Ostaa talon – Miten säästää rahaa käsiraha

0
Arvostele artikkeli

Monet ovat sitä unelmaa jo, että pieni on talon omaa. Sitten asuntomarkkinoilla näyttää hieman erilainen riippuen siitä, missä maassa asut niin se on eri vaikea ostaa heidän ensimmäinen oma talo. Saada oma talo on myös paljon velvollisuuksia, mukaan lukien laina. Saada lainaa, sinun pitäisi jo olla tietty summa laittaa alas maksu. Käsiraha riippuu tietenkin kustannukset asunnon aiot ostaa. Säästää rahaa käsiraha varten home mortgage voi olla varsin vaikeaa. Tämä on varsinkin, jos sinulla ei jo ole tapana säästää rahaa joka kuukausi. On mahdollista tietysti ottaa erillistä lainaa jopa alas-maksu tai smslåna. Kuitenkin, se ei ole ihanteellinen, niin sinulla on jo laina, maksaa pois jokainen kuukausi. Miten voit hallita säästää rahaa käsiraha? Sen ei tarvitse oikeasti olla niin vaikeaa.

Millainen talo sinulla on varaa?

Ensinnäkin sinun täytyy selvittää, kuinka paljon sinulla on varaa maksaa laina joka kuukausi. Monet taipumus ajatella, 20-28% tuloistaan, riippuen siitä, miten vakaa se on. Se on hyvä odottaa voi tallentaa myös. Loppujen lopuksi, kun sinulla on talo, niin sinun täytyy pystyä selviytymään odottamattomia kustannuksia, esimerkiksi jos jotain taukoja. Kun olet tajunnut, miten paljon voit maksaa lainan kuukausittain, joten voit avulla bolåneräknare selvittää, kuinka paljon voit lainata. Tällainen laskin on useimmat pankit verkkosivuillaan.

Kuinka paljon sinun pitäisi säästää, ennen kuin voit saada lainaa? Tämä riippuu tietenkin siitä, kuinka suuri laina kannattaa ottaa. Sääntöjen mukaan, sinun on maksettava vähintään 15% määrästä lainan käsiraha. Jos aiot ostaa talon, esimerkiksi, 1,2 miljoonaa euroa, sinun on maksettava vähintään 180 000 kruunua alas-maksu. Tämä saattaa kuulostaa valtava summa, mutta se ei vie liian kauan säästää niin summa. Me näemme nyt, miten voit onnistua tässä.

Tapa on selkeä tavoite

Jotta voidaan perustella niiden säästöjä, se on hyvä olla selkeä tavoite. Kysykää itseltänne kysymys: Kuinka paljon meillä on ja milloin? Säästöjä voi ottaa eri aikaan riippuen siitä, kuinka paljon voit saada lompakkoon joka kuukausi ja kuinka paljon menee ulos joka kuukausi. Jotain, joka vaikuttaa myös, miten aiot pelastaa. Jos me jatkamme esimerkissä, että meidän täytyy 180 000 kruunua ostaa talon arvo on 1,2 miljoonaa ja halua tehdä muutamia muutoksia, mutta suunnitelma pelastaa kiinteä summa joka kuukausi ehkä 5000 dollaria säännöllisesti säästötili. Sitten se vie enemmän tai vähemmän 3 vuotta säästää jopa 180 000 ruotsin kruunua. Voit myös tallentaa aktiivisesti nopeuttaa prosessia. Miten sitten?

Voit nopeuttaa prosessia

On monia ihmisiä, jotka haluavat säästää rahaa nopea suositeltavaa on sijoittaa rahat osakkeisiin ja rahastoihin. Kuitenkin, tämä voi olla vaarallista, se olisi siis se mielessä, jos aiot aloittaa osakkeita. Ennen kuin aloitat, sinun pitäisi myös lukea siitä, miten tehdä. Tämä niin, että olet varma mitä olet tekemässä ja riskejä. Siellä ovat myös eriasteisia riskejä voit ottaa kaupankäynnin. Mitä suurempi riski, sitä parempi korko tarjotaan sinulle. Varmista, että olet mukava valinta ennen kuin aloitat investoimalla.

Jotain, joka mahdollisesti antaa joitakin tuloksia nopeammin, on myydä asioita, joita et tarvitse. Tilaisuutta puhdistaa varastointi huone, vaatekaappi ja kotiin asioita, joita et ole käyttänyt viimeisen vuoden aikana tai joka vain tuntuu yleensä tarpeetonta.

Se myös vähentää tarpeettomia menoja että sinun ei todellakaan tarvitse ja tuntuu et voi elää ilman. Tämä voi olla päivittäinen take away-kahvi matkalla töihin. Lehden tilaus et voi todella lukea. Tai miksi ei ajatella läpi vaihtamisesta halvempaan rivi vuokra. Vedä alas karkkia, sipsejä ja keksejä.

Jos syöt paljon lihaa, voit myös harkita alkaa käyttää kasvissyöjä vaihtoehtoja muutaman päivän viikossa. Pavut, munat ja palkokasvit ovat paljon halvempia proteiinin lähteitä. Yksi tapa, jolla voit säästää paljon rahaa on myös olla parempi ottaa eväsrasia töihin. Syöminen joka päivä on tarpeettoman kallis tapa. Tehdä pieniä muutoksia, jotta leikata alas kuukausittain kustannukset voivat varmista, että saat enemmän rahaa, että voit laittaa säästää joka kuukausi vastaamaan husdröm.

Jos todella haluat nopeuttaa niiden säästöjä, voidaan myös nähdä hänen jobbsituation. Voit saada enemmän rahaa, mitä voit jo työskennellä muuttamalla työpaikalla? Voit ottaa enemmän tehtäviä työpaikalla ja näin nostavat palkkaa? Jos ei, sinulla on mahdollisuus ottaa osa-aikaista työtä? On olemassa paljon helppo osa aikatöitä markkinoilla. Esimerkiksi läksyjä tai lastenhoito. Sinulla on etuja, kuten tanssia, tai workout muodossa zumba, askel ylös tai kahvakuulat ehkä voit olla kuntosali ohjaaja erikoisuus.

Jos olet leikkaamalla kustannuksia ja ehkä ottaa osa-aikaista työtä mahdollisesti lisätä säästöjä 2000 kruunua lisää kuukaudessa ja tämä voi, esimerkiksi, 5000 kruunua päästä 7000 kruunua kuukausittain, voit vähentää spartid kanssa lähes koko vuoden.

Tee unelma todellisuutta

Kun nyt on keskusteltu, mitä voit tehdä, voimme ymmärtää, että unelma ei ole välttämättä liian kaukana. Tarpeeksi tahdonvoimaa, suunnittelua ja itsekuria, joten voit hallita sitä. On olemassa, kuten olemme nähneet, on paljon voit tehdä säästää tarvittavat rahat saada yksityinen huvila, onko se maalla vai kaupungissa. Olitpa aikoo ostaa halvempaa talo tai talo muutaman miljoonan, älä anna periksi, se on täysin mahdollista! Katso, tietenkin, että vaivaa oli sen arvoista kautta olla täysin varma, että talon olet ostamassa on todella oikea asia sinulle ja perheellesi!

Share.

About Author

Comments are closed.