Alkuun taloudellisia sovelluksia varten kännykkää ja tabletit

0

Väestö on noin 62 miljoonaa ihmistä, niiden ollessa noin 75 miljoonaa matkapuhelinta käytössä. Se tarkoittaa, että on olemassa melko harvat meistä, joilla on kaksi (2) tai useampia matkapuhelimia.

Että ihmiset, on paljon mobile phones. Ja käytämme kännykkää lähes kaiken, mukaan lukien puhelua. Meidän älypuhelimet ovat todellakin fiksuja, koska siellä on niin paljon voimme tehdä niiden kanssa.

Voimme ottaa kuvia, koska ne on kamera, voimme kuunnella musiikkia, kun ne on musiikkisoitin, voimme katsella elokuvia, kun ne toistaa elokuvia. Heillä on myös laskimet, kalenterit, lukea kirjoja, pelata pelejä, saada Internetissä, lähettää pikaviestejä, lähettää kuvia, lista jatkuu ja jatkuu. Ja kyllä, ne voi soittaa kuin hyvin, jos et niin halu.

Sovellukset, tai sovellukset, jotka ovat siellä meidän kännykkää on loputon. Uskotaan, että mobiili app markkinoilla ohittaa ”kiinteä Internet-yhteys” tänä vuonna, 2014. Tällä hetkellä Applen App Store ne ave 800 000 sovellusta tarjolla. Google Play, joka on sovelluksia Android-järjestelmä on samanlainen määrä, noin 800 000.

Vuonna 2013 oli arviolta 56 82 miljardia ladatut sovellukset! On ennustettu, että vuoteen 2017 mennessä luku voi olla 200 miljardia ladatut sovellukset!

Monet sovellukset ovat ilmaisia, mutta on olemassa monia, joka maksaa niin vähän kuin .99p ylöspäin pari kiloa. On olemassa jopa muutamia sovelluksia, jotka voivat maksaa satoja kiloa!

Etsimällä ympäri app myymälöissä löysin suurin osa hakemuksista oli viihdettä, ja jotkut olivat suorastaan typerä. Kuitenkin, siellä oli melko vähän tuottavia sovelluksia, kuten tekstinkäsittely -, viestintä apps, rahoitus-pohjainen, jne. Se oli näitä, että voi tehdä elämästä hieman helpompaa kuin sinulla on kaikki tämä tuottavuuden kirjaimellisesti kämmenelle.

Katsotaanpa katsomaan joitakin enemmän suosittu taloudellisia tai rahaa pohjaisia sovelluksia.

Henkilökohtainen pankin mobile app.

En olisi listalla tämä on yksi enemmän tärkeitä sovelluksia haluaisi ja olisi pitänyt matkapuhelimeesi. Ei kaikki pankit ovat näitä sovelluksia, mutta monet eivät, ja niiden avulla voit tarkistaa tilisi saldon, tarkastella viime liiketoimia ja siirtää rahaa tilien välillä. Tämä voi säästää sinulle täytyy mennä ATM, jotta voidaan tarkistaa saldosi.

Jotkut pankit ottaa tämän askeleen pidemmälle ja ovat sovelluksia, joiden avulla voit suorittaa maksuja matkapuhelimella. Jotkut avulla voit tehdä maksuja teidän laskut, kuitenkin, on joitakin, jotka voit maksaa kenellekään matkapuhelimella, jos heillä on mobile. Teet maksu, joku vain tuntemalla niiden matkapuhelinnumero.

Mielestäni seuraavaksi paras app on, kun ottaa oman pankin mobiili app, on budjetti sovellus. Sovellus, jonka avulla voit syöttää tuotot/palkat ja kaikki menot, jotta voit nähdä yhdellä silmäyksellä, kuinka taloudellisesti seistä.

Hyvä Budjetti

Ilmainen Toimii Iphone ja hyviä android sovelluksia

Koska sovellus on ilmainen, se on jo etumatkaa monet muut.

Tämä sovellus ei synkronoida välillä muiden laitteiden, joten voit jakaa ja seurata budjetin perheenjäsenten kanssa, enemmän niin, kumppani tai puoliso, niin te molemmat voi seurata rahaa.

Se tarjoaa erilaisia menetelmiä tehdä tämä, jopa vanhanaikainen kirjekuoren, tuoda se osaksi 21.vuosisadalla.

Toshl Finance

Vapaa iPhone ja hyviä android sovelluksia

Toshl on kustannuksellaan tracker ja budjetti sovellus. Sitä voidaan käyttää eri valuutoissa ja voi myös erottaa liiketoiminnan kuluja, henkilökohtaiset kulut. Voit asettaa-up bill muistutuksia, ja se on synkronoida jopa muiden laitteiden kanssa.

On myös olemassa sovelluksia, joiden avulla saat pois pikalainaa heti tilille. Voit tarkastella tilin, johon minun pitäisi maksaa pois ensin, tai joiden osuus on korkeampi korko. On apps siellä tukea sinua tässä.

Velka Manager

.69p Vain iPhone ja Ipad

Mukava pieni sovellus, jonka avulla voit järjestää, seurata ja maksaa pois teidän velat. Se auttaa sinua kehittämään takaisinmaksu strategioita ja löytää nopein tapa pois pikalainaa heti tilille.

Velka Voitto Planner

hyviä android sovelluksia

Pikalainaa heti tilille voitto Planner käyttää ”velan lumipallo” – menetelmä määritettäessä tehokkain tapa saada pois velkaa. Kirjoitat tilejä, saldot, korot, ja kaikki maksut, sinulle on jo tehty, ja sovellus määrittää järjestyksen, jossa sinun pitäisi loppuratkaisu teidän tilit.

Me kaikki haluamme tinkiä ja säästää rahaa, ja kyllä, siellä on sovelluksia siellä, auttaa meitä löytämään paras käsitellä ja säästää rahaa.

Share.

About Author

Comments are closed.