Autolaina

Lainan määrä: EUR
Lisävalinnat:
 • Lainasumma 100 - 60 000 €
  Korko alk.
  4.2 - 20 %
  Laina-aika
  12 - 180 kk.
  Alaikäraja
  18v.
  • OmaLaina.fi on 100% suomalainen palvelu!
 • Lainasumma 500 - 60 000 €
  Korko alk.
  4.9 - 20 %
  Laina-aika
  12 - 180 kk.
  Alaikäraja
  20v.
  • Nopea, maksuton, luotettava.
  • Lainaa jopa 60 000 euroon asti.
 • Lainasumma 500 - 60 000 €
  Korko alk.
  4.5 - 30.8 %
  Laina-aika
  1 - 15 v.
  Alaikäraja
  20v.
  • Hae nyt - Me välitämme hakemuksesi!
 • Lainasumma 500 - 70 000 €
  Korko alk.
  4 - 20 %
  Laina-aika
  12 - 180 kk.
  Alaikäraja
  20v.
  • Nopeasti ja ilmaiseksi.
  • Lainaa jopa 70 000€.

Tarvitsetko autolaina?

Luuletko, että se on vaikea löytää paras autolaina? Teemme sen sinulle helpoksi. Anna meille pari minuuttia ja lue alla oleva teksti. Sinun tulee tietää:

 • Miten löytää halvin autolaina.
 • Mitä sinun pitäisi harkita, ennen kuin otat auto laina.
 • Edut ja haitat autolainat.

Millainen autolaina heti sinun pitäisi valita?

Pitäisi ostaa uusi auto? Tai etsitkö hyvä auto, jota käytettiin ennen? Kun etsit rahoitus auto osto, voit valita eri tyyppisiä lainat – kanssa tai autolaina ilman vakuuksia alas maksu. Auton, jonka haluat ostaa voi vaikuttaa, joka autolaina netistä haet. Ei ole väliä mitä haluat, voit löytää hyvä autolaina vertaamalla eri tarjouksia kanssamme.

Edullinen autolaina 2020

Yleisin edullinen autolaina tarjota vain ostaa auton. Nämä autolaina edullisesti ovat helppo soveltaa, koska voit tehdä sen suoraan, kun valitset auton ja välttää ylimääräistä vaivaa muiden lainanantajien kanssa. Tällä tavalla, voit myös toteuttaa ostaa auton samana päivänä. Kuitenkin useimmissa tapauksissa, sinun täytyy maksaa 20% auton hinnan niin alas maksu, koska auto laina voidaan myöntää enintään 80% auton hinnasta.

Jos et halua hakea auto laina jälleenmyyjältä, voit löytää parempi ehdot ja korko autolaina vakuus hakeminen, jossa pankki tai muu lainanantaja. Jotkut lainat tarjoavat samat vaatimukset 20% käsiraha, mutta nyt sinulla on mahdollisuus vertailla lainoja tarjoukset ennen kuin päätät. Voit valita halvin halvin autolaina 2018 ja säästää rahaa.

Joskus voit saada pre-hyväksyntä korkein lainan määrä, ennen kuin voit löytää auton haluat ostaa. Sitten voit ostaa minkä tahansa auton merkkihuoltoon, jossa on hinta sama summa teidän pre-hyväksyntä. Muuten, sinun täytyy tietää, mikä auto sinulla on, ennen kuin haet autolainaa ja sitten se vie kauemmin aikaa tehdä todellinen ostaa auton.

”Älä ota ensimmäinen paras autolaina ilman ottaen aikaa löytää halvin autolaina. Se voi säästää useita tuhansia euron vuodessa.”

Mistä edullisin autolaina?

Kun ostat auton, jossa on 20% käsiraha käytät usein autolaina ilman vakuuksia. Tämä tarkoittaa sitä, että luotonantajan on oikeus vaatia voit myydä auton, jos et voi maksaa pois lainan, mutta koska luotonantajan riski on vähennetty vakuudet, voit yleensä saada paremman hinnan, jos haluat, voit jättää auton kuin turvallisuus. Joskus voit myös saada lainata enemmän kuin 50 000 euroa, jos sinulla on hyvä maksukyky.

Kuitenkin, et voi ostaa vanha auto. Monissa tapauksissa autolaina tapiola maksetaan kokonaisuudessaan takaisin, ennen kuin auto on 8-12 vuotta vanha. Jos otat autolaina pankin kanssa, joka vaatii sinua maksamaan laina takaisin kokonaan ennen kuin auto on 8 vuotta vanha ja ostaa auto, joka on 5 vuotta vanha, sinun täytyy maksaa pois koko lainan vain 3 vuotta.

Koska laki edellyttää, auton lainat, joissa on vakuus voi olla enemmän kuin 80% hinnasta auto, et voi ottaa vakuutena lainan, mutta ilman käsiraha. Jos haluat lainata rahaa ostaa autoja ja ei ole varaa 20% käsiraha, voit sen sijaan hakea pikalainaa, joka on täysin alas-maksu ja turvallisuus.

autolaina

Lainat varten auto laina vuonna 2020

Voit ottaa tavallisen lainan ja käyttää sitä ostaa auton. Ei ole kysymyksiä siitä, mitä aiot käyttää rahaa, ja sinun ei tarvitse asettaa auto kuin turvallisuus tai maksaa tahansa alas maksu. Haittana voi olla, kuitenkin, että autolaina korko on hieman korkeampi.

Se on yleensä ole mahdollista ottaa hae autolainaa, jos haluat ostaa auton yksityiseltä henkilöltä tai jos haluat auton, joka voi olla vanhempi kuin 12 vuotta vanha, ennen kuin voit maksaa pois koko auto laina. Sitten voit sen sijaan hakea mistä autolaina.

Autolaina ilman luottotietoja

Kun otat autolaina ilman luottotietoja, lainanantajat ei ole mitään vaatimuksia, jossa voit ostaa auton tai auton ikä. Voit käyttää laina tarkalleen, mitä haluat käyttää sitä, ja voi siis lainata jopa 100% auton arvosta, tai enemmän, jos haluat olla puskuria varten vakuutus-ja muut maksut. Useimmat lainanantajat, voit lainata jopa 70 000€.

Autolaina korko yleensä hieman korkeampi kuin perinteinen lainat, mutta koska eri lainanantajat kilpailla, voit löytää hyvä henkilökohtainen laina kanssa suotuisa ehdot ja hyvä korot. Sinun ei tarvitse tietää, minkä auton haluat, minä.

Autolaina
5 (100%) 11 ääntä

Autolaina vertailu ennen kuin otat lainaa

Ennen kuin voit hakea uutta mistä edullisin autolaina, riippumatta siitä, onko haluat vakuudeton autolaina tai koroton autolaina, sinun pitäisi vertailla useita eri laina tarjous löytää paras auto laina.

Ensimmäinen asia, sinun pitäisi nähdä todellinen korko, mutta myös harkita takaisinmaksuaika lainaa, pidemmän maturiteetin on aina kalliimpaa kuin laina, jonka maturiteetti oli lyhyempi. Myös kiinteiden kustannusten voidaan soveltaa, kuten set-up maksuja tai ilmoituksia, erityisesti autolainat ilman luottotietoja.

Lainanantajat ovat tarpeen syöttää lainan efektiivinen korko, kaikki lainat, joissa on enemmän kuin 12 kuukauden maturiteetti. Koska efektiivinen korko katsoo, kaikki lainakulut alle 1 vuosi, se tulee vieläkin kauniimpi työkalu vertailu eri vieraan pääoman menot, joka antaa sinulle realistisempi ja luotettavampi kuva siitä, mitä lainan kustannuksia, ja mikä on halvin auto laina.

Korko, johon viitataan, on yleensä vaihtuva ja voidaan näin ollen muuttaa milloin tahansa sopimuskauden aikana. Koska se yleensä määräytyy yksilöllisesti, se ei ole mahdollista tietää tarkalleen, mitä korko saat ennen kuin olet hakenut auto laina.

Voit kuitenkin arvioida, onko lainanantajat yleensä tarjota korkea tai matala korot, vertaamalla heidän kiinnostuksen tai esimerkiksi etua. Lainanantaja, joka määrittää erilaisia korkoa 3-15% todennäköisesti tarjota pienempi korko kuin lainanantaja, joka kirjoittaa erilaisia kiinnostavia 10-25%.

Kun vertaa auton laina, sinun tulisi myös vertailla eri laina vaatimukset, jotka ovat. Lähes kaikki lainanantajat esittää vaatimuksia oman ikä -, tulo-ja/tai työllisyyteen, mutta perinteinen auto lainat ovat myös vaatimukset, kun se tulee auton ikä ja mikä auto jälleenmyyjä, voit ostaa auton.

Säästää rahaa paras auto laina

Kun otat auto laina jälleenmyyjä voi pienempi korko kuin tavallinen henkilökohtaiset lainat koska auto on lainan vakuutena. Toisaalta vaatii käsiraha 20% ajoneuvon arvoa, joka voi alhainen mahdollisuuksiasi saada juuri auton haluat. On myös kiinteät maksut, hallinnollisia maksuja ja jälleenmyyjä täytettä, joka tekee kokonaiskustannukset auton laina voi olla tarpeettoman korkea.

Voit välttää joitakin nämä kustannukset ja siten saada halvempaa lainaa ottamalla lainaa. Koska on niin monia lainanantajien markkinoilla tänään, se on helpompi löytää lainat kanssa matala tai ei lainkaan kiinteitä kustannuksia.

MUISTAA!

Paras auto laina asettaa vaatimuksia, joka sopii tilanteesi ja toiveesi, ja voi näin ollen vaihdella henkilön henkilö. Siksi, ei ole universaali auto laina että on paras kaikki.

Tarjoaa usein lainanantaja on maksu rakenne ja ilmoitus voidaan usein välttää, jos päätät maksaa pois autolainan suoraveloituksena. Voit myös valita keston itse, ja niin sinulla on paljon enemmän valvoa, miten suuri teidän kuukausittain maksut.

Toinen tapa rajoittaa kustannuksia on valita autolainan korko. Se antaa sinulle lisää turvallisuutta, kun otat lainan vaihtuvaa korkoa. Etu-korkokatto tarkoittaa, että korko lainan voi koskaan olla suurempi kuin määritetty prosenttia korot, joita sovelletaan, kun olet kirjautunut auto laina. Joskus voit jopa saada autolainan kiinteä korko aikana tietyn ajan, mikä tarkoittaa, että kuukausittaiset kulut eivät muutu ollenkaan kauden aikana.

Mikä on suosikki auton merkki?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...

Miten hakea auto laina 2020?

Jos et halua hakea autolaina rahoitus jälleenmyyjä ostaa, voit hakea auto lainan suoraan lainanantajan n verkkosivuilla. Sinun ei enää tarvitse käydä pankin ja tuhlata aikaa monimutkainen ja vaativa kokouksiin. Ja suuret pankit salli sovellusten kautta niiden verkkosivuilla tänään, joten voit valita välillä monta eri lainanantajien, sekä suuria ja pieniä.

Kun olet verrattuna useita eri laina tarjouksia ja valinnut mitä haluat, täytä lomake lainanantajan n verkkosivuilla. Kanssa henkilökohtainen auto laina, vakuudettomat sinun tarvitsee vain täyttää tietosi, vuositulot, haluttu autolainan määrä ja joskus haluttu kypsyys.

Kun olet lähettänyt lomakkeen, saat usein alustava ilmoitus suoraan ruudulla. Lainanantaja sitten tekee luotto tarkistaa, jotta voidaan määrittää, mitä korko on ja mitä autolainan määrä he ovat valmiita myöntämään ja saat laina tarjous sähköpostitse tai tekstiviestin pari tuntia sen jälkeen, kun olet lähettänyt hakemuksen.

Jos haet autolainan kanssa alas maksu ja turvallisuutta, sinun täytyy myös määrittää tietoja auton ikä, merkki, malli, ja joskus auto on kunnossa. Tämä tarkoittaa, että sinun täytyy tietää, mitä auton haluat ostaa, ennen kuin hakee lainaa.

Mitä vaikuttaa minun autolainan?

On olemassa useita tekijöitä, jotka vaikuttavat joka auto laina saatat ottaa ja kuinka paljon voit lainata. Kuka ostaa auton roolissa. Jos haluat saada halvin auto ja välttää jakajan käsittely maksut voit ostaa käytetyn auton yksityishenkilöltä. Sitten sinulla on yleensä ole muuta vaihtoehtoa kuin ottaa lainaa.

On olemassa muutamia lainanantajat jotka myöntävät perinteinen autolaina 18 vuotiaalle ostat auton toisesta yksilöstä. Tässä tapauksessa ajoneuvo on arvostettu kolmannen osapuolen jossa lainanantaja määrää. Jos haluat ostaa auton valtuutettu auto jälleenmyyjä, sinulla on useita mahdollisuuksia saada auto laina.

Auton ikä vaikuttaa myös auton laina. Ne vaikuttavat paitsi lainan määrä, mutta myös laina-aika. Usein, sinun täytyy maksaa pois koko lainan ennen kuin auto voi olla 8-tai 12-vuotias. Eli jos ostat auton, joka on 5 vuotta vanha, teidän takaisinmaksuaika on enintään 3 vuotta, jos lainanantaja vaatii täyden takaisinmaksun ennen kuin auto on 8 vuotta vanha. Auton malli voi myös vaikuttaa auton laina, varsinkin jos valitset yksi auto.

Hyödyllisiä vinkkejä

Jotkut lainanantajat ovat erikoistarjouksia vihreiden autojen lainoista. Sitten tämä voi olla täydellinen vaihtoehto sinulle samalla kun haluat suojata ympäristöä.

Jotkut luotonantajat tarjoavat auto lainoja, joiden jäljellä oleva arvo, joka tarkoittaa, että voit valita, jättää velan auton, kun sopimuksen määräaika on päättynyt. Sinun ei tarvitse maksaa koko auton tasapaino sijaitsee ajoneuvon markkina-arvo lopussa sopimuksen voimassaoloaikana. Voit maksaa jäljellä olevan velan jättää auton kun ostaa uuden auton. Voit myös valita pidentää laina tai maksaa pois koko jäljellä olevan velan kerralla.

Miten määritellä autolaina korko?

Autolaina korko määräytyy yksilöllisesti, kun haet autolainan. Kumpikaan ajoneuvon arvo, malli, ikä tai myyjä vaikuttaa korko, mutta muut tekijät vaikuttavat siihen, mitä korko tarjotaan. Joissakin tapauksissa, et voi edes vaikuttaa näihin tekijöihin itse, ja niin vähentää korko.

Autolainalaskuri

Tämä autolaina laskuri on työkalu, jota voidaan käyttää määrittämään eriin, jotka on maksettava voidakseen maksaa pois lainan, käyttää osto auto, sisällä tietyn ajan. Autolainalaskuri otetaan huomioon yhteensä summa lainan, laina-aika, korko. Työkalu voi auttaa henkilö päättää, onko varaa ottaa lainaa ja onko syytä harkita maksaa enemmän per kuukausittainen maksuerä.

autolaina laskuri

Näin voidaan vähentää kokonaismäärä aika maksaa pois auto laina, mikä vähentää kokonaiskustannuksia.

Lainan määrä
Eur
Lainan korko
%
Laina-aika
kk
Laske
Lainan määrä
0,00 Eur
Maksuerä
0,00 Eur
Luottokorko
0,00 Eur
Takaisinmaksettava summa
00,00 Eur

autolainalaskuriKäytä meidän autolaina laskin laskea auto maksut yli elämän laina. Kirjoita tietosi nähdä, kuinka paljon teidän kuukausittain maksut voisi olla. Voit säätää pituus laina, käsiraha ja korko nähdä, miten nämä muutokset korottaa tai alentaa maksuja.

Halvin autolaina (2020)

 • Turvallisuus tai ei ole.

Jos päätät ottaa autolaina ilman vakuuksia, voit yleensä saada pienempi korko. Tämä on, koska luotonantajan riski on pienempi, koska ne voivat vaatia, että voit myydä auton lainanantaja saa rahansa takaisin, jos et voi hallita erässä. Kun ottaa vakuudeton laina, lainanantaja on enemmän riskejä, että ne on katettava kanssa korkeampi korko.

 • Vuotuiset tulot ja työllisyys.

Se on vaikeampi vaikuttaa vuosittaisten tulojen ja työllisyyden tila, kun haet lainaa. Hyvä palkka ja terveen talouden, voit saada parempi korko (lainalaskuri autolaina) koska sinua pidetään on parempi takaisinmaksu kapasiteetti kuin joku, jolla on pienemmät tulot. Opiskelijat, henkilöt, joilla on tulo – tai osa-aika työ ja työttömät yleensä tarjotaan lainoja korkeammat korot ja, joissakin tapauksissa, se voi olla vaikea ottaa auto laina. Jopa yksityiset yrittäjät olla suurempi riski kuin niillä, joilla on kokopäiväinen ja vakituinen työpaikka, koska niiden tuotot voi olla arvaamaton ja vaihtelee paljon.

 • Co-kantaja.

Voit lisätä mahdollisuuksia, myönnetään auto laina jos sinulla on yhteistyössä hakijan kanssa hyvä talous. Tämä on se, että lainanantajat voi levitä riski, ja vaatia takaisinmaksun alkaen sekä lainanottajat. Vähäisempi riski varten lainanantaja voit saada alemman koron.

 • Elämänlaatua

Myös elämäntilanne voi vaikuttaa korko autolaina. Jos olet naimisissa, olet pidetään usein enemmän vakaa lainanottajan, ja siksi, voit olla tarjotaan enää kiinnostaa. Lisäksi, voit helposti kysy kumppani olla co-kantaja ja tällä tavalla, voit vähentää riskiä lainanantajalle. Hiljattain eronnut ihmiset ovat usein arvioida lainanottajan kanssa hieman suurempi riski. Tämä johtuu siitä, että kun olet mennä läpi avioeron ovat usein vaikuttaneet yksityisten talouksien negatiivisesti. Siksi, se voi olla hyvä idea odottaa muutaman kuukauden, hakea auto laina, jos et vain erottaa. Kuitenkin, se on suuri etu, jos voit todistaa, että olet hyvä talous, vaikka olet eronnut.

halvin autolaina

Hyvä pitää mielessä, kun kirjaudut autolaina

Ennen kuin valitset autonlaina, sinun tulisi aina käydä läpi oman talouden. Jos otat perinteisen lainan 20% alas-maksu, sinun täytyy olla varma, että sinulla on varaa panostaa. Koska sinulla on vähemmän mahdollisuuksia määritellä termi perinteinen lainat, ja siten vähemmän mahdollisuuksia vaikuttaa teidän kuukausittaiset kustannukset, sinun on myös olla varma, että sinulla on mahdollisuus tavata kuukausimaksut aikana takaisinmaksuaika.

Kanssa henkilökohtainen laina, ilman turvallisuutta, sinun on vapaammat kädet määrittää laina-aika ja kuukausittain maksu, ja jopa enemmän mahdollisuuksia neuvotella lainan, jos voisitte päätyä epäonnistumisia. Lainan lyhyempi laina-aika on aina halvempaa kuin lainan pidempi maturiteetti, mutta joskus se on enemmän tärkeää pitää kuukausimaksut alhainen kuin löytää laina kanssa alhaisimmat kokonaiskustannukset.

Riippumatta tyyppinen laina olet usein annetaan mahdollisuus vakuuttaa vastaan tulevia epäonnistumisia ottamalla laina suojaa. Laina suoja tulee voimaan odottamattomissa työttömyys tai sairaus, ja se kattaa kuukausittaiset kustannukset 1 vuosi.