Sinun pitäisi ottaa lainaa matkustaa?

0
Sinun pitäisi ottaa lainaa matkustaa?
1 (20%) 1 ääntä

Se ei ole helppo vastata, ja se riippuu pitkälti siitä, keneltä kysytään. Ulkomailla velka voi olla hyvä asia, jos se on hyvä velka – tai jopa jos se on huono velkaa, niin kauan kuin sinulla on jatkuva tulovirran auttaa maksaa se pois. Yksi vaihtoehto matkoilla, kun sinulla ei ole rahaa käsi on ottaa ulos henkilökohtainen laina, mutta tämä vaihtoehto ei ole kaikille.

Kannattajat ottaa pois matkustaa laina, tyypillisesti on ”tartu hetkeen” – asenne. Heille aikaa tehdä asioita, on nyt, ja aika maksaa piper on huomenna. Mutta mitä jos et voi maksaa? Matka voisi olla pilalle velka kuormitus, jonka kanssa olen kasannut itse. Kuitenkin, jos tunnet itsesi ja tiedät, että voit olla vastuussa tarpeeksi maksaa pois velkaa nopeasti, se ei ehkä ole niin huono idea, tarttumaan mahdollisuus matkustaa ulkomaille (kun olet nuori, esimerkiksi, ennen kuin sinulla on vastuu avioliitto ja lapset).

Jos aiot ottaa ulos henkilökohtainen laina, kuten tarjoamia Huiput matkustaa tarkoituksiin, on olemassa muutamia ohjeet sinun pitäisi kiinni. Jos et usko, että voit, se on luultavasti parasta valita reitin, säästää rahaa, matkustaa ulkomaille.

Matkaraha

Ensimmäinen asia muistaa on, ei yli-lainata. Vain koska voit lainata määrä matkaraha ei tarkoita sinun pitäisi. Vain lainata mitä voit kohtuudella tarvitset matkasi, ja leikkaa kulmat, jossa voit. Se ei ole mitään järkeä mennä ensimmäisen luokan kaikki tavalla, kun voit säästää matkaraha ja lainata vähemmän, sinulle jää vähemmän velkaa hallita, kun pääset kotiin.

Se on myös fiksu lähteä kotiin tietäen, miten olet menossa maksaa pois teidän velka ja kuinka kauan se kestää voit maksaa se. Olla varma, että tiedät, miten aiot pysty maksamaan teidän velka, matkailu, ja silti on varaa elää kun pääsen kotiin. Kun ottaa pois henkilökohtainen laina (jossa käytännössä jokainen täyttää, vaikka sinulla ei ole luottoa) se on välttämätöntä, että voit ajatella läpi kaiken, myös elämän matkan jälkeen, ja miten aiot olla varaa siihen.

Ennen kuin otat lainaa, säästää jopa pesämuna, jonka avulla voit kansi teidän muutaman ensimmäisen takaisinmaksut. Tällä tavalla, voit ottaa unelmiesi matka, mutta silti osuma kentällä käynnissä, kun ensimmäinen lasku tulee. Enemmän voit säästää jopa etuajassa, tietenkin, pidemmälle voit olla kun se tulee aika maksaa takaisin.

Yksi ilmiömäinen tapa ottaa lomaa ja myös asettamalla itsesi maksaa takaisin lainaa on ottaa working holiday. Emme puhu juoda pina coladaa pois ananas, kun istuu työpöydän ääressä. Mitä me siis täällä working holiday-on mahdollisuus, esimerkiksi, ansaita rahaa opetukseen, kun tutkitaan Thaimaa. Jos voit yhdistää ansaita matkaraha ottaen loma (varsinkin jos olet ansaita matkaraha valuutan vaihtoa eduksesi takaisin kotiin!), teet itsellesi suuren palveluksen, kun se tulee asettaa itsesi taloudellisesti, kun palaat kotiin, jossa on kamera täynnä kuvia ja matka-velka maksaa pois.

Lyhyesti sanottuna, jos sinulla ei ole taattuja tuloja stream ja tapa lainan takaisinmaksun, kun palaat matka, ja et usko, että olet kurinalainen tarpeeksi, jotta maksut säännöllisesti, älä ottaa ulos henkilökohtainen laina matkustaa.

Jos, toisaalta, olet strategista, kurinalainen, ja on vankka suunnitelma maksaa laina kun palaat, henkilökohtainen laina voi olla toteuttamiskelpoinen strategia löytää tapa nähdä maailmaa juuri nyt, ilman tarvetta säästää pahan päivän varalle.

Share.

About Author

Comments are closed.