Ottaa lainaa: poistot

0
Arvostele artikkeli

Kun se tulee aika ottaa lainaa, saatat törmännyt paljon uusia ja ulkomaisten tiedot. Se voi olla paljon tuoda ja se voi helposti tulla ylivoimainen. Se ei ole aina siellä on runsaasti aikaa, kiinnostusta ja/tai energiaa laittaa tutkitaan jokainen osa lainanotto ja se voi helposti tulla, että yksi yksinkertaisesti kuuntelee neuvoja antanut lainanantajalle. Tämä ehdottomasti ei tarvitse olla mitään pahaa, ja useimmat luotonantajat ovat erittäin innokkaita varmista, että ne ovat mahdollisimman tyytyväisiä asiakkaita kuin mahdollista, koska he haluavat pitää sinut asiakkaana mahdollisimman pitkään. Kuitenkin, se voi olla hyvä pitää mielessä, että lainanantajan ohjaajat ovat työsuhteessa lainanantajan mikä tarkoittaa, että sen lopullinen korko on yritys, joka lainaa rahaa.

Joten kun on aika ottaa lainaa haluamme sen olevan mahdollisimman helppoa löytää laina, joka sopii sinulle parhaiten ja tarjoaa parhaat ehdot perustuu omaan taloudelliseen tilanteeseen. Jotain, millä on merkitystä, tietenkin, poistot. Poistot on todellinen maksu velan. Yleisin on joko suoraan poistot tai annuiteetti lainaa. Jos pienempiä summia, se voi myös olla noin asuntolaina-ilmainen laina. Se on laina, jossa ei ole erässä ilman maksaa takaisin koko velan lopussa sen aikavälillä.

Suoraan poistot on nimeltään, että kun maksat jatkuvasti poistot osa. Maksuerän, eli erän, velka, on sama joka kerta maksu on tehty. Koska velka on suurempi alussa lainan, ensimmäinen erässä tulee olemaan suurempia määriä ja sitten kun velka vähenee myös vähentää pääoman määrä. Tämä tapahtuu, koska korko on aluksi suurempi summa, koska lasku kuin pääoma velka pienenee. Suoraan poistot antaa sinulle selkeän kuvan siitä, kuinka paljon te todella olla pois teidän velka joka kerta maksu. Suoraan poistot, kuitenkin, voi myös olla vaikeaa ensimmäisen kuukauden aikana, kun korko on korkeampi. Siksi, se on hyvä idea selvittää, kuinka suuri maksut näyttää ensin, jotta tiedät, että sinulla on varaa hallita erässä.

Annuiteetti laina toimii siten, että maksat joka kerta maksu on vakio. Summa sisältää lyhennykset ja korot. Näin, annuiteetti lainan voit saada hyvin selkeä kuva siitä, kuinka paljon sinun tulee maksaa kunkin maksu aika. Toisaalta, että summa alussa termi kattaa korko suuremmassa määrin. Koska korko on korkeampi alussa lainan, koska velka on suurempi, summa joka kerta maksu on vähitellen kattaa useampaa päävelkaa itsensä erässä tapahtua.

Tärkeintä, kun se tulee poistot on tehdä suunnitelma, että voit todella elää. Se voi myös olla hyvä saada selkeä kuva siitä, mitä se on todellisuudessa maksat aina maksu, vaikka päätät ottaa lainaa. Jos sinulla on mahdollisuus maksaa kuukausittain vain kansi korkokulut pitkään niin se voi olla hyvä tietää se, joten sinun ei ajatella, että maksut teet mennä maksaa pois velka.

Share.

About Author

Comments are closed.