Budjetointi lapsille

0
Arvostele artikkeli

Opettaa lapsille rahaa ja budjetointi opetus varhaisessa iässä on verkling olla hyötyä lapsen tulevaisuutta. Kun lapsi on rahaa eri lähteistä, kuten avustukset, lahjat, kotityöt, lastenhoito, jne., voit auttaa heitä pääsemään alkuun yksinkertainen budgeteringar ja käsitteitä.

Ensinnäkin, sinun täytyy istua alas lapsesi puhua rahaa ja miten käyttää niitä viisaasti. On tärkeää puhua siitä, mitä sinulla on tavoitteita heidän rahaa. Mitä he haluavat? Mitä he tarvitsevat? Se voi olla lyhyen aikavälin tavoitteita, ne voi ostaa suoraan, tai ne voivat olla pitkän aikavälin tavoitteita, jotka täytyy tallentaa saavuttaa?. Se on hyvä lapsille saada jonkinlainen muistutus siitä, miksi he säästävät ja miksi ne pitäisi ei viettää kaikki rahat kerralla.

”Tallentaa, jakaa ja viettää” on budjetoinnin lapsille, jossa tuomio on jakaa ne kolmeen ryhmään.

Tallenna. Kun lapsi alkaa ansaita rahaa, joten ne pitäisi ensin varata osa tuloista säästöjä. Noramlt yleensä sanovat, että sinun pitäisi säästää vähintään 10 prosenttia siitä, mitä ansaitset, mutta tämä osuus voi olla suurempi lapsille, koska ne ovat vähemmän kiinteitä kustannuksia kuin mitä aikuinen on. Säästö voidaan kerätä eri tavoin, kuten jar, säästöpossu tai edes pankkitiliä saada saada korkoa säästää. Säästötili olisi käytettävä eri hätätilanteissa (Uusi polkupyörän renkaita) ja pitkän aikavälin tavoitteita, kuten ostaa hänen (ensimmäinen auto).

ekstraluotto-banner

Jaa. Opettaa lapsille hyväntekeväisyydestä, kun he ovat pieniä, on myös älykäs. Anna heidän tehdä tutkimusta eri hyväntekeväisyysjärjestöt, järjestöt ja ehkä jopa edistää hyväntekeväisyyteen tai varainkeruun niiden valinta. Jakaminen on tyypillisesti noin 10%. Keskustella vaihtoehdoista kanssa lapsesi päättää, minkä kohteen he haluaisivat auttaa. Myös, harkita yhteyttä vapaaehtoisia nämä järjestöt nähdä mitä he ajattelevat organisaation ja jos rahaa auttaa. Esimerkiksi, se voi olla hyvin palkitsevaa lapsille viettää rahaa ostaa leluja lapsille, jotka ei ole niihin varaa, voit myös valita antaa ulos näitä leluja vähävaraisille perheille jouluksi.

Viettää. Loput tuotot menevät kohti eri kulut. Luokkaan menot on käytettävissä niin, että lapsi voi tehdä erilaisia ostoksia, että he haluavat tehdä, mutta muistuttaa heitä, että lisäsäästöjä on auttaa heitä saavuttamaan pitkän aikavälin tavoitteita nopeammin. Se on hyvä näyttää lapsille, miten lisätä jopa budjetti, mutta muista aloittaa pienessä mittakaavassa. Esimerkiksi yksi voi anna lapsen olla mukana, kun me suunnitella viikon ruokaostokset. Aloittaa suunnittelemalla lista myynnistä mainoksia ja kuponkeja, ja sitten varmista, että olet kiinni luetteloon kaupassa. Tämä voi muuttua eräänlainen kustannuksia säästävä pelejä heille. Muista, että lapset oppivat sinun ja valintoja teet. Joten, kerro minulle budjetointi on tärkeää, mutta se on paljon enemmän jos he näkevät sinut, kun talousarvion itse.

Share.

About Author

Leave A Reply