10 tapoja, joilla voit säästää rahaa, kun ostat ruokaa

0
Arvostele artikkeli

Alati nousevat kustannukset sekä asuntomarkkinoilla, huoltoasemat ja ruokakaupat tarvitsevat enemmän ja enemmän on tiukempi matbudget – säästää rahaa. Elää tyhjiä kaloreita, mutta kukaan meistä ei halua, joko vyötärö tai terveyteen liittyvistä syistä. Mitä voit tehdä, jotta ei olisi pakko ottaa pikavippi 2018? Meidän on nyt tarkasteltava 10 vinkkejä, joka voi olla hyödyllinen, kun olet menossa ostamaan ruokaa.

Suunnitella etukäteen

Useimmat ovat kuulleet eduista viikoittain ostoksia. Ennen kuin menet ostoksille, se on hyvä idea tarkistaa, mitä sinulla jo on kotona isä välttää ostaa asioita, joita et tarvitse. Myös suunnitelma, kuten tämän viikon ateriat, joten tiedät tarkalleen, mitä tarvitaan.
Olet luultavasti kuten niin monet muut, tein virheen tehdä ostoksia, kun olet nälkäinen. Tämä taipumus johtaa sinut tulossa kotiin niin paljon enemmän kuin tarvitset. Yleensä tällaiset enemmän epäterveellistä sellaista. Välttää tämän syömällä välipala ennen kuin menet kauppaan.

Tehdä terveellisempiä valintoja

Vastaan, mitä monet ihmiset uskovat, se on yleensä halvempaa syödä terveellisempiä. Tämä on, kun yleensä vetää alas paljon extragrejor kuten sooda, leivonnaisia, sirut ja karkkia, että usein luistaa. Jos sen sijaan tehdä terveellisempiä valintoja bubbelvatten sen sijaan, sooda, hedelmien sijaan karkkia ja ehkä, jos tarpeen, myös vetää alas koko annosta, joten saat paitsi parempaa terveyttä, mutta myös pienempi matkostnad.

ferratum-money-banner

Hyödyntää tarjouksia ja kuponkeja

Suunnitella aterioita tarjoukset voi olla hyvä tapa säästää muutaman pennin. Kuitenkin, varmista, että mitä ostat on jotain sinun täytyy ostaa joka tapauksessa. Nimittäin, se on tarpeen ostaa jotain, että et käytä vain siksi, että se on alennettuun hintaan. Tällä hetkellä, on olemassa sovelluksia, jotka voivat auttaa sinua katso eri kauppojen tarjouksia. Tällä tavalla voit nähdä, mitkä store sopii veckoplanering paras. Ota mahdollisuus ostaa hieman ylimääräistä suosikki tuotteita, kun ne ovat saatavilla alennettuun hintaan, varsinkin jos se on kuiva, joka pitää pidempään. Jos se on tuoretuotteita, voit jäädyttää niitä pitää kauemmin. Vain varmista, että et osta niin paljon, että se on aika paha, ennen kuin käytät sitä.

Lounas laatikot

Että kotiruoka on halvempaa kuin syöminen ei varmaan ole uutinen kenellekään. Suunnitella illallisia niin, että siellä on lounas laatikot lounaalle päivän jälkeen on siis hyvä tapa säästää rahaa. Sitten sinun on myös enemmän valvontaa mitä saat niin, tämä on myös terveellisempi vaihtoehto. Monta kertaa, kun syöt ulkona, meidän on itsessään enemmän epäterveellistä rasvaa, sokeria, ja syöminen on yleensä paljon enemmän kuin jos olisit syönyt kotitekoista ruokaa ja kakkuja.

Ostaa halvempaa proteiinia

Liha on kallista, varsinkin jos haluat hieman parempaa laatua. Tämä on jotain useimmat jo nähdä ensimmäistä kertaa, että heidän pitäisi mennä ja ostaa itse. Siksi, valitse sen sijaan halvempaa kasvissyöjä proteiinin lähteitä, kuten pavut, munat, palkokasvit ja tofu. Syödä kasvissyöjä pari kertaa viikossa voi siten alentaa matkostnad. Sinulla on mahdollisuus ostaa kuivattuja papuja ja kokki itse, tämä on uskomattoman halpa proteiinin lähde. Munat ovat myös halpa ja erittäin snabbtillagad proteiinin lähde. Sitten, kun ostat lihaa, se on myös halvempaa ostaa suurempia määriä ja sitten jäädyttää sen sijaan ostaa erissä.

Älä tuhlaa

Enemmän ja enemmän ihmiset ovat tulossa tietoisemmiksi siitä kuinka säästää rahaa paljon ruokaa heitetään pois. Tämä ei ole haitaksi ympäristölle, mutta myös lompakon. Miten säästää rahaa,  voimme vähentää ruoan hävikkiä? Ensinnäkin, on suunnitelma kaiken mitä ostaa. Mieti: Milloin kannattaa käyttää tätä? Sitten kun se muuttuu ruoka-aterian jälkeen, tallenna se sitten syödä sen seuraavana päivänä, tai myöhemmin. Esimerkiksi, jos söi paistettua kanaa, joten voit käyttää tähteet tehdä kanasalaattia päivän jälkeen. Se oli yli riisi? Paista muna hieman nopeasti, joten sinulla on eväät valmiina päivän jälkeen.

Pitää muistaa ainesosaluettelossa – miten säästää rahaa matkaa varten

Sitten ainekset paketti yleensä seisoo viktordning ainesosaluettelossa, joten se on hyvä pitää se mielessä, kun tarkastellaan hinta. Haluat aikaa saada mahdollisimman paljon rahaa. Joten kun etsit, esimerkiksi, kun tölkki tomaattimurskaa niin, että tomaatit haluat nähdä koska ensimmäinen ainesosa, ei vettä. Tämä on myös hyvä harkita, jos haluat leikata alas niiden sokerin nauttiminen.

Ostaa irtotavarana

Ostaa tuotteita irtotavarana sijaan pakattu ja färdigskivat on yleensä paljon halvempaa ja myös ympäristöystävällisempää. Vähemmän aikaa ja ihmisiä, jotka ovat menneet valmistelee tuote halvemmaksi se tulee, yleensä. Lisäksi, heittää tällä tavalla vähemmän muovia ja säästää näin myös ympäristöä. Pidä tämä mielessä, varsinkin kun se tulee vihanneksia ja lihaa tuotteita.

Osta enemmän ja pakastaa

Ostaa suurempia määriä ja sitten kokki ja jäädyttää osa-pussit ovat hyvä tapa säästää rahaa. Keitetään niiden pavut, tehdä omia tomaattikastiketta ja niin edelleen ovat yleensä sekä terveellisempiä, maukkaampia ja halvempaa. Nykypäivän moderni yhteiskunta, voit myös löytää sivuja verkossa, jossa voit ostaa suosikki tuotteita suurempia määriä paljon halvempia hintoja ja ilmainen toimitus kotiisi.

On oma puutarha

Nauttia oma puutarha täynnä vihanneksia on jotain, joka todella antaa maksaa aikaa kulutat toimitusjohtaja se. Tämä ei voi olla mahdollista kaikille, mutta monet kasvit voit myös istuttaa potin. Esimerkiksi tomaatti, erilaisia yrttejä ja salaattia on niin voit nauttia oma parveke. Sinulla olisi mahdollisuus saada hieman suurempi puutarha ja lisäksi saada paljon palaa, niin voit pakastaa tai säilyttää vihannekset jotta voi nauttia niitä myös talvella.

Share.

About Author

Comments are closed.