Voimme elää ilman lainanottoa?

0
Voimme elää ilman lainanottoa?
Arvostele artikkeli

Mukaan tuoreessa tutkimuksessa

Mukaan tuoreessa tutkimuksessa, että ei, emme voi. Yksi (1) 20 ihmistä Britanniassa sanovat he eivät voi elää kanssa ulos käyttää jonkinlaista luottoa tai lainaa.

Tutkimuksessa OnePoll, käyttäen ”kansallisesti edustava otos 2000 18 vuotta täyttäneille aikuisille, joista 500 oli Skotlannin asukkaat” todettiin, että yksi 20 ihmistä tuntenut, he eivät voineet tulla toimeen ilman jonkinlaista luotto. Kyselyn todettiin, että 64% ihmisistä, lainata tai käyttää luottokorttia. Kyselyssä todettiin myös, että yksi (1) viiteen (5) ovat OK kanssa lainanotto ja ”rento” siitä, kun ylimääräistä yksi viidestä-tai 20%, tunsi tarvetta lainata, mutta ei ollut tyytyväinen siihen. Tästä voisi päätellä, niille, jotka ryhmä, lainanotto voisi rinnastaa stressiä.

Eroja huolia lainanotto sukupuolten välillä. Naiset ovat todennäköisesti valtio heidän pelkonsa kuin yksi 10 sanoi, että he ovat ”pelkää lainaamisen”. Jos vain yksi 20 miestä olisi tehdä samanlaisen lausunnon.

Meidän arvoja ja käsityksiä luotonanto-ja luotonotto-rahaa on muuttunut valtavasti viime useita vuosia. Pankit suomi, luotto, luotonanto ja-otto ovat olleet noin ikuisesti, mutta vasta viime vuosisadan teki sen todella kasvaa tykkää luottokortit, palkkapäivä lainat, takaaja pikalaina, jne. On monia, voi eri muotoja lainaamisen nyt.

Osittain meidän suhtautuminen lainanottoon

Osittain meidän suhtautuminen lainanottoon on suoritettu by pankit Suomi ja lainanantajat itse. Ne oli helppo saada lainaa tai luottokorttia. Siellä on myös talouden ajo tämän hyvin. Ei monet ihmiset voivat säästää ja maksaa käteisellä auton, tai jotkut kodinkoneet. Meidän täytyy lainata. Olemme myös eivät ole enää kansakunta suuria säästäjiä, laittamalla rahaa syrjään preverbal sateinen päivä. Käytämme luottoa tai pikalaina saada läpi kuukauden tai kattamaan hätätilanteissa, kuten auto korjaus.

Niin kuin tutkimuksen ja luvut osoittavat, että me olemme kansakunta, joka käyttää luottoa, ja monet meistä eivät voi elää ilman sitä.

Share.

About Author

Comments are closed.