kokemus – Mitä kokemusta sinulla on? Mitä töitä olet tehnyt aikaisemmin? Jotkut työt edellyttävät tiettyä kokemusta, jotta voidaan harkita niitä. Tiesin, että herrasmies, joka niin teini oli työskennellyt 10 pin bowling centre kaikista paikoista. Hän oli koulutettu yk-jam keilailu koneet, koska he set-up nastat. Tämä kokemus tuli tarpeeseen myöhemmin hänen elämänsä, kun hän tuli koneistaja työskentelee kokoonpanolinjalla ongelmia-ammunta rivi.

Oppisopimus-ja koulutus – Jos ihanteellinen tai unelma työ vaatii osaamista, koulutusta tai kokemusta et on tai on tarpeeksi saada, ovat siellä tarjolla olevien oppisopimuspaikkojen tällaisia työpaikkoja. Voit tehdä vapaaehtoistyötä saada kaivattua kokemusta. Vapaaehtoistyö tiettyjä hyväntekeväisyysjärjestöjä ja muita organisaatioita, on loistava tapa ei vain saada kokemusta, mutta myös jos työtä ei tulee saataville, sinulle voidaan harkita, että työtä, koska olet jo siellä.

Joten vain muutamia ideoita ja ajatuksia voidaan pohti haun täydellinen työ!

Share.

About Author

Comments are closed.