Mini opas periaatteet oman talouden

0
Arvostele artikkeli

Miksi et säästä?

Kun sinulla on enemmän kuin tarpeeksi säästöjä, se tarjoaa sinulle mielenrauhaa, turvallisuus, mukavuus ja vapaus saada mitä haluat itsellesi ja teidän lähellä ja rakkaat ystävät. Elää palkka on palkka on erittäin stressaavaa ja huolestuttava. Niin paljon kuin mahdollista, haluat estää tämän taloudellisen pelko palaa. Jos olet ei toimi ja ei ansaita rahaa, voit auttaa inkomsttagande teidän perheelle olemalla perheen Taloudellinen Manager ja auttaa, miten voit lisätä perheen tuloja ja säästöjä ja vähentää kuluja.

Mitä voit tehdä nyt?

Voit aloittaa analysoida ja hallita oman talouden. Kuinka paljon on tuloja? Kuinka paljon tuloja pitäisi mennä kulut ja kuinka paljon pitäisi mennä teidän säästöjä? Innoittamana yleisiä vinkkejä ekonomiexperter, henkilökohtaisia taloudellisia raportin tulee sisältää seuraavat luokat:

OSA 1 – TULOT

a. Tulot – tulot lähteistä voi olla työsi, sivutoimisia, kaupankäynnin, varastossa ja osingot, vuokratulot ja muut saamiset. Kuinka paljon on tuloja? Tulot todella tukea sinua ja, jos olet yksi, se voi tukea koko perheen tarpeisiin? Jos töitä, täytyy ottaa instant lainat maksuhäiriön, mutta silti on pienet tulot, olet riippuvainen muista huolehtia oman kulut, niin se on vaikea pelastaa tulevaisuuden.

Sinun täytyy työskennellä kovasti, mutta ”älykkäämpiä” ja löytää tapa parantaa teidän tulos, muuten sinun ja rakkaansa menetystä. Joten älä anna periksi sen kanssa etsiä mahdollisuuksia, miten voit lisätä kovalla työllä ansaitut rahat rikkaudet. Kouluttaa itse, mutta tiedän, että et voi tehdä kaiken itse, tietää, kun pitäisi saada apua.

OSA 2 – MENOT

a. Elinkustannukset – Jakaa tulot eri osiin. Määrittää teidän koko kuukausittaiset kulut; sinun täytyy huolehtia kiinteät kuukausittaiset elinkustannukset, kuten ruoka, vesi ja työkaluja. Jos tuloja ei ole riittävästi huolehtia sinun tarpeisiin, leikkaa alas teidän kulut ja arvioida, jos menoja ei tarvitse tai halua, se on aina parasta liikuntaa saada hallita rahansa.

Se ei ole jotain pahaa on toiveet elämässä, mutta ennen kohtelee sinua, kysy ensin itseltäsi, jos sinulla on siihen varaa. Sinulla on varaa viettää iso osa teidän säästöjä ylellinen jalkineet että voit vain käyttää vuodessa? Ennen kuin ostat räikeä BMW, kysy itseltäsi, jos sinulla on varaa vakuutukset, huolto ja korjaukset auton.

b. Velka – Joskus, velat ovat väistämättömiä, kuten velat, koska onnettomuus tai hätätilanne. Stressi velkaantumista voidaan välttää varmistamalla, että sinulla on enemmän kuin tarpeeksi säästöjä ja myös lainaamalla järkevällä tavalla, vaikka olet edessään äkillinen kulut ja täytyy ottaa instant lainat maksuhäiriön. On pankkeja, jotka tarjoavat lainoja nolla prosenttia korkoa. Sinun pitäisi alkaa investoida pitkän aikavälin suhteita nämä pankit ansaita taloudellista hyötyä, turvata hyvä luotto, ja välttää suuria seuraamuksia ja korkoja, että muut lainanantajat on.

Useimmat ihmiset päätyvät valtava velka kautta huono luotto-kortti. Itse asiassa, jos käytät luottokorttia viisaasti, on taloudellinen työkalu, jossa voit lisätä oman luottoraja perustuu teidän menoja. Jos viettää viisaasti ja maksaa maksut etukäteen, pankit voivat lisätä luotto. Käytä luottokorttia kuin työkalu, jossa voit ostaa jotain, ja sitten maksaa sen 30 päivän kuluessa.

Tällä tavalla, voit ansaita ilmaista rahaa ja ilmaisia lahjoja teidän menoista. Älä käytä luottokorttia, tai ottaa instant lainat maksuhäiriön jos tiedät, että et voi maksaa takaisin koko summan kuukauden jälkeen. Osta vain mitä tarvitset ja on varaa. Älä tee sitä virhettä, viettää hetken mielijohteesta ja ostaa tarpeettomia asioita vain koska tavoitteena on saada lahjoja, menetät enemmän rahaa, jos voit tehdä sen niin.

OSA 3 – SÄÄSTÄMINEN JA INVESTOINNIT (Missä muualla voi loput rahat mennä? Säästöt ja sijoitukset!)

Rahaa – Tämä on pyörivä omaisuutta, rahaa, että voit käyttää huolehtia oman ”tarpeet ja toiveet”, kuten ruokaa ja vettä, lainaa tai vuokraa, sähköä, vaatteita, lääkkeitä, vakuutus-ja auton. Kun mitä on jäljellä on rahaa, että et ole valmis sijoittamaan, tallentaa ne ja aseta ne teidän säästöt huomioon. Hyvä harjoitus on säästää vähintään 10% teidän palkka teidän säästöt huomioon. Tosiasia on, tallentaa ensin, ennen kuin teet ostoksen, muuten, se on todennäköisesti seurauksena, että sinulla ei ole mitään pelastaa, kun olet käyttänyt kaikki teidän palkka. Sinun vielä tarvitse kantaa mukana rahaa? Kyllä, mutta älä kanna noin koko elämäsi säästöjä, käsilaukussa tai kotona. Pistä rahat pankkiin, jossa ne on suojattu ja ottaa vain käteistä, että sinun täytyy viikolla. Rahaa voi kadota niin käytä kortti. Kuvittele, jos olet menettää kaikki teidän kuukausittain palkka vain koska et voi laittaa sen pankkiin!

Oli varovainen varmista, että sinulla on vakuutena yhteensä vähintään kahdeksan kuukauden tuotot oman omaisuuden hätätilanteissa. Jos luulet, että kahdeksan kuukautta on äärimmäinen, mieti, raskaus, työttömyys tai lama! Oman omaisuuden hätätilanteissa ei pitäisi nähdä varat, jotka voidaan käyttää, mutta on tarkoitettu vain hätätilanteita varten, koska suuri husreparation, toimintaa, tai kun menetät työsi. Se voi kestää fyrbarnsfar useita kuukausia löytää uusi tulonlähde sen jälkeen, kun hänen yrityksensä meni konkurssiin, tai nuori opiskelija, joka vain vaihtoi uraa, tai uusi äiti päästä takaisin hyvään terveyteen, siksi, voi olla perusteltu nödsituationstillgång säästää haitallisia vaikutuksia näihin tilanteisiin.

Share.

About Author

Comments are closed.