Miten luoda kuukausittaisen budjetin

0
Arvostele artikkeli

Jos haluat lopettaa elävät palkka on palkka, niin voit alkaa laittaa rajoja sille, mitä kulutat. Tuottaa suunnitelma on varmistaa, että rahaa ei ole seeping ulos samalla tavalla. Täällä on 5 tapoja, jotka osoittavat, miten voit budjetin oman rahaa niin, että voit elää kanssa.

Vaihe 1: Muuttaa ajattelutapaansa budjetti

Sen sijaan, että ajattelu talousarvioon rajuja rahaa ruokavalio, nähdä rahoitusnäkymien tapa ostaa itsellesi taloudellinen vapaus. Talousarvio antaa sinulle enemmän oman raha – ja elämäsi.

Vaihe 2: Vertaa tulosi teidän kulut, kun teet oman budjetin

Ensin sinun koota rahaa ansaitset ja on jäljellä sen jälkeen, kun menoja ja veroja – ei sisällä bonuksia tai skatteåterbärningar. Sitten, varmista, että voit luetella kaikki menot, ei väliä kuinka pieni, mukaan lukien rahaa, joka on varalla hyväntekeväisyyteen. Tee tämä ainakin kuukausi niin, että voit saada selkeä kuva oman vakio-ja muuttuvien menojen.

Aseta jokainen oman kulut yhden kolme saraketta alla:

Vakio: Tämä sisältää laskuja, jotka ovat samat joka kuukausi, kuten lainojen tai vuokra -, vakuutus -, tai muut erässä.

Vaihtelevia: Nämä ovat kuluja, jotka vaihtelevat kuukausittain, kuten vaatteet, päivittäistavarat, bensiini.

Ilo: Tämä on tarpeettomia menoja, kuten syöminen, tai muita underhållningskostnader-tai lomamatkalla.

haenyt-banner

Lisätä jatkuvasti ja muuttuvat kulut, ja laita se sivuun laskut, jotka myös vaihtelevat jatkuvasti. Vedä nämä kustannukset teidän tuotot kuukausittain.Ennen kuin annat loput tulot menot hauskaa, muista maksaa itse ensin. Määrittää, kuinka paljon voit säästää kuukaudessa, ja nähdä, että se on ensimmäinen rahat liiku. Varattu vähintään 10% tuloistasi erillinen säästötili, jotka voivat auttaa sinua olla valmis odottamattomia kulut tai saavuttaa pitkän aikavälin tavoitteita.

Vaihe 3: päättää, mitä todella haluat

Kun sinulla on budjetti paikallaan, asettaa lyhyen aikavälin ja pitkän aikavälin painopisteet tarpeettomia ostoksia, kuten loma-tai konserttilippuja. Tämä voi auttaa sinua välttää impulsiivinen ostaa. Jos se on vain liian paljon vaihtoehtoja mistä valita, joten voit yrittää ajatella strategisesti. Lista sitten edut ja haitat asetetaan tavoite, tai pyytää ystävä tai perheen äänestää va he ajattelevat sinun pitäisi siirtyä luettelon alkuun.

Vaihe 4: Etsi tapoja säästää vähän

Jos kulut ylittävät tulot, etsiä mahdollisuuksia leikata nämä niin, että:

  • Tee oma kahvia ja pakata lounas;
  • Ostaa massatuotantona tuotteita sen sijaan, että merkkituotteita;
  • Lopeta tilaamalla premium-kaapeli-TV;
  • Mennä ulos harvemmin;
  • Lainata vaatteita ystäviltä tai ostaa toisen käden sen sijaan päivittää vaatekaappi ostoksia ostarilla;

Vaihe 5: Tee budjetti Automaattinen Lentäjä

Luoda siirrot, jotka tapahtuvat automaattisesti, kun palkka maksetaan, prosenttiosuus on laadittu, ja jossa voit sijoittaa rahaa kulut ja on rikki alas toimistoon kunkin.

Noudattamalla näitä viisi askelta, joten voit saavuttaa taloudelliset tavoitteet, mitä ne ovat.

Share.

About Author

Comments are closed.