6 vinkkejä siitä, miten voit tulla velaton

0
Arvostele artikkeli

Se alkaa laina. Sitten toinen, ja toinen. Ehkä voit alkaa huomata, että et voi hallita maksamaan kaikki laskut lopussa kunkin kuukauden. Ottaa velkaa, ei ole hauskaa. Erityisen vaikeaa on se, kun se tuntuu kuin se on menossa pois-ohjaus. Meillä on nyt antaa teille joitakin parhaista vinkkejä siitä, miten hallita talouttaan ja olla velaton. Tämä on niin sinulle mielenrauhaa, he voivat käyttää rahaa jotain, enemmän fun, ja ennen kaikkea, tietää, että sinulla on valvoa oman talouden.

Mikä ottaa ohjaus

Ensinnäkin, sinun täytyy päättää viettää vähemmän. Tämä on välttämätöntä, ennen kaikkea hallita ja nähdä kuinka paljon voit saada kuukaudessa ja kuinka paljon menee ulos. Monet ihmiset nykyään elävät yli varojensa, joka luo vain lisää velkaa. Siksi tämä on ensimmäinen askel, selvittää, miten huono se on. Sitten sinun täytyy päättää ei ole ummistaa silmänsä ongelma, mutta sen sijaan ottaa tilanteen hallintaansa asettamalla rajoja. Tämä vie meidät seuraavaan vaiheeseen.

Tee budjetti

Making budjetti tarkoittaa, päättää, kuinka paljon menee pois ja mitä. Tämä tarkoittaa, että sinun täytyy ensin määrittää kiinteät kustannukset kuten vuokra -, vakuutus -, mikä tahansa puhelin laskut ja niin edelleen. Sitten tarkistaa, mitä kulutat ruokaa, vaatteita, jne. Se on resonligt tai onko mahdollista vähentää näitä kustannuksia? Onko sinulla asioita, joita et tarvitse tai edes voi käyttää vain tilejä ja maksaa rahaa? Yritän tehdä sen kanssa pois ja sen sijaan laittaa rahaa maksaa pois velkoja ja lainoja. Veto ensimmäinen ja kaikkea velat ja lainat joilla on korkein korko.

Onko sinun ollut vaikea saada käsityksen siitä, miten henkilökohtainen rahoittaa on? Säästä kuitit ja laskut kuukauden aikaa sitten selvittää, mihin rahat menevät. Käytätkö e-laskut, sitten kirjoittaa ne niin, että saat hyvän yleiskuvan koko asia. Sitten, kun sinulla on talouden, voit helposti laskea, kuinka paljon kuukaudessa voi maksaa lainoja. Jos tarpeen, harkita saada osa-aikaista työtä, joka voi antaa teille ehkä yksi-kaksi sata dollaria ylimääräistä per kuukausi maksaa takaisin lainat kuin nopeasti kuin mahdollista.

Saada järjestetty

Selvitä, mitkä lainat ovat kallein ja sitten lajitella lainat, kun korot kulut voi alkaa maksaa takaisin kallein lainat ensin. Tällä tavalla, sinun on myös tullut motivoituneita, kun näet, että yksi velka toisensa jälkeen katoavat. Tarkista, kuinka paljon sinun pitäisi maksaa kaikki lainat ja katso, mitkä lainat voit maksaa enemmän kuin sovittu mitään ylimääräisiä maksuja. Se tekee useimmat luotonantajat, kuten Yksinkertainen laina, ja tämä on tärkeää, että voit tulla velan ilmaiseksi. Kun olet tehnyt budjetti, jotta tiedät, kuinka paljon ylimääräistä voit maksaa osaksi, aluksi kallein laina. Kun laina on sitten maksanut pois, jatka seuraavaan luetteloon. Voi talousarvion yhdessä, sinun täytyy miettiä, jotta talousarvion jopa tiukempi tai ottaa osa-aikaista työtä.

Yhteyttä lainanantajalle

Tämä voi olla vaikeaa, mutta on yleensä todella kannattavaa. Selvitä, mitä maksaa korkoa kaikki teidän lainat. Puhelun jokainen velkojien ja pyytää heitä alempi korko lainan tilille. Useimmat kertaa, tämä ei ole ongelma, sitten lainanantajat yleensä auttaa tulla velan ilmaiseksi. Tämän erityisesti, voit soittaa ja osoittaa, että olet aktiivinen ja vastuullinen, joita ne yleisesti ottaen.

Kerätä laina

Jos sinulla olisi mahdollisuus muokata teidän velat yhdeksi lainan niin, se on yleensä halvin ratkaisu. Kerätä lainat osaksi yksi laina tuloksia, koska se on yleensä alempi yhteensä korko. Monet pankit tarjoavat omstartslån, toisin sanoen, voit ottaa isomman lainan maksaa pois teidän pienempiä lainoja. Monta kertaa se voi olla pankit, jotka eivät nimenomaisesti sanoa, että ne tarjoavat omstartslån joka tarjoaa paras korkotaso. Näin ollen, esimerkiksi, kysymyksiä ja vastauksia, tai vastaavia, nähdä, jos ne tarjoavat apua, vaihtoehtoisesti soittaa ja kysyä. Toinen etu kerätä niiden lainat on, että voit välttää tarpeettomia faktureringsavgifter ja muut hallinnolliset maksut, jotka voit kiinnittää useita kertoja, kun sinulla on enemmän kuin vain lainan.

Seuraa talousarvion

Nyt, kun olet tehnyt suunnitelman, pitää kovaa rahaa ja täydellinen suunnitelma. Keskity yksi velka kerrallaan. Tällä tavalla, saat pian tuntea helpotusta, että ensimmäinen velka on maksettu. Voit sitten lisätä rahaa käytetään maksamaan velkaa maksaa toiseksi kallein velka, joka on kiertueella. Tämä tekee saat enemmän ja enemmän rahaa maksaa ensi. Tuloksena on, että voit ylläpitää motivaatiota taistella tulla velan ilmaiseksi.

Missä on motivaatio?

Nyt kun sinulla on kuva siitä, miten paljon rahaa menee maksaa pois teidän velat, niin ota hetki ja mieti. Mitä haluat säästää myöhemmin, kun olet velaton? Tämä voi olla motivaatio taistella, että vähän ylimääräistä ja tällä tavalla tulla velaton nopeammin. Kun olet onnistunut tulla velan ilmaiseksi, sitten tehdä budjetti, mutta yrittää säästää mahdollisimman paljon rahaa käytetään maksaa pois velkaa. Sitten voit ehkä säästää loma, uusi auto tai jotain muuta kaipaat. Säästä on paljon parempi tapa saada mitä haluat kuin se on lainata. Se on myös paljon halvempaa pitkällä aikavälillä. Se myös antaa mukavan tunteen, että olet tehnyt jotain hyvin

Share.

About Author

Comments are closed.