Säästä rahaa asiantuntijana

0
Arvostele artikkeli

Kun olet yrittää säästää rahaa, luultavasti tarjoaa paikalliseen ruokakauppaan enemmän sparamöjligheter kuin kukaan muu. Sinun tärkein tavoite on saada rahaa niin kauan kuin mahdollista ylittämättä budjettiasi. Toisaalta, ruokakaupat ovat tunnettuja käyttämällä kaikenlaisia temppuja saada sinut viettää lisää tiettyjä tuotteita. Olen koonnut muutamia vinkkejä, joiden avulla voit navigoida läpi store saada parhaat mahdolliset tarjoukset.

Ole luova

Kuvittele, että sinun tehtäväsi, kun ostoksia on ostaa asioita oman pään ja haluat varmistaa, että hän saa parhaan tarjoukset saatavilla. Sinun tehtäväsi on, kaikin tavoin voit säästää rahaa yritykselle. Ottaa yksi laskin ja pitää jatkuvasti kirjaa summa kuten mennä alkaen hylly hylly. Vielä parempi on, että budjetti että sinun täytyy noudattaa. Jos olet mennä yli budjetin, katso ostoskoriin ja nähdä, jos on olemassa asioita, joita voit ottaa pois.

Laskin myös käyttää kun olet yrittää vertailla yksikköhinnat hyllyillä, muiden tuotteiden kanssa sekä kalliimpaa ja halvempaa kuin tuote, sinun pitäisi ostaa, jotta vertailu olisi oikeudenmukainen. Aivan kuten jos olisit ottaa uusia lainoja tulevaisuudessa, on tärkeää vertailla ja nähdä, mikä vaihtoehto sopii sinulle parhaiten.

Jos löydät tuotteen kanssa todella alhainen hinta-hintalappu, yksi enemmän aikaa asian suhteen. Ruokakaupat ja virkailijat voivat tehdä virheitä, ja usein tehdä se, joten ota mitä tahansa tuotetta, joka kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, ja tarkistaa hinta. Useimmat ruokakaupat ovat näitä skannereita, jotka ovat sijoitettu eri paikkoihin tallentaa niin, että voit helposti tarkistaa hinta. Myös olla varovainen temppuja, he ovat erityinen tarjoaa. Jos tuote on myynnissä neljä 1, joten älä ihmettele, jos ne maksavat neljänneksen aluksi, ja se on, siksi, ei bargain tai myyntiin ollenkaan.

Käytä ostoslista

Aina mennä kauppaan ostoslistan kanssa. Mennä läpi apukeittiöt ja jääkaappi kotona ja kirjoittaa ylös asioita, joita todella tarvitset. Yritä pitää luetella niin hyvä kuin se menee. Enemmän kiinni luetteloon, sitä paremmat ovat mahdollisuutesi säästää rahaa. Voit vastustaa monia kiusauksia, kun olet kiinni luettelosta. Luettelot ovat hyviä kaikissa luokissa, kun ostoksia rahaa, esimerkiksi, harkitse vain kuinka hyödyllistä se voi olla lista eri ränteexempel ja pankit kun ottaa uusia lainoja.

On suunnitella reitti myymälässä. Ensimmäinen asia estää on käytävillä kummassakin päässä kauppa. Nämä ovat yleensä kallein käytävillä koko myymälässä. Hedelmät ja vihannekset-osastolla pitäisi olla toiseksi viimeinen nimi ja bageriavdelningen pitäisi olla teidän viimeinen. Aloittamalla niistä säilykkeitä ja laatikot voit välttää paljon kiusauksia.

Välttää merkkituotteiden niin paljon kuin mahdollista. Harva tietää, että butiksvarumärken usein tehdään sama yritys, joka tekee kalliita merkkituotteita. Siellä on paljon rahaa säästää käyttämällä merkeille. Esimerkiksi, Kirkland kahvipavut toimitetaan ICA ja sinulla on mahdollisuus ostaa sen täältä. Seuraavan kerran olet myymälässä katso hinta niiden kahvia, verrattuna mitä maksaa kallis coffee shop-ketju. Suuria säästöjä!! Älkäämme unohtako, että paljon myymälä merkkejä käytetään ruoanlaitossa ja siellä on hyvin pieni ero maku jotain, joka on keitetty.

Ostaa naudanlihaa voi avata kokonaan uusi maailma säästöjä. On oikeastaan kolme eri tyyppisiä naudanlihaa. Ensimmäisen luokan naudanlihaa on paras arvosana naudanlihaa saatavilla, mutta se on myös kallein. Paras laatu naudanliha on seuraava rivi, jossa yksinoikeudella on halvin. Pitää ostaa yksinomainen naudan-ja valmista se särki tehdä se maistuu paremmin, ja tekee siitä mukava syödä. Harkitse myös käyttää marinadit tarkentaa yksinomaan naudanlihaa. On merkittäviä säästöjä, kun käytät tätä vaihtoehtoa.

Kuponkeja ja kuponkeja uudelleen

Käytä koko ajan kuponkeja. Voit löytää ne eri sanoma-ja aikakauslehdet, internet ja jopa kaupassa. Kun ihmiset etsivät eri tapoja säästää rahaa päivä, monet omaksunut käyttö kuponkeja, ja tajusi suuria säästöjä. Samoja taipumuksia voi olla nähnyt verkossa esimerkiksi, kun otat uuden lainan ja voit käyttää kampanjat-kuten lånebolagen käyttää markkinointitarkoituksiin.

Säästää rahaa eco-ystävällinen tuotteet on toinen hyvä temppu. Jos ruokakauppaan alkoi latauksen niille, muovipusseja, alkaa käyttää eco-friendly, jotka ovat uudelleenkäytettäviä ja pelastaa planeetan samalla. Jos sinulla on muovi-pussit kotona, voit ottaa nämä kauppaan ja ymmärtävät säästöt.

Älä kauppaan tyhjään vatsaan

Pieni vihje että kaikki lågkonjunkturartiklar, joka on suunniteltu säästämään rahaa tulee sanoa, on, että kun menet kauppaan, älä MENE NÄLKÄINEN. Jos menet mitattu kauppaan, se on paljon vähemmän todennäköisesti tehdä heräteostoksia itse tehty tyydyttää teidän väliaikaiset haluja. Näitä heräteostoksia voi olla tuhoisa budjetti.

Joten jos olet ihmettelevät, miten voit alkaa säästää rahaa, onko se on ottamalla uusi laina kanssa suotuisa korko tai ostaa ruokaa, päätökset etukäteen voi aina auttaa sinua löytämään parempia vaihtoehtoja kohtaat kuin kuluttaja ja asiakas. Kun alkaa nähdä säästöjä joka viikko, yrittää laittaa syrjään rahaa voit tallentaa sparburk ja nähdä, kuinka nopeasti se todella kasvaa. Voit maksaa laskut tällä rahalla, tai jos se on jo sisällytetty oman talousarvio, tämä voi olla hyvä tapa säästää edullinen perheen loma.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, älä osta tuotteita, jotka ovat noin sinua, kun seistä jonossa. Poimia sanomalehdessä ja selaa sen läpi, tai ottaa mukaasi kirja pitkiä jonoja. Mitään häiritse sinua kaikki överprisade tuotteita menee pitkä tapa auttaa sinua pitämään budjetin raiteilleen.

Share.

About Author

Comments are closed.