10 hyviä tapoja säästää rahaa vapaapäiviä

0
Arvostele artikkeli

Olit myös pettynyt siihen, että viime kesänä? Useimmat meistä toivovat hieman enemmän aurinkoa ja lämpöä, kun pimeä ja kylmä talvi. Onko rakastat aurinkoa, lämpöä, palmuja ja pitkä, hiekkarannat tai vain haluat mennä ja löytää maailma niin tarvitaan rahaa ottaa pois. Olkoonkin, että nykyään on mahdollista ottaa matkan lainaa, niin ehkä siellä on jotain kaikille. Miten voit hallita säästää rahaa tarvitset? Jos haluat lähteä etelään kesällä, ja varmista, että aurinkoa ja lämpöä, sitten katsomaan näitä 10 tapoja säästää maksuja loma maksaa varoja.

Aloittaa erillinen säästötili loma

Se voi olla hyvin motivoivaa nähdä, miten rahaa on säästössä erilliselle tilille. Nykyisessä tilanteessa, jossa mobiili pankkitoiminta, se on myös helpompi kuljettaa yli hieman nyt ja sitten. Muita etuja ovat, että sinulla ei ole rahaa, aivan kuten käytettävissä. Hyvä sääntö asettaa itsellesi on, että rahaa semesterkontot ei saa käyttää. Kun sinulla on palkka, joten niille yli tietyn summan suoraan semesterkontot.

Automaattivaihteisto

Onko sinun vaikea muistaa siirtää rahaa säästötilille joka kuukausi, ja se voi käyttää niitä sen sijaan? Sitten se voi olla aika perustaa automaattinen siirto, että on tehnyt päivän jälkeen palkka tulee tilillesi. Tällä tavalla, joten sinulla ei ole rahaa enää saatavilla.

Tapa, jolla säästöjä tavoite

Jos et aseta säästöjä tavoite, se voi tulla helpompi saada yhdessä semesterpengarna. Kuinka paljon on loma maksaa? Luottaa siihen, ja sitten päättää, kuinka paljon palkasta voidaan tallentaa joka kuukausi. Matkalla, joten siellä on perimmäinen tavoite, että lähestyt kunkin kuukauden. Vain pitää mielessä, että se on enemmän kuin lentoliput ja hotellit tarvittaessa. Odottaa myös ruokaa, matkamuistoja, toiminta, ja muut kustannukset, jotka liittyvät loma. Viimeinen asia, jonka haluat on pakko pihistellä lomasta.

Tallenna bonus

Sinulla on työtä, joka antaa kuukausittain bonuksia tai vuotuinen bonus? Se on täydellinen panos maksuja loma maksaa varoja. Sen sijaan menojen sitä afterwork tai uusi t-paita pelastaa, kun tulevaisuuden loma. Tällä tavalla, voit säästää jopa lomalle ilman suurta vaivaa.

Käytä bonus

Tiedätkö, että voit saada melko iso palautusta? Sitten, ehkä, et periaatteessa tarvitse lomasta maksettu! On jopa joitakin, jotka tietoisesti ammentaa enemmän veroa kuin mitä tarvitaan sen varmistamiseksi, että he ei tarvitse maksaa takaisin veroja maksamaan. Se on melkein kuin suljettu säästöt huomioon, että sinun ei tarvitse käyttää ottaa pois. Tietenkin, tämä on todella mitään suositella. Sitten se voi olla parempi varmista, että maksaa juuri sitä, mitä tarvitset vero-ja sen sijaan sijoittaa ylimääräistä rahaa, esimerkiksi, varoja pankin kanssa tai vastaavia. Sitten saatat jopa on mahdollisuus ottaa jopa parempi loma ensi vuonna.

ostosraha-banner

Extrajobba

Onko sinulla aikaa ehkä ottaa osa-aikaista työtä? On olemassa monia hyviä osa-aikaisesti markkinoille, jos olet opiskelevat tai työskentelevät osa-aikaisesti. Fast food-ravintolat, kotitehtäviä, vauva istuu, ja niin edelleen. Olen töissä koko ajan ja tuntuu, että tarvitset vähän ylimääräistä loma niin, että yritetään tehdä vähän ylimääräistä heidän harrastus. Miksi ei toimi kuin ohjaaja salilla illalla? Sinun tulee olla lyömällä kaksi kärpästä yhdellä iskulla, saat sekä kouluttaa ja ansaita hieman ylimääräistä rahaa.

Tallenna latte

Sinulla on tapana piristymisen kahvia matkalla töihin? Siellä on näkökulma, että voi olla hyvä lisä teidän tulevaisuuden loma. Vaikka se on halpa 12 prosenttia kahvia niin se saa aika hyvä penny lopussa kunkin kuukauden. Jotkut nopea henkinen aritmeettinen voi hämmästyttää sinua: sek 12 viisi päivää viikossa lopussa kuukauden, enemmän tai vähemmän 240 kruunua. Vuodessa on noin 2900 kruunua vain koska olet juonut kahvisi kotona. Yleensä kahvisi olevan kalliimpia ne, niin se on ehkä koko loma maksoi. Piirtämään siitä småkostnader voi siten maksaa pois kunnolla loppuun!

Klassinen purkki

Puhuminen småkostnader niin voi purkki keittiössä olla suurta apua ennen lomia. Ehkä varsinkin jos sinulla on lapsia. Se voi olla jopa hauskaa heidän tuntea, että he saavat apua. Lisää växelpengarna ja ehkä jopa satunnaista seteli, ja sitten voi tulla isompi buck lopulta. Haluaisitko ottaa mahdollisuus parantaa kieli kotona, voi purkin olla jossa sinun laittaa 20kronor jokaisen voimasana, tai kuten. Sitten se voi olla erittäin hyödyllistä säästää vapaapäiviä. Miksi ei tilaisuutta tehdä mitään lasten svordomspolis?

Selkeä arkistoon

Tilaisuutta tyhjentää varasto ja myydä tavaraa ebayssa! Onko sinulla ylimääräistä tavaraa, miksi ei täytä auton ja mennä takaluukku kirpputori ja myydä asioita, joita et käytä. Että tavalla voit ruksata yksi asia to-do lista ja päästä vähän rahaa maksuja loma maksaa varoja. Katso ympäri taloa myös, onko sinulla jotain lojumaan, joita et ole käyttänyt viimeisen vuoden aikana? Sitten on suuri mahdollisuus, että et menetä sitä myöhemmin joko jos myyt sen nyt.

Luo motivaatiota

Aloita suunnittelet loma nyt joten voit luoda motivaatiota. Lisää kuva teidän lomakohde taustakuvana puhelimessa ja toinen semesterbild jääkaappi. Surf ympäri ja suunnitella, mitä haluat tehdä, mitä haluat kokeilla syödä. Katso kaapissa ja katso uimahousut ja hattu. Tuntuu, että olet matkalla. Näin voit löytää motivaatio pitää tiukempi budjetti, kunnes istut lentokoneessa matkalla aurinko on kuuma-säteiltä.

Tahdonvoimaa ja säästötavoitteet

Jos haluat säästää rahaa niin nopeasti kuin mahdollista, on viisain ratkaisu on yhdistää nämä menetelmät. Kuinka paljon sinun täytyy tehdä vaivaa säästää rahaa on tietenkin myös riippuen siitä, missä kohde sijaitsee, sekä oman tuloja. Useimmat meistä voivat matkustaa vain meillä on

Share.

About Author

Comments are closed.