9 virheitä ihmiset tekevät heidän rahaa

0
Arvostele artikkeli

Se ei ole mitään nauraa, kun näet ihmiset tekevät näitä virheitä rahaa hallinta. Oletko tehnyt näitä virheitä teidän kovalla työllä ansaitut tuloja?

He eivät ole koskaan tajunnut, miten paljon tuloja he todella tarvitsevat joka viikko tehdä paremmin kuin vain maksaa laskujaan. He eivät ole työskennelleet pois talousarvio.

Asianmukainen määrittely BUDJETTI on: laskettaessa määrä rahaa tarvitaan organisaation toimintaa ja saavuttaa sen tarkoituksen. Jos olet tyytyväisiä vain maksaa laskut, ja eivät maksa itsellesi ensin säästötilille, voit edelleen huono, kun teet myyjät rikas. Jokainen tarjoaja teidän palkka on liiketoiminnan tehdä voittoa. Eikö sinun pitäisi olla käynnissä oman yrityksen tehdä voittoa? Teidän tuotot tavoite sisältää voitto muuten liiketoiminta epäonnistuu taloudellisesti.

He eivät ole tajunnut tapa ansaita enemmän rahaa kuin he tarvitsevat, ja sitten olla valmis tekemään mitä se tekee toteuttamaan heidän suunnitelmaansa.

Erehdyksessä määrää arvioitaessa rahaa tarvitaan ei vain ”kävellä”, he lähes aina liian pienet tulot tavoitteet ja menettää enemmän rahaa velaksi eläminen sen sijaan, että työ nostaa heidän tulot. Kuka tahansa voi löytää erilaisia tapoja tehdä enemmän rahaa, se on yleensä ”tulee tekemään mitä se tekee”, joka tuntuu olevan ongelma. Useimmat ihmiset voivat lainata rahaa huolimatta maksu huomautusta, mutta harvat voivat löytää uusi tulonlähde.

Heillä on tapana viettää enemmän rahaa kuin he ansaitsevat.

Käyttämällä tulosi ostaa ”look” on rikas, on hengenvaarallinen toimintaa. Viittaan tähän, koska tyytyväisyys-etsijä. Tämä voi sinut kiinni nopeasti ja lyhyen aikaa hukuttaa sinut velat. Tämä tilanne aiheuttaa jatkuvaa stressiä rahasta ja tarjoaa paljon unettomia öitä. Rahaa ei ostaa onnea. Mutta tekemässä jotain tuottavaa ja palkitsevaa, ja tietäen, että sinua arvostetaan sitä, voi tehdä sinusta tuntuu että olet päälle.

He eivät ajattele, mitä he tarvitsevat tulevaisuudessa, ja älä laittaa syrjään vähän rahaa joka viikko niin, että ne voi maksaa käteisellä myöhemmin ostot.

Ostaa jotakin luottokortilla vain koska sinulla ei ole rahaa on kuin jolloin tulevaisuuden tuloja luottokortin yritys. Voit sitten työtä, koska taloudellinen orja luottokorttiyhtiö. Oikea tapa ostaa asioita, varsinkin isoja asioita, on laittamalla pois vähän joka viikko, kunnes sinulla on tarpeeksi rahaa ostaa, että asia, ja sitten mennä ulos ja neuvotella iso kassa-alennuksen. Kaverin kanssa käteinen on kuningas!

He ostavat tuotteita ja palveluja, jotka perustuvat, eikä tarvitse.

Ostopäätöksen on perustuttava miten ostaa kyseisen tuotteen tai palvelun avulla voit tuottaa enemmän tuloja sinulle. Ollaanpa rehellisiä täällä, haluatko uusimmat mobiili, että on sähköposti haku ja sms, jotta ystäväsi on yksi, vai pitääkö se pystyä työskentelemään tehokkaammin, koska et ole toimistossa ja tehdä enemmän rahaa? Se virtaviivaistaa elämäsi, vaikka sinun täytyy lainata rahaa huolimatta maksu merkintöjä, no sitten se on enemmän merkitystä kuin vieraan pääoman kukkaro.

Ne eivät edistä eläkesäästäminen suunnitelma niin, että heillä on rahaa käyttää myöhemmin elämässä.

Jos luottaa muiden ihmisten tulevan tuotannon maksamaan teidän kulut niin, että et voi jäädä eläkkeelle, se todella on ottaa riski. Vaikka meidän hallitus sanoo, että elinkustannukset nousevat 3-3.5% vuodessa, totuus on, että he menevät jopa 8-12% vuodessa. Sinun täytyy ansaita paljon enemmän vain kävellä. Miksi valtio vain ilmoittaa, että se on 3-3.5%? Valitettavasti, tämä johtuu siitä, että valtio on nostaa sosiaalivakuutusmaksut prosentteina että he raportoivat joka vuosi. Sosiaaliturvajärjestelmä on jo konkurssissa ja ne, jotka elävät vain sosiaaliturvan ovat menossa samaan suuntaan.

He eivät rakentaa useita tulonlähteitä. Jos lähde katoaa, heillä on taloudellisia ongelmia.

Vanha sanonta ”älä laita kaikkia munia samaan koriin” pätee edelleen tänään, varsinkin kun se tulee tulot. Löytää kannattavia tuotteita tai palveluita, jotka voit lisätä, tai yrityshankkeita, että voit osallistua, jotka ovat eettisiä, ja on korkea mahdollisuudet tuottaa lisätuloja.

He ovat huolissaan alhainen korko, jota pankit maksavat säästöt tilit, kun on tappanut huomattavasti korkeammat korot kautta velkojaan niiden luottokortteja.

Jos sinulla on merkittäviä luottokortilla velat ja täytyy lainata rahaa huolimatta maksu huomautusta, se on edullisempaa käyttää ylijäämä tuloista vähennetään velat ja päästä pois korkeat korot sen sijaan, että yrittää ansaita korkoa Pankista. Kun voit vähentää teidän velka, sinun pitäisi myös olla käteistä varat pystyä kattamaan muutaman kuukauden perus elinkustannukset. Kun velka on poissa, tai lähes harjalla, sitten aloittaa investoimalla liikaa, että sinulla on, missä voit saada runsaasti kasvua.

Ne stressaantuvat ”talous” yleensä.

Olen yllättynyt siitä, että ihmiset ovat itse asiassa enemmän huolissaan” talous ” kuin siitä, ettei niiden liike-tai kotitalouden talouden. He ovat stressaantuneita, mitä uutinen kertoo heille ”talous”, kun se on jotain he eivät voi hallita, kun ei koskaan katsomalla, miten ne vaikuttavat talouden oman yrityksen tai kodin, joka on jotain he VOIVAT hallita. Työttömyyden lisääntyminen ei ole syytä huoleen. Uusien työpaikkojen luominen pienten yritysten merkittävästi ylitti työpaikkojen väheneminen suurten yritysten, mukaan uusimmat ADP raportti. Pankin konkurssi ei myöskään tarkoita mitään syytä paniikkiin. Pankit saavat rahoitusta apupaketista valtion ja muiden sijoittajien. Kukaan seisoo vierelläsi, valmis lunastaa epäonnistunut liiketoiminta. Se on täysin jopa sinua. Niin, edelleen edistää yrityksesi, säästä rahaa ja nukkua hyvin yöllä, kun raportointi kauhea uutinen, että ”talous” on raivoaa ympärilläsi.

Onneksi on halpa ja todistettu, rahaa hallinnan ohjelmisto, joka voi ottaa kaikki rahat hallinta-virheitä henkilö on tehnyt aiemmin, ja pitää ne poissa tekemästä samoja virheitä tulevaisuudessa. Se on vanhanaikainen järjestelmä, että suuri-isoäidit ja isoisät käyttää, ennen kuin se tänään on luotto kortit. Erittäin rikkaita ihmisiä, ymmärtää ja käyttää tämä järjestelmä tänään.

Share.

About Author

Comments are closed.