Kulissien takana luotto tilejä

0
Arvostele artikkeli

Monille meistä poraa tai rutiini on yksinkertainen, me tehdä ostoksia ja maksaa se käteisellä tai luotto-tai debit-kortti. Tietenkin nyt meillä on Paypal, ja muut sovellukset voivat tehdä maksuja, mutta kaiken kaikkiaan se on yksinkertainen prosessi.

Jos olemme tehdä ostoksen verkossa, niin rahaa ei ole vaihtoehto, kuitenkin, monet muut maksuvaihtoehdot ovat käytettävissä.

Sitten voimme rikkoa tämän prosessin alas edelleen luotto-tai debit-maksut.

Joko rahat tulevat suoraan pankkitilille sitten ja siellä ostaa, tai sitä on sovellettu jonkinlaista luottoa tilille, jolloin tulevaisuudessa on maksettava.

Nämä luotto tilejä voidaan luottokortilla, tai muodossa luettelo myynti, luettelo yritys itse voi olla ulottuu sinulle luottoa…tai he ovat?

Ei kaikki luettelo yritykset ovat niitä, ulottuu sinulle luottoa, he voivat käyttää ulkopuolista rahoitusta yritys, he ovat kumppanuuteen kanssa, ja se on se, että yritys, että olet todella velkaa rahaa, kun teet ostoksen luotolla.

Se voi olla hämmentävää, kun tilit tai velat myydään.

Velat ja tilit myydään säännöllisesti, ne ovat myyntisaamiset, voimavara, ja on arvo, joten ne voidaan myydä. Tämä voi olla yllätys joillekin ihmisille, jotka voivat jättää velat muiden maiden kanssa, kun he ovat muuttaneet ulkomaille.

He ajattelevat, että vain koska he ovat siirtyneet, ja lähti maasta, velka/tili voi olla kerätään uudessa maassa he nyt asuvat. Väärin! Jos tili on myyty perintätoimistolle maassa, jossa nyt elämme, se voidaan kerätä siellä, mutta tietenkin vain sopusoinnussa lakien ja sääntöjen maassa.

Kuten tilit saada myydä enemmän ja enemmän, se voi olla hämmentävää, koska siitä, kuka olet todella velkaa enää.

Verkkokaupoissa

Vähän tunnettu yritys, nyt arvoltaan £1 miljardia euroa, on ravistamalla asioita hieman pääkadulla, ja myös rocking luotto vene hieman.

Klarna, on yritys, joka pohjimmiltaan tarjoaa luotto ja talouden ostoksia ihmiset tekevät verkossa, kuitenkin he tehdä se uusi ja ainutlaatuinen tapa. Osa heidän filosofiansa on ”kokeile ennen kuin ostat” kokemus.

Voit ostaa tuotteita verkossa läpi eri myymälöissä, ja et maksa mitään etukäteen.

Sitten on välillä 14 ja 30 päivää aikaa kokeilla tavaroita, jos haluat pitää ne, ja jos ei ole, palauttaa ne, ja ei veloiteta.

Kohteet, jotka haluat pitää sitten maksaa 30 päivän aikana, tai jopa 120 päivää, ja siellä on mitään maksuja tai korkoja maksettu.

Kaikki avoimet laskut jälkeen 120 päivän aikana, ovat siirtyvät perintätoimistolle.

Se ei ole tallentaa tai myymälä, joka ulottuu sinulle luottoa, mutta Klarna. Ne maksetaan tietty prosenttiosuus-ostoksia.

Vaikka ainutlaatuinen ja helppo tapa tehdä ostoksia, on niitä, jotka tuntevat, se on helppo luoda luotto, joka voisi saada kuluttajien taloudellisia ongelmia; aivan kuten palkkapäivä lainat, luettelot, ja muut helppo muodot luotto.

Toinen näkökohta noin Klarna on, että tarkkailun niille ostajille, luotto, he vain tehdä ”pehmeä luotto” tutkimus, joka ei vaikuta henkilön luotto pisteet.

Johtaja Ulkoisten Asioiden Rahaa Neuvoja Luotan, Jane, Tully on yksi, joka tuntuu tässä muodossa luotto voi aiheuttaa ongelmia. Hän toteaa, ”Tämä voi olla kallis tapa lainata, jos asiakas ei pysty maksamaan ja jos ne ylittävät mahdolliset korot-vapaa-aika raja-arvo, kun maksut voi pian nousta.”

”Kaikille asiakkaille, ja erityisesti nuoremmat kuluttajat, check-out koskaan olisi paikka vaikea myydä, kun se tulee luotto.”

”Kannustamme heitä maksamaan ajoissa, mutta jos he eivät pysty maksamaan 30 päivää emme veloita niitä pidemmälle.”

”Joten, vastakohtana luottokortilla, jos et mennä yli ajan, kun oli tarkoitus maksaa takaisin ja aloitat kuluja ja korkoja tämä palvelu on erilainen, koska työskentelemme asiakkaan kanssa.”

Hän lisäsi, ”jos he on vaikeuksia takaisinmaksun olemme tarjoamalla joustavuutta siitä, miten he lopulta palata, että takaisinmaksu Klarna.”

”Heidän pitäisi olla mitään ongelmia takaisinmaksun he eivät voi käyttää palvelua myös tulevaisuudessa.”

”Niin, emme ole menossa takaisin asiakkaat, jotka olet ollut vaikeuksia maksaa ja kannustamalla heitä käyttämään meille jälleen.”

”Olemme perustaen pääsy meidän palvelu on hyvä historia maksamalla palveluumme ja pysty maksamaan.”

Se näyttäisi toistaiseksi palvelu on hyvin, ja ei ole olemassa luvut defaults tai myöhässä maksut.

Toinen ”kulissien takana” tapa kysymys ja laajentaa luottoa.

Share.

About Author

Comments are closed.