Aloittelijan opas säästää rahaa

0
Arvostele artikkeli

Yksi ensimmäisistä kappaletta neuvonta että voit saada, kun olet etsivät taloudellista neuvontaa, ”tee budjetti”. Valitettavasti se on tässä maassa, ei standardi nuoria jättää koulun kanssa käsityksen siitä, miten hallita oman talouden. Onnistunut varainhoito on taito, joka tulisi oppia, ja valitettavasti monet ihmiset, kun he saavat esimakua taloudellista vapautta, he ovat rullattu ulos syvään veteen, lähti oppia itse, miten hoitaa heidän raha-asiansa läpi oikeudenkäyntiä ja virhe.

Mielestäni fiksu lainat

Opiskelija elämä yleensä liittyy lainojen maksut ja kulut päivärahat, puhumattakaan ”vapaa” tili-ja luottokortit, kuten pankit yrittävät houkutella uusia asiakkaita, jotka pysyä niiden kanssa lopun elämääsi. Tämä valitettavasti tarkoittaa, että useimmat ihmiset, jotka tulevat ulos työelämään jo monta belåningar ja velat. Se jättää iso reikä opiskelija on palkka, ja se voi olla helppo tehdä virheitä, joita voi tarkoittaa viivästynyt pääsy ominaisuuksia. Kuitenkin, jos tiedät, että voit maksaa takaisin ja haluat ottaa lainaa, esimerkiksi, lainata kanssa note 8000, joka nykyään on suosittu hakusana opiskelijoille, se voi olla vaihtoehto riippuen siitä, missä tilanteessa olet.

Ota velat vakavasti

Palkka on ollut pienempi kuin elinkustannukset vuosikymmeniä, mutta vielä käyttää pienempiä määriä lainoja on edelleen melko helposti nykyisessä taloustilanteessa. Sitten se on helppo nähdä, miksi vastavalmistuneet voi olla kiusaus jatkaa lainanotto rahaa pitää talouden käynnissä. Vaikka tämä voi tuntua vakava tilanne, tämä tyyppi lainat on potentiaalinen katastrofi. Yhtä kortisoninjektioner edistää jalkapalloilija pelaa kovemmin ja nopeammin, se voi myös melko pian negatiivinen vaikutus, jolloin nivelet voivat turvota. Kuluttaa enemmän kuin ansaitset tämä tapa johtaa ”velka-kierre” vaikutus. Kuten Dorothy kuljetetaan Oz by tornado, opiskelijat pian löytää itsensä puhalletaan noin uusi ja epämiellyttävä maailman skuldrelaterad ahdistusta.

Ilmeinen budjetti

Kuitenkin, sinun ei tarvitse ovat tehneet taloudellisia virheitä hyötyä tehdä budjetti. Monet ihmiset ajattelevat, että laskelma talousarvion keino lisätä yhdessä heidän säännöllinen kulut ja vähentää ne palkasta verojen jälkeen. Mutta tämä on vain jäävuoren huippu. Useimmat ihmiset suunnitella budjetin kuukausittain, mikä vaikuttaa johdonmukaiselta, mutta nämä eivät useinkaan salli kertasuorituksena, tai varata rahaa varten odottamattomia toimia, kuten korjaus autojen, eivätkä nämä paikka viettää joulua tai joulun. Joten sanotaan nyt, että olet yksi opiskelijoista yli joka täytyy lainata kanssa note 8000 kruunua tai vastaava, niin se on hyvä, että olet budjetointi vastaavasti.

Kanssa apua kehittyneempiä tekniikoita on budjetoinnin ansiosta voit reagoida nopeammin ja tehokkaammin tilanteisiin, koska ne syntyvät, ja automaattisesti selvittää, kun voit turvallisesti siirtää rahaa yhdeltä kassalta toiseen – esimerkiksi, säästöt kotitalouksien kulut voi usein olla siirretty loma rahaa aikana koko matkan.

Ensimmäinen askel on varmistaa, että voit pitää kaikki kuitit, palkkalaskelmat, laskut, tiliotteet, juna/bussi liput, sähkö/puhelin laskut ja niin edelleen turvallisessa paikassa. Tarvitset vähintään kolmen kuukauden työ, jotta voimme rakentaa riittävän tarkka kuva siitä, miten talous toimii. Jos olet luottaa perheen budjetti, varmista, että puolison tulot ja menot on myös raportoitu.

Kirjoita kulut

Kun olet luonut budjetin, ja etsiä yli teidän kulut, sinun pitäisi olla hyvin matkalla tunnistaa, missä voit tehdä leikkauksia vaikuttamatta negatiivisesti tärkeitä alueilla elämässäsi. Vaikeissakin tilanteissa, se tarkoittaa leikkauksia ei välttämättä tarkoita, että sinun täytyy lopettaa kaikki ei-välttämättömät menot, mutta se voi olla hyvin edullista järjestelmällisesti varmistaa, että saat kaiken halvin mahdollinen hinta. Ei ole väliä, jos aiot ostaa vihanneksia tai ottaa opintolainaa ja lainata kanssa note 8000 kruunua, sitten pudota niin selvästi nämä kustannukset yhteensä menot.

Tutkia korvaava toimittajat eri palvelimia, ja yrittää löytää halvempia tuotteita verkossa ennen kuin ostaa myymälässä. Harkitse korvaa telefonitaxa. Leikkaamalla pois osa runsaasti maksut saat välitöntä hyötyä. Myös, varmista neuvotella suoraan debet teidän maksut kuuluvat päivän tai kaksi ennen lönedag.

Avata useita eri pankkitilejä voi tuntua sekavalta, mutta itse asiassa se on erittäin hyvä idea. Se suojaa omaisuutta vahingossa tai tahallaan käytettävä muita asioita, ja tehdä, että rahaa varattu ennakoimattomia menoja tai sääntöjenvastaisten menojen, hyöty suurempi korot.

Suunnitella, suunnitella ja suunnitella

Yksi asia, joka usein edistää ihmiset ei ole luoda syvällistä julkisen talouden suunnitelma itse on, että ne ovat peloissaan näennäinen monimutkaisuus – loppujen lopuksi, jos et tiedä mitään siitä, kirjanpito, voi tyhjä Excel voi olla hyvin pelottava. Onneksi, koska Internet-teknologia on jatkuvasti kehittyvä, on olemassa yhä kasvava määrä ilmainen online-työkaluja, joiden avulla voit luoda hienostunut budjetti-järjestelmä helposti. Tämä korvaamaton budgetkalkylator päälle moneysavingexpert.com on hyvin suosittu, ja pidetään yksi parhaista.

Jos sinulla on vakavia taloudellisia vaikeuksia, sanotaan, että olet opiskelija puhuimme aiemmin, että piti lainata tyyppinen järjestelmä saada sinut takaisin oikealla tiellä paljon nopeammin. ”Automaatio” återbetalningsprocesser, muuttuu paljon kuluttajat tänään Henkilökohtainen skuldhanteringsagenter. Jos katsot sitä, on kasvava kysyntä tämäntyyppisen palvelut johti enemmän hyvämaineiset yritykset, jotka ovat täysin yhteensopivia ”Office of Fair Trading” ja niiden standardien ja tavata itsensä asettamia sääntöjä. Nämä yritykset toimivat välittäjinä asiakkaan ja luotonantajan, poistamalla virhemarginaali takaisinmaksu ja samalla neuvotella edullisin ehdoin ja edellytyksin.

Luoda budjetin, ennen kuin voit päästä velkaa, auttaa välttämään tarvetta palkata ulkopuolisia yrityksiä, jotka käsittelevät oman talouden. Jos sinulla on vaikea motivoida itseäsi viettää päivä menossa läpi kaikki nämä asiat, miettiä, kuinka paljon voit tallentaa ja jakaa sen kanssa tunnin viettää. Kuten tuntipalkka, se on luultavasti yksi parhaista teoksia olet tehnyt tänä vuonna!

Share.

About Author

Comments are closed.