10 odottamattomia työpaikkoja, jotka auttavat henkilökohtainen rahoittaa

0
Arvostele artikkeli

Tehdä sinusta tuntuu jotain erityistä? Jotain, että ehkä kaikki eivät tiedä, mitä se on jo jotain, mutta että vielä maksaa hieman paremmin kuin muita yhteisiä työpaikkoja. Tässä on 10 ehdotuksia ammatteja, jotka voivat auttaa sinua ei tarvitse edes ottaa lainaa ilman korkoa. Kaikki ammatit on mainittu alla ulos normaalisti on kuukausittain palkka on yli 30 000, joka voi helpottaa voit pystyä on hyvä ja vakaa talousarvio.

Käytettävyyden asiantuntija

Käytettävyyden asiantuntija kutsutaan myös användbarhetsdesigner. Ne varmistaa, että tietojärjestelmien ja myös sivustot voidaan mukauttaa käyttäjien vaatimukset ja on helpompi käyttää. Ne ovat siten yhteys meihin käyttäjät ja ohjelmoijat. Työ tarkoittaa usein sitä, että olet käynnissä erilaisia projekteja, siksi on hyvä, jos sinulla on hyvät johtamistaidot.

Användbarhetsexperter on yleensä korkea-asteen koulutus, joka sisältää dataämnen ja behavioral sciences, esimerkiksi, master of science, jossa datainriktning tai kognitiotieteen koulutus.

Arborist

Pidätkö suuria puita? Sitten tämä voisi olla jotain sinulle. Sillä, että puu ei pitäisi olla ongelma taajama-ympäristöissä tarvitaan arborister, joka osaa hoitaa niitä oikein. Myös, että heidän pitäisi olla kauniita ja elää pitkään. Monet arborister työtä kuin yksityisten elinkeinonharjoittajien, kuntien tai trädgårdsanläggningsföretag. Kuten ehkä jo ymmärtänyt, työ arborister aina usein ulkona ja korkeilla paikoilla.

Tulla arborist vaaditaan peruskoulutuksen kautta Naturbruksprogrammet.

Art Director

AD työskentelevät graafisen suunnittelun, kuva-ja suunnittelu, kun se tulee viestintään ja underhållningsbranscherna. Toisin sanoen, bildidéer, typografia ja design-tuote, joka on suunnitteilla. Monta kertaa työtä MAINOKSEN, että itsenäiset ja palkataan tiettyihin hankkeisiin.

Kuten art director, se on yhteinen koulutettava kohti graafinen suunnittelu.

Autokauppias

Jos haluat työskennellä kuin autokauppias, sinun pitäisi olla taitava kommunikointi ja luottamuksen rakentamista. Kannattaa myös rohkeasti olla kiinnostusta autoja ja ajokortti. On myös mahdollista, että autokauppiaat myös käsitellä sellaisia asioita kuten leasing -, vuokra-ja rahoitusohjelmien ajoneuvojen yritys. Sisällä tämän työn, se voi tapahtua, että teet töitä iltaisin ja viikonloppuisin.

Töihin koska autokauppias voit mennä handelsprogrammet kanssa suunta kauppa ja palvelu.

Copywriter

Jos haluat keksiä ideoita ja tekstejä, tämä on hyvä homma. Työskentelet ensisijaisesti viestintä-ja tiedotusmateriaalia. Copywriter pitäisi pystyä ilmaisemaan itseään kiinnostava ja kiehtova tapa. Se tulee pystyä myymään ideoita, tavaroita tai palveluja. Useimmat copywriters ovat freelancereita, jotka voivat tarkoittaa korkea kilpailu työtä, ja että myös epävarmuutta, jos sinulla on työtä ensi kuussa tai ei. He voivat myös kokea kiire lopussa hanke, joka voi aiheuttaa ylitöitä.

Vaatimukset korkeakoulututkinto tai ammattikorkeakoulu on yhä yleisempää copywriters.

Farmakologien

Farmakologerna kanssa tutkimus kun se tulee lääkkeiden ja muiden aineiden, miten nämä vaikuttavat eläimet ja ihmiset. Ne, jotka työskentelevät tässä työssä joskus eläinkokeita. Te, jotka työtä tämä on, kuitenkin, olla hyvin varovainen, koska käytetyt kemikaalit voivat olla vaarallisia, jos olet huolimaton.

Farmaseuttina ja farmakokinetiker on yleensä tehty jatko-opintoja ja näin on tohtorin tutkinto, kun se tulee lääketieteen tai farmakologinen alalla. Lisäksi monet farmakologien alusta asti on lääkärit tai farmaseutit.
Kuukausipalkka: Noin. 46 800kr.

Upseeri

Jos voit ajatella on vastuu aluksen niin voit kouluttaa itseäsi upseeri. Olet sitten toisin sanoen, johtaja ja vastuussa miehistön, matkustajien, rahdin ja tietenkin alus itse. Kuitenkin, se voi tarkoittaa, että et ole kotona pitkiä aikoja. Sinun ei pitäisi olla värisokea, mutta on hyväksytty näkö ja kuulo.

Tulla upseeri, sinun olisi suoritettava koulutus, joka kestää neljä vuotta master mariner-ohjelma. Yksi näiden vuosien aikana on käytännössä aluksilla. omalaina banner

Folkhälsoplanerare

Haluaisitko auttaa ihmiset tuntemaan olonsa hyväksi sekä fyysisesti ja henkisesti? Kun tavoite on folkhälsoplanerare. Voit työskennellä joko työntekijänä kunnan tai läänin. Sinun pitäisi olla yritteliäs henkilö, joka haluaa työskennellä itsenäisesti mutta yhteistyössä muiden ihmisten kanssa. Se auttaa myös, jos sinulla on helppo ilmaista itseään sekä suullisesti ja kirjallisesti.

Voit kouluttaa sinua folkhälsoplanerare public health sciences-ohjelma yliopistossa tai korkeakoulussa.

Hydrologi pudonnut

Kuten hydrologi laski niin, jos olet asiantuntija vettä. Joten sinulla on silmä, miksi se tulvat tiettyinä aikoina vuodesta ja kuiva muiden osien vuonna. Sinun on myös tietää, miten saasteet leviävät virtaavan veden järviä, rannikoiden ja vesistöihin.

Jos haluat tulla hydrologi laskenut, se vaatii tutkimuksia yliopistoissa, tieteellinen tai tekninen koulutus ohjelma suunnattu hydrologia ja veden hallinta.

Signaalit tiedustelu-upseerien

Koska signaalit tiedustelu-upseerien käsitellä merkinanto-järjestelmä rautatiet ja varmistaa, että se toimii niin kuin sen pitäisi. Perusteella rautateiden merkinantojärjestelmät on mahdollista yhdistää korkea nopeuksilla kanssa korkeimmalla tasolla turvallisuutta. Koska signaalit tiedustelu-upseerit työskentelevät ulkona säästä riippumatta, ja joskus jopa öisin ja viikonloppuisin. Voit myös ajoittain olla tarpeen työskennellä ulkopuolella oman kotipaikkansa.

Tulla signaaleja tiedustelu-upseerit eivät aloitat koulutus lukion sähkö-ja energia-ohjelman ja jatkaa sitten perus keskiasteen jälkeinen koulutus, kun se tulee järnvägsspecifik signalteknik. Sitten yksi alkaa työskennellä oppipoikana jonkun, joka on järnvägsentreprenör. Jos sinulla saada perus tietoa että sinun täytyy olla määräyksiä, turvallisuuden ja standardien sisällä railway signaalin laitteet toimivat.

Monet haluavat olla hyvin palkattua työtä kuin mies, kaipuu mennä. Luulet, että jokin näistä hieman enemmän epätavallinen työpaikkoja voisi olla työtä sinulle? Tietenkin, on olemassa tarkempia ohjeita voit ottaa elämässä kuin vain nämä 10, joten älä anna periksi haku, jos et ole löytänyt

Share.

About Author

Comments are closed.