Säästä rahaa – 8 itsestään selvää vinkkejä voit alkaa käyttää tänään

0
Arvostele artikkeli

Näyttää siltä, että hinnat edelleen nousevat, mikä edellyttää, että ihmisten tulisi olla enemmän tietoisia siitä, miten he käyttävät rahansa. Ongelmana on, että kun laina, auto, tarpeet, ja luotto kortit ovat maksullisia, siellä on yleensä vähän rahaa laittaa pois, vaikka olemme paras fyndshopparna!

Säästää rahaa ehkä on kysymys oppimisen monia eri vaihtoehtoja saatavilla sinulle, ja sitten opettaa sinulle, olla luova. Hyväksy haaste ja tehdä se kilpailun itse!

Menetelmät säästää

On olemassa ilmeinen menetelmiä säästää, esimerkiksi tallettamalla rahaa eläkerahastoa tai säästötili, tai tarkistaa helppo lainat. Seuraava lista näyttää, että on olemassa satoja enemmän tapoja säästää rahaa. Vaikka joitakin vinkkejä siitä, miten säästää rahaa, voi tuntua paljon maailmassa, sinun on, kun voit luottaa, että lopussa vuoden, voit nähdä, kuinka paljon todella on tallennettu.

Muista tallentaa enemmän kuin laittaa pois kertasuorituksena rahaa joka kuukausi. Unelma voittaa lotossa ja sen muutos toteutuu yhden ja muut. Daily tapoja, jotka kannustavat säästäminen on jotain, mitä jokainen meistä voi luoda kautta, miten elää ja mitä valintoja voit tehdä. Jokainen penny tallennettu penniäkään enemmän kuin ennen. Jos sinulla on mahdollisuus säästää suuria summia rahaa, niin se on hyvä. Mutta useimmat ihmiset eivät ole tilanteessa, joka on, miksi nämä säästäviä vinkkejä näyttää, miten jopa pienet säästöt voi tulla iso. Se tarkastelee myös vaihtoehtoja, esimerkiksi jos sinulla on kallis tai helppo laina vaihtoehtoja.

Se ei ole koskaan liian myöhäistä aloittaa säästäminen, riippumatta ikäsi. Seuraavat säästäviä vinkkejä, voit oppia yksinkertaisia tapoja, jotka ovat suoraan auttaa sinua alkaa säästää tulevaisuutta varten.

8 saving vinkkejä:

Käyttää Kolmenkymmenen Päivän Sääntö

Kun olet ajatellut tehdä impulssi ostaa, odota kolmekymmentä päivää ja sitten kysy itseltäsi, jos haluat edelleen kyseinen tuote. Melko usein, huomaat, että halu ostaa on kadonnut ja on siten säästänyt rahaa vain odottamalla.

Olla Realistinen

Tee tavoitteesi saavutettavissa, muuten et koskaan säästää. Kun alkaa säästää, yrittää laittaa korttidsmål ja työskennellä niitä kohti. Kun olet saavuttanut pienempiä tavoitteita, voit alkaa suunnitella enemmän pitkän aikavälin tavoitteita, jotka auttavat sinua saavuttamaan taloudelliset tavoitteet.

Kuponkeja

Etsiä niitä ja käyttää niitä tuotteita ja palveluja käytät säännöllisesti. Ne voivat tuntua hankalaa, mutta ne voi säästää satoja dollareita vuodessa.

Budjetti

Tietää, missä vietät rahaa on ylivoimaisesti paras tapa säästää rahaa. Useimmissa tapauksissa, ihmiset ei ole aavistustakaan, mitä heidän rahat todella menee, ja kun he näkevät sen paperille, ne eivät ole vain yllättynyt, mutta myös motivoituneita muuttamaan. Missä ovat ”reikiä”, jossa rahaa on ”vuotaa ulos”? Seuraamalla menoja näyttää alueet menot, jotka tarvitsevat huomiota. Istut laina se voi olla syytä tarkistaa helppo lainat verrattuna muihin monimutkainen lainat.

Haasta itsesi ja lisää puolet ”snabbmatspengar” säästöjä. Tai että kahvi, joka maksaa $2.75 joka päivä. Leikata joillakin alueilla voi vapauttaa paljon rahaa.

Lahjat & Kortit

Voit myös luoda omia lahja tai oman kortin, jossa viesti on itse asiassa tulevan suoraan sydämestä. Ota hetki aikaa ja suunnittele kokemus ystävän kanssa sen sijaan ostaa ”asioita”, jotka ovat vain roikkua vaatekaappi. Ojentaa auttavan kätensä; tarjota täydellinen tehtävä heille, nauttia aikaa yhdessä tai puhelun.

Kärsivällisyyttä

Kuinka monta kertaa meidän valita ”välitöntä tyydytystä”, kun hieman kärsivällisyyttä on kaikki me todella tarvitsemme? Rakentaa säästöjä vähitellen ja pitää tavoite mielessä, vaatii kärsivällisyyttä. Hyväksyä, että se vie aikaa ja hyvä suunnittelu voi säästää. Palkinto on tunne tyydytystä, kun sinulla on vähemmän luottokortti velka ja mielenrauhaa.

Suunnitelma on aika toimia

Suunnitella etukäteen. Tutkimukset ovat osoittaneet, että jos teet ostoksia, kun olet nälkäinen, masentunut, väsynyt tai stressaantunut, voit ostaa lisää. Se voi kuulostaa typerältä, mutta se on totta.

Tämä on tärkeää, strategia, jos sinulla on tiukka budjetti. Suunnitelman tulee olla, että olet syönyt ennen kuin otat ruokakauppaan. Jos olet järkyttynyt tai tunne hieman alas, rauhoitu tai odota, kunnes tunnet olosi paremmaksi, ennen kuin pää ulos ostoksille. Heräteostoksia tulee nopeasti tuhota budjetin, että olet luonut.

Toisen Käden

Toisen käden kaupat ja ovat täydellisiä paikkoja löytää halpoja tavaroita. Löytää toisen käden kauppa tai lähellä missä asut ja suunnitelma sitten viettää vähän aikaa löytää näitä erinomaisia löytöjä. Toisen käden kaupat myyvät vaatteita vain muutaman dollarin. Shop budjetin rajoissa. Aivan kuin tunne, että löytää enka lainat se tuntuu hyvältä löytää bargain ja se on luova tapa säästää rahaa. Se on myös hyvä tapa harjoitella kierrätys, kun käytät käytettyjä vaatteita ja tulee osa.

Toinen vaihtoehto on kuluttaja-neuvonta-palveluja. Se on usein suositella henkilöille, joilla on korkea velkoja, silloin neuvonantajana toimi suoraan velkojiensa kanssa pienempi luotto, korot, ja luoda toimiva maksut, että sinulla on varaa. Harkita täällä on tehdä tutkimus niin, että voit löytää luotettava yritys. On niitä, jotka haluavat hyödyntää oman taloudellisen tilanteen, kuten toimielinten kanssa korkeat korot – ne vain pahentaa tilannetta. Mutta myös niille, jotka haluavat auttaa sinut läpi helposti lainat.

Nämä 8 vinkkejä näyttää todistettu tapoja säästää rahaa, ja ne ovat mahdollisia myös silloin, kun talous on tiukka. Luo suunnitelma ja pysyä siinä. Tekee haastava peli, jossa on mielekästä henkilökohtaisia palkintoja, kun olet saavuttanut tavoitteet matkan varrella. Varmista, että palkinnot ovat jotain, joka on todella tärkeää sinulle, ja säästöjä kasvaa ajan myötä suuren tunteen saavutus. Ota ensimmäinen askel kohti säästäminen jo tänään.

Share.

About Author

Comments are closed.