10 tapoja venyttää budjettia edelleen

0
Arvostele artikkeli

Saatat jo olla tietoinen, kun se tulee budjetointia rahaa joka kuukausi. Se voi jopa olla, että olet jo leikata turhia kuluja, kuten syöminen tai napata kahvia matkalla töihin, tai ja vähennetty kallis tottumukset ja epäterveelliset elintavat, kuten tupakointi.

Voit myös jo tehneet tilaa budjetti säästää eläkkeelle. Vaikka olet jo oikealla tiellä, niin aina on olemassa muutamia tapoja, joilla voit harkita saada budjetti jopa parempi.

Saada joitakin tuoreita ideoita siitä, miten haluat viettää teidän dollaria: mistä säästää ja missä viettää.

1. Katso tarkkaan laskut joka kuukausi

Puhelin, matkapuhelin, kaapeli – /satelliitti -, internet-palveluntarjoaja, ja roskat kokoelma. Voi kaikki nämä kustannukset voidaan vähentää vaihtamalla toimittajaa? Käytätkö kaikki kutsuvan ominaisuuksia maksat? Haluatko katsoa kaikki nämä kanavat nykyistä kaapeli-tai satelliitti-tv-paketin?

2. Katso, mitkä tuotteet kotiin, että voit olla ilman

Jos sinulla on matkapuhelin ja kotipuhelin, ehkä se on aika lopettaa hemtelefonen. Jos sinulla ei ole mitään sitä vastaan, katsomassa tv-ja elokuva, joka näyttää hieman ensi-illan jälkeen, voit säästää rahaa päästä eroon kaapeli-tai satelliitti-palvelu ja sen sijaan saada rahaa nopeasti tällä tavalla, ja laita se muita.

Monet tv-asemat tarjoavat online-katselua ohjelma täysin ilmainen. On olemassa myös useita palveluja, jotka tarjoavat suosittuja televisio-ohjelmia verkossa, kuten Netflix, Hulu ja Amazon Prime—kaikki on paljon halvempaa kuin satelliitti-tai kaapeli.

3. Leikkaa kuponkeja ja pitää silmällä reaförsäljning

Leikkaamalla kuponkeja on ilmeinen tapa säästää rahaa ja jotain, että voit jo tehdä, jos olet katsomassa budjetti jokainen kuukausi. Tapa tehdä rahaa venyttää entisestään, on käyttää kuponkeja yhdessä myynti-myymälä.

Tämä osa vaatii hieman aikaa, koska sinun täytyy katsoa läpi lehtiä ja erilaisia sivustoja, määrittää parhaat tarjoukset ja pari ylimääräistä lopettaa, kun teet ostoksia, mutta säästää vielä enemmän rahaa joka kuukausi.

4. Osta mitä tarvitset aikana säsongsrea

Se voi olla vaikea odota, kunnes kesä on ohi ennen kuin sinun ostaa uusi uimapuku. Se on myös yhtä vaikea odottaa, kunnes päivä joulun jälkeen ostaa käärepaperit ja koristeet. Mutta, jos olet odottanut ostaa vaatteita tai vuodenaikojen kohteita, kun se on slutrea voit tallentaa 50-75% tai enemmän pois alkuperäisestä hinnasta.

5. Rekisteröidy medlemspoäng

Monet kaupat tarjoavat palkintoja tai medlemspoäng jäsenilleen, ja se ei maksa mitään rekisteröityä. Esimerkiksi, ruokakauppaan, niin olet ehkä huomannut, diskontattu tuotteita myynnissä vain jäsenille. Liittymällä jokainen myymälä on toisiaan täydentäviä pistettä ohjelma, voit säästää ylimääräistä rahaa joka kerran kun ostoksia.

6. Ostaa kaupan tuotemerkkien tai muiden pienen budjetin merkkejä

Usein, nämä tuotteet ovat tuotteita, tuottama yritys, joka myy niitä suoraan. Hyvä uutinen sinulle, koska asiakas on että voit säästää ylimääräistä rahaa saman tuotteen. Kun haluat nostaa rahaa nopeasti talvi takki tai vastaavia, olet tallentanut toisaalta pienen budjetin vaatteita.

7. Kimppakyyti tai julkisen liikenteen käyttöön ja vähentää polttoaineen kustannuksia ja säästää vakuutuksia

Jotain, joka on, tietenkin, on, että sinun kautta kimppakyytejä co-työntekijä voi säästää rahaa bensiiniä, ja myös huolto-ja bilkostnader. Riippuen siitä, missä asut, voit luopua autosta kokonaan ja sen sijaan kävellä, pyöräillä tai kulkea julkisilla kulkuvälineillä. Ei tarvitse kulut, jotka liittyvät suoraan auton kuten auton vakuutus, tai auton huolto, voit säästää tuhansia dollareita vuosittain.

8. Muuttaa ruokavaliota

Jos olet henkilö, joka aina haluavat syödä lihaa ja perunoita lautaselle, se voi olla vaikeaa sinulle, mutta voit leikata alas köttintaget voi säästää paljon rahaa. Se ei tarkoita, että sinun täytyy tulla kasvissyöjä.

Vain tehdä pieniä muutoksia, kuten korvata papuja tai linssejä proteiinia, ja osa ateria pari kertaa viikossa, voi tehdä sinusta säästää paljon rahaa jokainen kuukausi. Varsinkin Ruotsissa, liha voi olla melko kallista, joten se maksaa ylimääräistä, voit valita minkä tahansa muun proteiinin lähde, kun voit.

Vertaa papuja tai linssejä, sitten, että rajuja hintaeroja. Odottaa 70% 80% halvemmalla ja siten myös säästää. Vaihtoehtoisesti, voit ostaa tuoreita, koko kanan tai kalkkunan, tämä voi myös säästää paljon rahaa per kiloa, ja maksaa vain hieman enemmän kuin pavut ja linssit.

9. Kysy paikalliselta jälleenmyyjältä alennus

Tämä ei luultavasti ole jotain haluat tehdä, mutta voi olla erittäin hyödyllistä sinulle ja ruokakauppaan. Kun tuottaa tuoretuotteita, joka tarvitaan on, että ne ovat valmiita myymään, myymälä on hyvin altis, jos haluavat myydä färskvarorna niin pian kuin he voivat, jos ne ovat huonoja, ne on varmaan heitetty.

Voit saada hyviä tarjoukset erittäin kypsä, tuoretuotteet, jos voit käyttää niitä suoraan. Siellä on aina mahdollisuus säästää rahaa lähtevien tavaroiden, ja näin vapauttaa ja hankkia rahaa nopeasti ”saada rahaa nopeasti”. Se on vain, että sinun täytyy ymmärtää jakajan ajattelutapa, että he kohtaavat tappioita, jos ruokaa ei myydä ollenkaan, ja että voit hyödyntää tätä mahdollisuutta. Oli vain varmista, että mitä ostat itse asiassa menee syömään, varsinkin jos se on lihaa puhumme.

10. Tehdä kodin energiatehokkaampia

Kääntää alas termostaatti tutkinto tai kaksi talvella ja jopa tutkinto tai niin kesän aikana. Käytä fanit kierrättää ilmaa kotiisi pikemminkin kuin jatkuvasti käynnissä. Jos voit, lisätä eristys ullakolla tai seinissä. Saada sää strippaus sinetöidä kaikki luonnokset ikkunat.

Share.

About Author

Comments are closed.