Henkilökohtainen rahoittaa ja Budjetointi

0
Arvostele artikkeli

Budjetointi on noin jakaa, kuinka monta prosenttia tulevaisuuden tuloja, jotka on sijoitettu luokat kulut, ja sitten kirjataan kaikki ostot vuonna jotta selvittää, miten haluamasi ostot pysyy sisällä ennalta rajat. Prosessi kuulostaa hyvin yksinkertainen, mutta se on vaikeaa, kuitenkin, minun mielestäni, pitää kiinni budjetin yli pidemmän aikaa. Energia ja sitoutuminen, joka on velvollinen pitämään kirjaa siitä, missä rahat menee on valtava. Olen yrittänyt budjetointi useita kertoja ja epäonnistunut, koska en ole pitänyt kirjaa jokaisen pennin olen viettänyt.

Perinteiset budjetit myös taipumus epäonnistua, koska asetus jäykkä kehyspäätöksen ei sovellu hyvin joustava. Kun odottamattomat menot ponnahtaa, budjetti voi tulla hyödytön erittäin nopeasti. Se on minun kokemus, että budjetit voi tuntua raha tvångströjor pian luovuttava.

Utgiftshistorier – noidankehä

Seurata oman utgiftshistorik sisältää myös rekisteröinnin jokaisen pennin käytetty. Tarkoituksena on käyttää utgiftshistorik perustana tunnistaa utgiftsvanor, joita voidaan parantaa, ja sitten tehdä tarvittavat muutokset tulevaisuudessa menoja kuvioita. Suurin heikkous pitää utgiftshistorik on, että se on keskittynyt menneisyyden toimintaa ja ovat siksi vähän apua, kun henkilö on yrittää tehdä välittömiä päätöksiä menojen nykyiset ja tulevat vaatimukset.

Tämä on normaali sykli, miten tilata utgiftshistorik. Tämä sykli korostaa utgiftshistorikens heikkous henkilökohtaisena pengaflödes hallinnan välineitä.

 • Se vie aikaa kertyy utgiftshistorik. Kun taas kertynyt historia, sopimatonta utgiftsvanor on todennäköisesti edelleen. Jos sinulla ei ole johdonmukaisesti jatkaa huonoja tapoja, et voi dokumentoida ne utgiftshistorik.
 • Sinun täytyy seurata ja tallentaa jokaisen pennin menot, riippumatta siitä, onko se on lainata rahaa maksuhäiriön (lainata rahaa maksuhäiriön). Menoja koskevat tiedot olisi kirjattava tahansa laite, joka pystyy järjestämään tietoja ja näyttää hyödyllisiä raportteja ja kaavioita. Kaksi suosittuja esimerkkejä nämä seuranta laitteet ovat ”Quicken” ja ”Rahaa”. Kuten aiemmin mainittiin, pitää kirjaa jokaisen pennin käytetty, ja velvollisuudentuntoinen tallennus tietoa, vaatii sitoutumista ja paljon energiaa.
 • Onko muutoksia utgiftsvanor on tehokas vai ei, ja onko tai ei-tottumukset ovat todella alkaa muutos, ei voida määrittää, kunnes toisin utgiftshistorik on kerätty. Kun olet kerännyt tarpeeksi utgiftshistorik, niin, että voit nähdä joitakin huonoja tapoja, se on aika säätää kulutuskäyttäytymisensä. Onko nämä oikaisut ovat soveltuvia ja ole toivottua vaikutusta, sinun on palattava vaiheeseen 1.
 • Vika pitää utgiftshistorik henkilökohtaisena pengaflödes hallintatyökalut ovat, mielestäni, jotain odottaa. Nämä rahat förvaltningstekniker on, mielestäni, joka perustuu yleisesti hyväksyttyjä menetelmiä, joita yritykset voivat seurata, mitä on tapahtunut, ei ole suunnitelmaa siitä, mitä on tapahtumassa.
 • ”Tapahtumassa”osa on jätetty yleiseen talousarvioon prosesseja. Tämä kirjanpito lähestymistapa on sopiva yritys, kuitenkin, on hankalaa ja penseä henkilökohtaiseen käyttöön.Ohjelmisto, jota käytetään kerätä utgiftshistorik, minun mielestäni, myös edistää utgiftshistorikstekniker. Tämäntyyppiset ohjelmat ovat yleensä liian monimutkainen ja joustamaton monille ihmisille. Olen kokeillut molempia Quicken ja Rahaa.
 • Lisäksi omat pidä näitä ohjelmia, olen tavannut hyvin harvoja ihmisiä, jotka todella käyttää Quicken ja Rahaa aiottuun tarkoitukseen. Tavallinen syy olen kuullut, miksi joku on ostanut näitä ohjelmia on, että ne sisältävät kontrollregister. Se on ainoa toiminto, jota käytetään.

”Ei mitään” – Menetelmällä

Uskon, että useimmat ihmiset lopettaa tekemään jotain, koska he eivät ole koskaan kokeneet parempi tapa, tai koska he, kuten minä, on yrittänyt ja epäonnistunut budjetointi ja/tai rekisteröityä utgiftshistorik. Tehdä mitään tarkoittaa, että vaikka henkilökohtainen varainhoito on vähennetty maksaa laskuja, kun laskut tulevat, rahaa on käsillä aika, tai jos käytettävissä ei ole rahaa, rahan lainaamisen maksu default. He elävät palkka on palkka kausia, kun heillä on paljon rahaa välissä kausia, jolloin heillä ei ole tarpeeksi rahaa ostaa leipää ja maitoa. Tämä vuoristorata lähestymistapa henkilökohtainen kassavirta, kannustaa, mielestäni huono menoja ja lähes takaa kasvava velkaantuminen.

Mitä on kuukausi-to kuukauden henkilökohtainen rahoittaa?

Siellä on uusi vaihtoehto, joka ratkaisee kaikki edellä mainitut henkilökohtaiset pengaflödes hallinnan ongelmia. Luotu käytännön välttämättömyys, nämä uudet vaihtoehdot edellyttävät uusia tapoja katsoa ja miettiä oman talouden ja työkalut, joilla hallita taloutta. Ennen kuin katsot tämän uuden tavan hallita henkilökohtaisia kassavirta, ensimmäinen, katsotaanpa ottaa uuden katsomaan toimintaa, jotka muodostavat personal finance. Ennen kuin voit aloittaa tehokkaasti hallita oman talouden, se auttaa on käsitys siitä, mitä sinun täytyy käsitellä.

Olkaamme murtaa se alas kuukausittain yksityiset taloudet seuraavat viisi toimintaa.

 • Saada tuloja.
 • Maksaa laskut.
 • Pay day-to-day kulut.
 • Maksaa suurempi kuin normaali kulut.
 • Varattu säästöjä.

Tämä luettelo ei sisällä mitään toimintaa tarkoituksellisesti liittyy vaurautta. Kysymys tässä on siitä, että keskeisiä kysymyksiä voidakseen elää mukavasti päivittäin ja maksaa laskut ajoissa. Kun nämä asiat on käsitelty onnistuneesti ja johdonmukaisesti, tulee rakentamisen runsaasti mahdollisuus ja sinun ei tarvitse ottaa varoja lainata rahaa maksuhäiriön (lainata rahaa maksuhäiriön).

Käsitykseni on, että tärkein syy, miksi ihmiset on ongelmia niiden talous on, koska he antaa toiminta 1, saada tuloja, tarkista, kun kaikki jäljellä olevat aktiviteetit voidaan tehdä. Laskut maksetaan yleensä on betaldagen, koska se on, kun rahaa on käytettävissä. Riippuen siitä, kuinka paljon on tarpeen, maksaa laskuja, jäljellä päivä-to-day kulut voivat olla hyvin suuria tai hyvin pieniä. Kuulostaako tämä tutulta? Ja, koska vastaanottamisesta palkat on ratkaisevan tärkeää, kun laskut maksetaan, ja koko laskut määrittää, kuinka paljon rahaa on jäljellä, se on harvoin ylimääräistä rahaa activity 4 ja 5. Varattu rahaa ”pahan päivän varalle” tapahtuu juuri ole. Tehdä suuria hankintoja, kuten korvaa jääkaappi, kun se rikkoo tai ostaa uusia renkaita, lisää vielä enemmän kreditkortssaldot.

Kanssa kasvava, hallitsematon skuldsättningar ja ei säästöjä voi mielestäni johtua suoraan antaa teidän maksaa tarkistaa käteisellä virtaus.

Share.

About Author

Comments are closed.