15 tapoja säästää rahaa kuin opiskelija

0
Arvostele artikkeli

Voit yleensä puhua köyhä opiskelija. Mutta ei todellakaan ole mitään temppuja välttää kääntämällä jokaisen pennin? Tässä on 15 vinkkejä smart vinkkejä, jotka voivat tehdä opiskelijoiden elämästä hieman helpompaa.

Miettiä teidän osto eds

Eds ovat kalliita ja yleensä, jos et lue edes läpi koko kirjan. Vetää kustannuksia ostamalla kirjoja käytetään ja sitten myydä kirjaa itsellesi, kun olet käyttänyt selväksi. Toinen vaihtoehto on, että jotkut kirjat ovat saatavilla e-kirjoja. Studentlitteratur, kuitenkin, voi olla vaikea löytää e-kirjoja.

Vältä heräteostoja

Heräteostoksia yleensä aiheuttaa eniten kalliita ostoksia. Se voi johtaa myös asioita, jotka eivät koskaan aio käyttää, joka on tarpeetonta. Kysy itseltäsi: Onko tämä ostaa budjetin rajoissa? En tiedä, kun en voi käyttää sitä/tätä? Voinko käyttää sitä paljon? Kaupan pää sen sijaan sydän johtaa yleensä paras ostaa.

Ei kauppaa, kun olet nälkäinen

Monet meistä on varmaan tehnyt tämän virheen. Yhtäkkiä tulee kotiin vain puoli luettelo mitä normaalisti on ja sen sijaan paljon turhia herkkuja, joita ei ole luettelossa. Ostoksia tyhjään vatsaan on yleensä paljon kalliimpaa kuin jos sinulla on välipala ennen ruokakauppa.

Syödä kotona

Tietenkin, että se on halvempaa syödä kotona kuin ravintolassa. Yritä syödä kotona niin paljon kuin voit. Tämä onnistuu parhaiten, jos sinulla on joitakin reseptejä, jotka ovat nopeita tehdä, kun sinulla ei ole halu kokki. Syömään ystävän kanssa, myös auttaa pitämään motivaatiota. Kun sitten mennä ulos syömään sitä voi yrittää jakaa pizzaa ystävän kanssa leikata kustannuksia. Tai miksi ei pyydä doggybag vasemman yli niin, että ruoka riittää kaksi ateriaa?

Välttää kalliita tapoja

Kalliita tapoja, kuten tupakointi ja juhlimista voi nopeasti syödä kaikki rahat, ei puhua siitä, miten se vahingoittaa terveyttä. Vaikka et tupakoi, niin olet varmaan huomannut, että juhlimassa joka viikonloppu on erittäin kallis tapa, joka saattaa olla syytä ottaa alas, jos haluat säästää rahaa.

Maksa laskut ajoissa

Varmista, että maksaa laskujaan ajoissa välttää myöhästymismaksuja. Kysy vastaanottaa e-laskuja, voit säästää paitsi ympäristöä ja mitään faktureringsavgifter, voit myös saada muistutus siitä, että lasku on saapunut ja voi sitten helposti mobiili pankkitoiminta, napsahtavat maksu. Tällä tavalla sitä on vaikeampi unohtaa maksaa. Jos haluat mennä askeleen pidemmälle ja välttää ajatellut sitä ollenkaan, siellä on aina suoraveloitus.

Käytä studentrabatterna

Tarkista, joissa on opiskelija-alennukset, kun tarvitset jotain säästää rahaa. Jotkut ruokakaupat antaa opiskelija-alennukset joskus. Tällä tavalla, voit säästää suuren summan vuodessa.

Vuokraa

Kirja voidaan käyttää vain lyhyemmän ajan? On jotkut sivustot, voit vuokrata studentlitteratur. Olet onnea, koska ehkä ja ovat käytettävissä kirjastossa. Ilmainen on aina paras? Tarkista kautta vaihtoehtoja.

Juo vettä

Sooda on hyvä joskus. Vesi on kuitenkin vapaa, ja vapaa on hyvä! Myös pitää mielessä, että vesi on paljon parempi oman terveyden ja täysin ilmainen kaloreita. Ostaa usein virvoitusjuomia tai muita juomia, se tulee hyvin kalliiksi pitkällä aikavälillä niin pitää alkaa juoda vettä hieman useammin.

Vältä lainan lisäksi studentlaina

Vaikka microlån voi olla hyödyllistä, jos käytetään oikealla tavalla, joten se on parasta välttää niitä. Suunnitelma teidän menoista ja ei uhriksi peer paine. Se on turhaa riskiä ottaa isoja velkoja niin varhain.

ferratum-money-banner

Ostoksia toisen käden

Se on tulossa enemmän ja enemmän suosittuja ostoksia toisen käden. Tämä suuntaus on erittäin hyvä lompakon ja ympäristö. Sinun ei halu mennä kaupoissa tänään, on olemassa monia hyviä sivustoja verkossa, jossa voit löytää vaatteita ja muita asioita, joita voidaan käyttää. Tällä tavalla voidaan mennä suunnittelija vaatteita ilman, että se maksaa hyvin paljon.

Käyttää tietokonetta tai tablet

Onko sinulla tietokone ja ehkä jopa tabletti? Täydellinen! Sitten voit olla ostaa kynä ja paperia. Tee muistiinpanoja sähköinen muistikirja ja säästää näin hieman rahaa. Lisäksi se on ympäristön kannalta parempi.

Vedä alas TV-kustannuksia

TV-lisenssi on melko kallis, niin säästää noin 2340kr vuodessa ja tuo TV. Sinun pitäisi myös on ohjelmistopaketti, TV, joten se on paljon kalliimpaa. Sen sijaan, käytä play-kanavia tietokoneella ja mahdollisesti palveluja, kuten Netflix, niin se on huomattavasti halvempaa. Olet myös ole sidottu mihinkään aikatauluun nähdä ohjelmia, jotka haluat. Haluatko suuremman näytön? Kannattaa ostaa pieni projektorin sijaan. Sinun ei tarvitse maksaa TV-lupa, mutta voi myös antaa elokuvamainen tunne.

Tee oma kahvia

Istua take-away muki on tullut hyvin moderni. Jatkuvasti ostaa kahvia baarit, kuitenkin, on kallis tapa. Osta itsellesi tyylikäs take away-muki tahansa suosikki kauppoja, jotka voit ottaa mukaasi kotoa ja alkaa tehdä omia kahvia kotona sen sijaan. Se on paljon halvempaa pitkällä aikavälillä!

Ohita koulu, ei

Tämä säästää sinun ei suoraa rahaa. Mutta ottaen huomioon, että voit elää niin kuin sinä voi kytkeä niin, että se on vain typerä ei mennä tunnille. Heität toisin sanoen, poistaa rahaa, että olet investoida teidän koulutus, jos et pelata truant.

Ehkä se tuntuu et kitsastella alussa, mutta laittaa sinut, ja nämä tottumukset, sinun ei välttämättä tarvitse olla yhtä tiukka budjetti kuin luokkatoverit. Sinulla saattaa jo olla

Share.

About Author

Comments are closed.