Taloudellinen uskottomuus

0
Taloudellinen uskottomuus
Arvostele artikkeli

Mikä on saanut tämän kirjoittaminen on lukemista Rakas Abby kirje postitettu toinen päivä. Kirje oli nainen, joka periaatteessa oli ihan OK miehensä kanssa on vähän taloudellisia salaisuuksia. Hän oli KUNNOSSA kanssa hänen rahaa siellä täällä  uskottomuus parisuhteessa poikien kanssa ja ostaa itselleen muutaman ”mies luola” kohteita ja asioita, kuten että. Mikä antoi hänelle järkytys oli, kun hän tuli perintätoimiston kirje haluavat asettua velkaa yli 10 000 puntaa!

Heti tutkimiseen tämän kirjeen, nainen selvisi, että kirje oli huijaus, ja hänen miehensä ei olisi taloudellisesti pettänyt häntä. Kuitenkin tämä pieni kirje sai hänet ajattelemaan, ja hän tarkisti heidän pikalaina nähdä, jos siellä oli jokin ”salainen” tilejä, joita hän ei ehkä ole tietoinen.

Onneksi tämä nainen kaikki oli hyvin ”taloudellinen pikalaina” – osasto. Se ei aiheuta hänelle istua alas miehensä kanssa ja keskustella joitakin ohjeita niiden toteuttamiseksi tarvitaan tulevaisuudessa vakuuttaa kumpikaan ei laita muut taloudelliseen ahdinkoon.

Yksi tavoista

Yksi tavoista, joilla he päättivät tehdä tämän oli antaa toisilleen viikkorahaa viettää jokainen kuukausi ja jos tarvitsen joko lisää rahaa sen jälkeen keskustella siitä muiden kanssa. Myös, ei olisi mitään ostot yli £50 keskustelematta muiden kanssa uskottomuus parisuhteessa.

Nyt kun nämä ovat hyviä ideoita, ja ajatuksia olen keskustellut vuosien varrella asiakkaiden kanssa, se ei toimi jokaiselle pari. On muitakin tapoja parit pitää toisiaan taloudellinen tarkistaa.

Tämä tarina on onnellinen loppu, mutta olen kuullut monia, jotka eivät lopu tällainen hyvä tapa. Kumppaneiden ja puolisoiden käynnissä jopa satoja ja tuhansia kiloa velka ilman muiden tietoon. Joskus kautta uhkapeli, joskus vain huolimaton menoja. En edes tiennyt, yhden perheen, joka menetti kotinsa, koska puolison peliriippuvuus. Surullinen tarina, että yksi.

Niin, ”rahoitus-usko uskottomuus parisuhteessa ttomuus”, toinen tapa huijata meidän kumppanit ja puolisot.

Share.

About Author

Comments are closed.