5 paras vinkkejä ylellinen matka pieni liikahtaa

0
Arvostele artikkeli

Monet matkustajat unelma ylellinen loma, mutta voit usein saada että et voi varaa. Itse asiassa, on olemassa monia yksinkertaisia tapoja laajentaa oman loma budjetti, joka mahdollistaa sen, että voit matkustaa hieman enemmän ylellinen kuin mitä olet ajatellut. Tässä muutamia vinkkejä, joilla pääset alkuun.

Joustavuutta

Olla joustava matkasuunnitelmat. Harkitse matkustaminen aikana off season, kun oman loma talousarvio menee kauemmas. Jos pidät hiihto, harkita varaus matka maaliskuussa. Siellä on vielä lunta rinteillä, mutta paljon vähemmän turisteja. Eri matkatoimistot tarjoavat erityisiä tarjouksia houkutella lisää asiakkaita aikana off season. Vastaavasti, katso trooppinen loma ja risteily lomat kesäisin. Hinnat pudota merkittävästi, niin että voit päivittää majoitus tai nauttia enemmän viihdettä sama määrä rahaa.

Huutokaupat

Huutokaupat ovat loistava tapa laajentaa oman matka talousarvio. Vierailun erityisiä sivustoja, jotka on luotu pakettimatkoja, jotka menevät ympäri maailmaa kaikkein ylellinen resorts, mutta murto-osalla alkuperäisestä hinnasta. Ei vain aiotte säästää jopa 65% normaali hinta loma näissä huippuluokkaa lomakeskukset, Ne myös tarjoavat erilaisia erityisiä etuja, kuten spa-paketteja ja ateriat.

Travel group

Hauska tapa säästää rahaa on matkustaa useita ystäväsi ryhmänä. Hotellit tarjoavat usein alennusta, kun vuokraat enemmän huoneita, tai voit harkita jakaminen talon tai huvilan. Kun hinta villa voi tuntua törkeää, kun olet matkalla kanssa useita ystäviä, niin on todella hinta per henkilö on yleensä vähemmän kuin jos olet asunut hotellissa.

Vuokra-asuntoja

Monet matkailijat ovat yllättyneitä, kun he huomaavat, ettei heillä olisi voinut vuokrata asunnon halvemmalla kuin mitä hotelli olisi hinnoiteltu. Tutustu erityisten sivustot selvittää, mitkä asunnot ovat saatavilla vuokrata unelmiesi kohde. Jotkut sivustot ylläpitää luettelot huoneistoja vuokrattavana koko maailmassa. Sinun täytyy tarkistaa kunkin luettelon nähdä, jos päivämäärät haluat matka on ilmainen. Kun vuokraat asunnon, sinun on myös säästää rahaa ruokailu ulos, koska jokainen yksikkö sisältää keittiö. Voit laittaa itse ruokaa kotona ja siten säästää paljon rahaa, mitä et muuten olisi käytetty kalliita ravintoloita.

Rekisteröidy e-mail luettelot

Jos sinulla on teidän sydän asetettu tietty hotelli, rekisteröidy uutiskirjeen ja odota lupaa tai myynti. Sinun pitäisi myös rekisteröidä suosikki lentoyhtiön. Monet matka-sivustot ilmoittaa syvästi diskontattu matkustaa ja erikoistarjouksia. Voit olla ensimmäinen tietää myynti tapahtuu yksi haluamasi paikoissa, mutta sinun on toimittava nopeasti, sillä nämä tarjoukset yleensä myydä pois hyvin nopeasti.

Share.

About Author

Leave A Reply