Monet tekijät vaikuttavat oman henkilökohtaisen talouden

0
Arvostele artikkeli

Monet unelma mennä naimisiin ja ostaa talon, ja sillä välin ostaa auton tai kaksi, ja samalla voidaan tukea heidän perheensä ilman ongelmia. Useimmat vanhemmat teki, mutta he ovat tuskin kertoi koko tarinan kamppailut ja uhraukset, joita tarvitaan matkalla, mutta useimmat ovat tarpeeksi niin, että se on ollut melko helppo muoto heidän elämäänsä, kun heidän vanhempiensa vaatimuksia.

Sanoa, että olet eläkeläinen, ja olet mukava ja bekymmerfritt voi istua takaisin, niin mitkä ovat tekijät tämän takana, anna meille katsomaan, mitä se voi hyvinkin olla:

Monet ihmiset muuttavat alueelta toiselle

He ovat niitä, jotka ovat siirtyneet 20 kertaa, koska he menivät naimisiin, ja joskus maasta toiseen maahan.

Joka kerta, kun siirrät, se liikkuu kustannuksia, jotka on maksettava. Tarvitset myös päättää, mitä sinun pitäisi myydä, mitä pitää, ja sitten lisäsi kustannuksia varastointi-ja rahtikustannukset. Joka kerta, kun siirrät, sinun on pakko luopua joitakin arvokkaita asioita, kuten huonekaluja, astioita, ajoneuvojen, jne., Täällä se on juuri, kun alkaa, jos useita kertoja peräkkäin.

Johtopäätös, liikkua perheen kanssa maksaa sinulle aikaa ja rahaa.

Terveysongelmia

Kuvittele, että sinä ja perheesi ovat siirtymässä etelä-tyynenmeren saarelta takaisin mantereelle Ruotsissa. Tämä johtui pääasiassa terveydellisiä ongelmia. Saat diagnoosin, ja huomaat, että Ruotsi on maa, jossa tämä tauti on parhaita tapoja kätevä, jos. Pienissä maissa olet asunut heillä oli sosiaalisia lääke, joka oli hyvin edullinen, mutta ei ole ollut vakuutettu, ole hyvä lääkäri tai hyvää lääkettä. Kuten tiedätte, on hyvä terveydenhuolto Ruotsissa ei ole halpaa. Testejä ja hoitoja voi tarkoittaa satoja ja tuhansia dollareita kuukaudessa, varsinkin jos sinulla ei ole riittävä sairausvakuutus, joka on myös erittäin kallista. On syytä lainata rahaa kanssa huomaa tämän, harkitse kerran lisää.

Et voi koskaan ennustaa, mitä terveys ongelmia saattaa syntyä sinun tai perheesi jäsenet.

Koulutus

Sanoa, että olet naimisissa, ja minun oli kandidaatin tutkinto. Sinä, toisaalta, oli vain ylioppilastutkinto, mutta oli kokemusta työskentelystä muutaman eri alueilla. Mutta sitten sinä lopulta saada tutkinto, 30 vuotta myöhemmin, kun kaikki lapset oli aika saada tutkinto. Koska kiertue on, se otti miehen hänen master ’ s degree jossa pätevyys hän opettaa Yliopistossa. Tämä antoi mahdollisuuden käydä koulua ilmaiseksi. Lapset oli myös mahdollisuus puolittaa niiden opetusta, mikä tietenkin on unelma. Oletko sinä tai sinun koulutus ja työ, sinun ei tarvitse edes lainata rahaa kanssa huom.

Johtopäätös: Hanki niin paljon koulutusta kuin mahdollista niin, että olet enemmän päteviä korkeampi palkattuja työpaikkoja.

Palkka

Vaikka miehesi oli edistyksellinen tutkinto, se voi olla hyödyllistä tarkistaa ylimääräistä työtä, ja mitä ehtoja ja palkat ovat mahdollisia. Asutko kolmansissa maissa, ja elää halvalla, sinun tai perheesi hyvin siirtää sinut palkkaa saat samassa maassa.

Varmaan olisi sinun ja perheesi eivät muutu uskomattomia kokemuksia sinulla oli siellä vastaan jotain, ja sinusta tuntuu, että kokemus itsessään oli miljoonien arvoinen. Mutta samalla tiedän, että sinä ja perheesi siirtäminen takaisin Ruotsiin oli johtanut muutokseen puhtaasti taloudelliselta kannalta. Varmasti siellä on joitakin paikkoja, että voit mennä maailmassa, joka maksaa palkat, jotka ovat edulliset ja tulevaa. He ovat niitä, jotka asuvat Dubaissa, ja ne ovat erittäin hyvä siinä. Ehkä seuraavassa elämässä.

Hätä

Sinä ja perheesi voi aktiivisesti tallennettu tietty määrä rahaa joka kuukausi, kunnes olet ollut naimisissa useita vuosia. Se on helppo katsoa taaksepäin ja sanoa, että et olisi tallentanut tai olisi voinut pelastaa, mutta näyttää siltä, että se aina tuli pieni hätätilanteissa, joka otti rahat olisit voinut pelastaa.

Mutta pitää muistaa, että siellä voi olla kiireellisiä tilanteita, joissa on vaikea päättää, miten toimia ja mikä on oikein. Monta kertaa ei ole lopullista vastausta ja oikea tapa tehdä, mutta se on noin kirjoittaa vaihtoehtoja sinulla on ja yrittää olla niin tietoinen kuin mahdollista siitä, mitä eri vaihtoehtoja voi saada vaikutukset ja myös seurauksia.

Sanotaan sinulla on ongelmia auton kanssa ja koko perhe on riippuvainen puhtaasti taloudellinen. Ne perhe, joka työskentelee ei tarvitse ottaa auton joka päivä töihin ja saada palkkaa, joka lopulta antaa perheelle. Ehkä se on niin, että yksikään sinulla on mahdollisuus ottaa lainaa, mutta se on mahdollista lainata rahaa kanssa huom. Kyllä, sitten sinun täytyy harkita, onko se on, jos löytää nopea ratkaisu ratkaista ongelma, joka pitkällä aikavälillä johtaa ne, jotka voivat perheessä, voi työskennellä ja ansaita rahaa tarvitaan maksamaan laskut ja vuokran.

Toivon, että olet oppinut mitään, taloudellinen kokemus, että toimme tänään, jotka auttavat sinua tulevaisuudessa.

Share.

About Author

Comments are closed.