Pienlaina

Lainan määrä: EUR
Lisävalinnat:
 • Lainasumma 100 - 60 000 €
  Korko alk.
  4.2 - 20 %
  Laina-aika
  12 - 180 kk.
  Alaikäraja
  18v.
  • OmaLaina.fi on 100% suomalainen palvelu!
 • Lainasumma 500 - 60 000 €
  Korko alk.
  4.9 - 20 %
  Laina-aika
  12 - 180 kk.
  Alaikäraja
  20v.
  • Nopea, maksuton, luotettava.
  • Lainaa jopa 60 000 euroon asti.
 • Lainasumma 500 - 60 000 €
  Korko alk.
  4.5 - 30.8 %
  Laina-aika
  1 - 15 v.
  Alaikäraja
  20v.
  • Hae nyt - Me välitämme hakemuksesi!
 • Lainasumma 500 - 70 000 €
  Korko alk.
  4 - 20 %
  Laina-aika
  12 - 180 kk.
  Alaikäraja
  20v.
  • Nopeasti ja ilmaiseksi.
  • Lainaa jopa 70 000€.
Pienlaina
5 (100%) 6 ääntä

Pienlaina

Pieni ongelma? Pienlaina pitäisi nähdä oikein. Pienet lainat ovat hallittavissa, lyhyen aikavälin rahoituslähteitä, että otat kattamaan pieni, mutta odottamaton hätä kulut. Tässä on hieman enemmän niistä.

Mitä pienet pikavipit?

Pieni pikavippi ovat joustavia lainoja, joilla on alhainen arvo – tyypillisesti välillä 10-2000 euroa. Pienlaina tulevat eri muodoissa, liian – pikavippi, jotta maksuerä pieni laina. Ne voi olla kätevä tapa maksaa odottamaton emergency kustannuksia ja on helppo hakea. Luotettava, suora lainanantaja, voit olla varma, että olet turvallisissa käsissä, kun se tulee hakee Suomen pienlaina.

Mitä pienlaina käytetään?

Pieni laina ovat tarkoitettu, no, niitä pienempiä, mutta silti tärkeitä, hätätilanteissa, kuten odottamattomat laskut, auton erittely tai kattilan korjaus. Ajattele pieni pikavippi olevan jotain ’vuorovesi olet yli, aikana lyhyen aikavälin hätäavun, pikemminkin kuin jotain suurempaa ja enemmän pitkällä aikavälillä.

pienlaina

Joka tarjoaa pienlaina heti tilille?

Tänään, paljon lainanantajat tarjoavat pieni laina. Kynnyksellä internet on nähnyt monet lainanantajat kytkin verkossa. Tämä on laajentanut pieni laina heti markkinoilla ja teki sen paljon nopeammin ja paljon helpompaa kuluttajalle, kuten itse hakea ja laina pieni korko.

Kuka on oikeutettu pienlaina?

 • Vähintään 18 vuotta vanha.
 • Täytyy olla suomen asukas.
 • Täytyy olla nykyinen työllisyys ansaita.

Voit ottaa lainaa pienillä tuloilla myös. Lue lisää!

Mitkä ovat keskeiset seikat kun otat pienet lainat?

Kaikenlaisia luotto liittyy riski. Joten vaikka pieni laina saattaa tuntua olevan minimaalisia kustannuksia, se on silti syytä kysyä itseltäsi muutamia kysymyksiä, kun punnita, onko pieni laina voisi olla oikea sinulle. Mieti:

 • Onko sinun pystyä maksaa takaisin laina – se voi olla pieni, mutta voit varaa siihen? Jos ei, mieti kahdesti.
 • Jos et tiedä, mitkä kaikki kustannukset on – varmista, että tiedät lainaa pienellä korolla, ja onko olemassa tahansa admin maksut, alkuvaiheen kustannukset tai maksut laiminlyöneiltä maksu. Nämä voi tehdä merkittävää eroa yleisen kustannukset.
 • Onko toinen muoto rahoitus olisi sinulle töitä – vaihtoehtoinen lähde luottoa tai lainaa alkaen ystävä tai perheenjäsen, voi olla parempi vaihtoehto.

Kuinka Paljon Olisi lainaa pienellä korolla maksaa?

Käytä laina laskin selvittää, kuinka paljon takuu säätiö pienlaina maksaa. Voit valita eri määriä, joten se on todella helppo nähdä tarkalleen, kuinka paljon sinun täytyy maksaa takaisin:

Lainan määrä
Eur
Lainan korko
%
Laina-aika
kk
Laske
Lainan määrä
0,00 Eur
Maksuerä
0,00 Eur
Luottokorko
0,00 Eur
Takaisinmaksettava summa
00,00 Eur

Edustaja esimerkki:

Tässä esimerkki lainakustannuksista: Aloitus- ja kuukausikulut 0:- Korkokulut 6 151 :- nimelliskorko 10% :- todellinen vuosikorko 10.47%, tilinhoitomaksut 0€.
Tavallisesti lainan nimelliskorko on välillä 8 – 27%. Lainan takaisinmaksuaika voi olla 1 – 15 vuotta.

(Tiedot on toimitettu Siimpl)

Ovat pieni pikavippi luottotiedottomalle?

Pieni palkkapäivä lainat ovat tunnetaan pieni laina luottotiedottomalle, eli ne eivät ole turvattu vastaan tahansa varat joten jos sinun pitäisi miss maksu, sinun ei tarvitse menettää auton, koti tai muun omaisuuden. Yksi esimerkki lainaa ilman takaajia pienellä korolla on asuntolaina, jos et voi pysyä teidän takaisinmaksut, sinun täytyy antaa takaisin kotiisi.

Miten voin hakea pienet pikavipit?

Sovellus prosessi takuusäätiö pienlaina on yksinkertainen. Se kestää noin 5 minuuttia täyttää ja kaikki sinun täytyy tehdä, on päättää, kuinka paljon rahaa haluat lainata ja kuinka kauan. Sitten täytä henkilökohtaisia tietoja, ja meidän joukkue suorittaa useita tarkastuksia varmistaakseen, että olet oikeutettu yksi tunti.

Jos minulla on useita lainoja, voin yhdistä pienet lainat yhdeksi maksu?

Suuri kysymys. Monet ihmiset joutuvat tilanteeseen, kuten sinun, ja jopa kysyä tämä on hämmästyttävä alkaa saada oikealla taloudellisia kappale. Yksinkertaisesti sanottuna, kyllä, voit yhdistää kaikki pikavippien yhdistäminen:

yhdistä pienet lainat

Mitä tapahtuu, jos en voi maksaa pieni laina ajoissa?

Ei-maksu on erittäin vakava asia, mutta vaikka joustavuutta jotkut lainat, kuten meidän 3 kuukausi pienlaina ymmärrämme, että joskus muut taloudelliset hätätilanteissa voi rajata jopa vaikeuttaa voit maksaa takaisin teidän lainaa pienellä kuukausierällä. Kuitenkin, meillä ei ole tarjota rollovers tai uusimiset, kun se tulee meidän pienlaina. Jos et tee lyhennysten aikataulun päivämäärät, sitten tilisi voi olla muutti jälkikäteen ja tiedot välitetään päälle luottotiedot virasto, mikä tarkoittaa, se ei vaikuttaa luotto-pisteet.