Miten säästää rahaa – 7 esimerkkejä asioista, joita voit tehdä juuri nyt

0
Arvostele artikkeli

Oletko yksi meistä, jotka yleensä katsella maailman uutisia? Näyttää siltä, että on enemmän ja enemmän ongelmia eri kansallisten Arizona, tarkennukset ja suuret yritykset ja niiden yritys kaatuu. Uskallan sanoa, että vain yksi voit luottaa taloudellisesti nyt ja tulevaisuudessa on itse. Jos asut palkkaa maksaa kuin me muut, sitten sinun pitäisi alkaa tehdä työtä niin, että sinulla on jotain laittaa syrjään eläkkeelle. Pieniä muutoksia jokapäiväisessä elämässä, voi olla valtava vaikutus tulevina vuosina.

Osta ruokaa

Tämä voi johtaa valtavia säästöjä. Kun menet ruokakauppaan, on olemassa eri tapoja, joilla voit säästää rahaa.

 • Etsi sanomalehtiä kuponkeihin ja käytä niitä uskonnollisesti.
 • Suunnittele toimintarataasi ja ostoslistasi ennen lähtöäsi.
 • Tuotteet, joita käytät säännöllisesti, ovat tavallisesti halvempia irtotavarana tai suuremmassa määrin.
 • Valitse yleiset tuotteet merkkituotteiden sijaan.
 • Tarkista tuoreiden tuotteiden viimeinen käyttöpäivä, kun olet liikkeessä
 • Kun tulet kotiin elintarvikkeiden kanssa ja poista ne, muista säilyttää paperi- tai muovipusseja.

Muovipussit ovat hyvää roskat koreja ja paperipussit voi tulla kätevä kun merenkulun asioita ja veneet hankkeisiin. Voit käyttää ilmaisen tuotteen ja säästää paljon rahaa.

Teidän velka ja laskut

Lyhyempi aika on luottokortti velat, sitä enemmän säästät pitkällä aikavälillä. Ehkä et voi maksaa pois ne kaikki kokonaan, mutta sitä enemmän sinulla on mahdollisuus maksaa pois, sitä vähemmän korkoja joudut maksamaan. Ja jos olet myöhässä maksamalla laskut sinun on myös maksamaan myöhästymismaksuja ja varma, niin se voi olla ajoissa, jotta lainata rahaa nopeasti maksun tunniste, jos sinulla on nyt. Jotkut ihmiset löytää se hyödyllistä hallita online-pankki, jossa voit varmista, että toistuvat maksut ovat vähennetään niiden tilejä automaattisesti joka kuukausi-he eivät koskaan tarvitse huolehtia maksaa liian myöhään, jos he ovat unohtaneet. Kuitenkin, toistuvat maksut, sinun täytyy olla tietoinen saldosi tilille siten, että rahaa on aina olemassa, koska pankit rangaista sinua maksuja, jos ei ole tarpeeksi rahaa.

Viihde

Sen sijaan menee elokuviin, harkita menossa paikallisen elokuva tallentaa ja vuokrata elokuva. Jos laittaa yhteen kaikki kustannukset, jotka laitat elokuvateatterissa, se on mahtavaa! Lippu, popcornia, karkkia ja juotavaa. Kotiin elokuva, pop oman popcorn ja saada oma juoma. Se säästää paljon rahaa pitkällä aikavälillä. Jos todella haluat ottaa aikaa elokuva, yritä menossa edellinen elokuva, joka näyttää, niin ne ovat yleensä halvempia. Voit myös harkita paikalliseen kirjastoon, he voivat kirjoja, musiikkia ja jopa elokuvia, jotka voit vuokrata, ja se on ilmainen!

Ehkä se on jokapäiväistä rutiinia ostaa jotain pikaruokaa seistä kadulla, matkalla töistä kotiin joka päivä. Kokeile korvaamalla osa näistä ostoista, jossa on mukana eväät. Sinun ehdottomasti säästää ruoka maksaa ja voit säästää polttoainetta tarvitaan ajaa fast food-ravintola. Tiedät, että vihaan niitä ruuhkia odotellessa fast food-löytää paikka työsi, jossa voit rentoutua ja nauttia eväät.

Menossa ulos varten viihde ei aina tarkoita, että se on kustannus. Vapaa-ajan alueet tarjoavat vaellus tai pyöräily reittejä maksutta ja antaa vent säännöllinen liikunta. Jos ajattelee sitä, kaikki rahaa voit säästää, sinun haluavat olla terveitä tarpeeksi voidakseen nauttia matkan varrella!

Täysi hinta iskeeminen

Monta kertaa voit löytää halvempia tuotteita, joilla on vähän tutkimusta. Valtava foorumi, joka tarjoaa valtavia säästöjä on eBay. Tuhannet ihmiset myyvät päivittäin tuotteet että voit saada halvempaa kuin kaupassa. Et voi vain ostaa tavaroita eBay, voit myös helposti luoda tilin ja myydä omia tuotteita, tehdä rahaa. Ostoksia verkossa, voit tehdä säästöjä lähes kaiken. Kilpailu on suuri, ja voit valita web store, joka antaa sinulle paras tarjous, joka voi tarkoittaa jopa vähentää tai ei lähetyskulut. Ei vain, että, eri luotto yritykset tarjoavat valtavia eroja korko, joka on myönteinen osa koko internet. Joten jos olet menossa lainata rahaa nopeasti maksun merkitseminen sanotaan, on monia vaihtoehtoja kurkistaa ennen kuin allekirjoittaa mitään.

Voit myös saada hyviä MAINOKSEN osa-lehden. Selvittää, missä lähin kirpputori omalla alueella ja tehdä uskomattomia löytöjä asioita, jotka olet etsimässä.

Lahjoja

Kun olet ajatellut, mitä antaa, että erityistä henkilö on hyvä vaihtoehto kallis hankinta, luoda jotain heille. Jokaisella on lahjakkuutta yhdellä alueella tai toisella, ja vaikka sinun täytyy ostaa tavaraa, jotta voidaan luoda jotain, voit silti säästää rahaa. Yleensä sinulla On Vanhoja jäljellä osissa asioita, joita voidaan käyttää luoda toinen lahja matkan varrella. Käsintehdyt lahjat ovat paljon enemmän henkilökohtaista ja antaa vastaanottaja tietää, että ne on tehty rakkaudella.

Säästää kotona

On monia tapoja säästää rahaa kotona. Saada koko perhe laivaan ja aloittaa säästäminen.

 • Sammuta tarpeettomat valot
 • Pienempi termostaatti muutaman asteen
 • Käyttämällä energiansäästölamppuja
 • Sammuta tietokone, kun et käytä sitä
 • Hang kuiva vaatteita sen sijaan, että käytät Tri kouluttaja
 • Osta energiatehokkaita laitteita
 • Varmista, että kaikki ikkunat ja ovet on hyvä tiivisteet välttää lämpöhäviö
 • Monet yritykset tänään ovat keskittyneet energia-tehokkuutta niiden tuotteita, jotka ovat helposti saatavilla. Varmista, että perheesi on tietoinen siitä, miten säästää rahaa talossa.

Tarve nopeasti rahaa

Jos sinulla sattuu olemaan jotain, joka vaatii voit nopeasti saada rahaa sinulla voi olla, voit aina lainata rahaa nopeasti maksu tag. Se ei ehkä ole ensimmäinen vaihtoehto, mutta monet pankit tarjoavat nykyisin tarpeeksi hyvä korko sen olevan sen arvoinen.

Sinun täytyy tehdä vaivaa säästää rahaa, mutta tekemällä tämän, näet tulokset työsi. Olla tietoinen siitä, mitä voit tehdä elämässäsi, jotta säästää rahaa, ja pitää niistä kiinni. Et näe valtava säästöt yön yli, mutta ajan säästö on merkittävä.

Share.

About Author

Comments are closed.