Miten Opettaa Lapsille Arvo Ansaita Rahaa

0
Miten Opettaa Lapsille Arvo Ansaita Rahaa
5 (100%) 3 ääntä

Pyydä lapsia miettimään, Pankkiautomaatit luopua tahansa määrä rahaa, että emme halua viime ikuisesti? Ennen kuin he uskovat, että sinulla on ääretön lähde rahaa, lapsesi täytyy tietää, kuinka paljon kovaa työtä se tekee ansaita rahaa, ja että se ei ole rajaton.

Käyttöön rahaa oppitunteja lapsesi ja tehdä se hauska ja opettavainen löytö heille. Anna heidän tietää, että jopa siinä iässä, että he voivat ansaita omaa rahaa.

Se voi olla säästää osa niiden päivittäinen saanti, voit tehdä erityinen rutiinia ylimääräistä rahaa tai tehdä rahaa alkaen vanhoja vaatteita ja leluja, että he voisivat myydä (teidän apua).

Tässä on, miten voit kommunikoida arvo ansaita rahaa pieni.

Selittää, miten voit ansaita rahaa

Paljastaa kaikki usko, että sinulla on rajoittamaton rahaa rahaa kone. Selittää niiden ymmärryksen tasolle, jossa sinun on niin pian kuin voit jättää talon arkisin. Sinun täytyy mennä töihin niin voit saada rahaa ATM joka toinen viikko tai kuukauden lopussa, koska se on, kun pomosi maksaa sinulle.

Kerro heille, että kun teet kovasti töitä, saat rahaa, joten voit ostaa ruokaa, vaatteita, leluja, lähettää heidät kouluun, tai mennä perheen loma, kun he haluavat.

Rakentaa rahansa taitoja

Voit esitellä rahaa-vuotiaana 3 tai heti kun lapset oppivat laskemaan. He eivät ymmärrä sen arvoa, mutta voit auttaa heitä tunnistamaan pennin kolikko. Opettaa heille nimet eri kolikoita ja seteleitä.

Jotta auttaa heitä tulemaan enemmän tuttuja nimiä ja raha-arvoja, paras strategia on pelata myymälä. Luo pelata rahaa ja kerätä tyhjät laatikoiden tai muiden säiliöiden esineitä kotona. Teeskennellä, että olet yrityksen omistaja ja lapsesi ovat kuluttajat. Näyttää heille asioita, joita he voivat ostaa paljon heillä on käsillä.

Näytä heille todellinen liiketoimia

Kun haluat ostaa tai maksaa jotain, selittää lapselle, miten kauppa käy. Sanotaan, että olet viikonloppuna matkan ja pysähtyi pizza corner, ota ne mukaasi asemaan ja anna heidän hoitaa maksun.

Tehdä sama asia, kun sinua mennä huoltoasema tai lähikauppa. Kun tehdään toistuvasti, nämä pienet kokemukset ovat kiinni niitä, kunnes ne ovat tarpeeksi isoja, jotta liiketoimia itse.

Tämä on myös erinomainen tilaisuus voit istuttaa ei vain rahallista arvoa, mutta arvo kunkin määrä viettää.

Kerro heille, että he eivät voi aina ostaa kaikkea he haluavat, että heillä on rahaa. Opettaa heille, miten määrittää, mikä kohde priorisoida toisen eteen ja antaa heidän ymmärtää, mitä eroa on halua ja tarvetta.

Anna niiden hallita omaa rahaa

Anna lapsesi on rahaa käsi, mutta älä unohda opettaa heille, miten käsitellä sitä oikealla tavalla. Kun he oppivat kovaa työtä ansaita rahaa, opettaa heille, miten käyttää sitä viisaasti.

Anna heidän päättää, mitä heidän pitäisi tehdä rahaa. Jos he ostavat lelu hauskaa kanssa kaikki määrä, joka heillä on, ja sitten tulee nälkä ja haluan kananugetteja, ei torua heitä. Auttaa heitä ymmärtämään, mitä tapahtuu, kun olet ole varovainen rahaa. Se on okei, jos he saavat kokea tämän niin, että he arvostavat sitä enemmän, kun he ansaitsevat sen taas.

Auttaa perustamaan tavoite

Pienet lapset usein ovat asioita, joita he haluavat ostaa, mutta eivät ole välittömiä tai todellisiin tarpeisiin. Nämä voivat olla trendi, mutta todella kallis lelu tai uudet kengät, koska he haluavat vain, koska he ovat nähneet sinun naapuri yllään se.

Mutta koska sinulla on oppitunteja sinun täytyy oppia ja ymmärtää sydän, sinun pitäisi aina sanoa kyllä. Sen sijaan, kerro lapsille, että he voivat olla niitä, JOS heillä on rahaa. Tämä on kohta, kun ratkaiseva viettää vs tallenna taistelu tapahtuu eniten.

Anna lapsen kokea pelastaa jotain. Kerro heille monta kertaa säästää rahaa ei oikeastaan perustella niitä, jos se ei ole selvää, mitä he pelkäävät.

Jos on olemassa yksi asia, he haluavat ostaa tai tehdä (kuten menossa Disneyland), kannustaa heitä heidän tavoitteensa ja näyttää heille, kuinka kaukana ne ovat saavuttaa se. Anna heidän tietää, kuinka paljon heillä on rahaa tehdä ja tallentaa, ja kuinka kauan he tarvitse kasvattaa rahasto.

Laittaa säästönsä purkkiin ja sulje se, tai voit käyttää aika-lock-astioissa, joten he eivät voi koskettaa sitä, kunnes se on aikaa. Se rakentaa jännitystä ja päättäväisyyttä, kun he näkevät heidän viikoittain tai kuukausittain edistystä.

Ottaen edistymistä, tulostaa säästöjä tracker ja laita se huoneisiinsa, niin että he voivat valita heidän voitot. Kunkin viikon onnistunut säästää, antaa heille positiivinen vahvistaminen—leipoa erityinen evästeet tai valmista hänen suosikki illallinen.

Näytä, miten he voivat ansaita enemmän

Se on hyvä opettaa lapsille, miten voit ansaita rahaa silloinkin, kun he ovat nuoria. Voit käydä kirpputorilta kertoa heille, että he voivat ansaita rahaa vanhaa kamaa.

Kannusta lapsia myymään vanhoja vaatteita, leluja ja kirjoja niin, että muut lapset voivat käyttää niitä mieluummin kuin kaatopaikka kaatopaikalle.

On luettelo muista ”pieniä töitä”, että he voivat tehdä kotona, jotka eivät ole osa päivittäisiä askareita. Määritä vastaava arvo kunkin tehtävän ja anna heidän valita, mitä he haluavat tehdä riippuen siitä, kuinka paljon rahaa he haluavat ansaita.

Se voi olla puhdas koira talossa, vedä rikkaruohot, tai siivota leikkihuone. Lista voi mennä, jos lapsesi on tavoitteiden ansaita hieman ylimääräistä rahaa.

Puhua taloudellisista asioista lapsesi ei ole niin monimutkainen kuin saatat ajatella se on. Jos opettaa heille rahaa oppitunteja nuorena ja ohjaamaan ne niin, että ne muodostavat oikean tavan menoja ja säästää, se ei olisi heille vaikeaa hallita oman talouden, kun he saavat vanha.

Se on myös tärkeää, että kerrot heille, kun he kysyvät rahaa sinulla on pankissa. Sinun ei tarvitse mennä yksityiskohtiin, mutta ainakin voit kertoa heille asioita ja elämäntapa, sinulla on varaa niin, että he ymmärtäisivät sen arvon, mitä voit heille antaa.

Anna pieniä kehittää taloudellista osaamista, kun he ovat nuoria, ja nostaa rahaa-smart henkilö.

Share.

About Author

Comments are closed.