10 tapoja, joilla voit parantaa oman talouden

0
Arvostele artikkeli

Maailmassa, jossa on hinnat, jotka menevät ylös ja alas, se voi saada yksinkertainen ja kovemmin kertaa. Voit nähdä, että maailmantalous tänään on se kova vain määrä pakolaisia, jotka tulevat tekemään työtä ja auttaa tukea hänen perheensä ja myös määrä kerjäläisiä ja kodittomia ihmisiä kaduilla ja kauppojen ulkopuolella. Se näyttää, valitettavasti, ei ulos tulla paremmin hyvän aikaa joko. Se on mahdotonta, koska yksittäinen henkilö voi parantaa koko maailman taloutta, mutta et voi aina huolehtia omistaan. Miten voi esimerkiksi valmistautua kovempia aikoja? Se voi olla hyvä, että jopa parempia aikoja, tehdä viisaita valintoja, jotta on turvallisempaa tulevaisuutta. Meillä on nyt tarkastelemme joitakin älykkäitä valintoja voit tehdä, että voi parantaa oman talouden ja pitää se vakaana, vaikka se tulee enemmän vaikeissa olosuhteissa.

Pitää sinut velaton

On tarpeetonta heittää pois rahaa maksaa korkoa. Säästää ja ostaa menetys se sinun halu suoraan tulee halvemmaksi pitkällä aikavälillä. Sen sijaan maksaa lainan, säästää, kun rahaa on haluat olla paljon nopeammin kuin jos olet maksaa pois joka kuukausi. Joten jos et ole ottanut sinulle velkaa, niin yritä välttää sitä mahdollisimman paljon, jotta ei ole ylimääräisiä kuluja maksamaan, jos jotain yhtäkkiä tapahtuu. Tällä tavoin sinulla on enemmän vakaa henkilökohtainen talous, joka ei ole häirinnyt odottamattomat tapahtumat.

Yritä aina olla varma

Sillä ei ole väliä kuinka paljon olet ansainnut joka kuukausi, aina yrittää parantaa, miten sinun on joko säästää rahaa tai lisätä omaisuuden muodossa, esimerkiksi, hyvä tarjonta ruokaa. On pakastin ottaa pois tai säilytä purkitettu ruokaa köyhempiä aikoja, voi jonain päivänä auttaa sinua, kun olet hieman huonompi.

Tavoitteena on olla velaton

Jos sinulla on jo laina, työ tulossa velaton. Vaikka se on instant lainat kun sinulla on maksu default, se ei ole aina paras idea. Jos sinulla on valtava velka, sitten yritä puhua lainanantajalle. Monta kertaa, kun et näytä itse haluaa tulla velaton niin auttaa lainanantaja sinulle enemmän kuin onnellinen. Se voi jopa olla kannattavaa tehdä ylimääräisiä vähän aikaa tullut velka-vapaa nopeammin.

Säästä jopa mitä haluat

Jos sinulla ei ole varaa jotain, osta se niin ole. Sen sijaan tavoitteena on säästää mitä tarvitset tai haluat. Tällä tavalla, voit välttää tarpeetonta velkaa, että voi laittaa sinut hankalaan tilanteeseen tulevaisuudessa. Lisäksi, sinun tulee olla paljon enemmän kiitollinen ja ylpeä, kun sinulla on se käsissäsi, kun sinusta tuntuu, että olet saavuttanut jotain ja on syytä palkita.

Ostaa toisen käden

Se ei ole aina tarpeen ostaa kaikkea uutta. Mene autotalli myynti ja second hand-kaupoista. Vaikka se on vanha, niille, jotka myyvät sitä niin, että se on sinulle uusi. Tällä tavalla voit myös helposti varaa ostaa merkkivaatteita ja märkesgrejor. Muoti on myös usein uudelleen, niin voit ostaa käytettyjä kohteita ei tarvitse tehdä sinua vanhentunut. Voit löytää paljon käytettyjä tavaroita verkossa, jos et tuntuu kuin myymälöissä ja autotalli myynti. Voit käyttää sivuja, kuten blocket ja tradera.

Hanki puutarha

Miksi ei aloita kasvava oma hedelmiä ja omia vihanneksia? Jos on mahdollista, niin se on älykäs kasvaa kallein vihanneksia, jos ne kasvavat missä asut on sanottavaa. Tällä tavalla, tietenkin koosta riippuen, puutarha, joten voit säästää muutaman ylimääräisen sentin. Sinulla ei ole oma maatila, joten on vielä monia vihanneksia, jotka kasvavat ruukuissa parvekkeella, kuten tomaattia, kurkkua ja salaattia.

Investoimalla kulta ja hopea

Jos sinulla on mahdollisuus, niin se on fiksu omistaa kultaa ja hopeaa, koska rahaa voi menettää arvonsa inflaation vuoksi. Kulta ja hopea menettää harvoin sen arvo, koska se suojelee sinua, jos inflaatio olisi esiintyä ja raha menettäisi arvonsa. Sitten voit myydä hopea ja kulta, ja silti niiden arvo rahaa.

Välttää osakemarkkinoilla

Vaikka osakemarkkinoilla voi olla hyvä omalla tavallaan, ja monet ovat olleet erittäin hyviä, se on vielä helpompi investoida asioita, voit ottaa ja tietää hyvin. Esimerkiksi maa-alueita ja kiinteistöjä. Selvittää, mitä markkinoilla näyttää ja olla varma, että ei maksa liikaa, niin tulevaisuudessa, voit tehdä voittoa.

Pidä kirjaa rahaa ja tietää, mitä voit käyttää niitä

Tee budjetti, ja tallentaa kuitit. Voit olla hämmästynyt nähdä kuinka paljon rahaa voit viettää pieniä juttuja. Monet viettää tuhansia dollareita kuukausittain syöminen sen sijaan esimerkiksi tuoda eväsrasia töihin. Jopa kallista kahvia matkalla töihin sen sijaan, tehdä omia kotona. Jopa sellainen asia kuin liha menee vetää alas. Meitä kehotetaan enemmän ja enemmän usein leikata lihan kulutus ympäristösyistä. Kaikissa tapauksissa, muutama kasvissyöjä päivää viikossa voi olla hyvää sekä lompakolle ja ympäristölle.

Mieti taloudellisia päätöksiä

Kun ostat ravintola ruokaa tai juomia baarissa, ajattele, kuinka paljon ruokaa sinun olisi saada missä 300-500 kruunua, ehkä se on hyödyllistä, kokata ruokaa kotona sen sijaan? Yritä nähdä arvo rahaa ruokaa niin, että voit ymmärtää, kuinka paljon kulutat asioita. Kuinka kauan voit elää, että rahaa aiot viettää?

Jos noudatat näitä neuvoja, jotta voit toivottavasti selviytymään jopa enemmän vaikeina aikoina, kun he tulevat. Muista tehdä viisaita valintoja ja säästää rahaa joka kuukausi niin, että jos olet menettää työsi, maailman talous olisi huonompi tai jotain muuta odottamatonta tapahtuu, et ole täysin puolustuskyvytön. Tällä tavalla, voit nukkua hyvin yöllä, sinun tuntea olonsa turvalliseksi, kun maailma on ravistellut noin ja yksinkertaisesti aina.

Share.

About Author

Comments are closed.