Säästää jopa miljoona – unta vai todellisuutta?

0
Arvostele artikkeli

Se on, monet ihmiset unelma tulla miljonääriksi. Mieluiten mahdollisimman varhain elämässä. Tänään, on olemassa monia blogeja siitä, miten tavallinen Joes on onnistunut tullut taloudellisesti riippumaton. Joten, se on todella mahdollista? Jotta saavuttaa unelma sinun täytyy harjoitella hieman itsekuria ja yksinkertaisesti halua sitä tarpeeksi taistella. Jos todella haluat, se on oikeastaan ole niin vaikeaa kuin saatat ajatella. Käymme nyt läpi muutamia vaiheita, jotka voivat johtaa sinut oikealla tiellä kohti tavoitetta – miljoona dollaria.

Tekee tavoite selkeä

Kun haluaisit olla teidän miljoonaa? 15 vuoden kuluessa? Se saattaa tuntua kohtuullinen tavoite. Me kaikki tarvitsemme tietyn säästöjä odottamattomat tapahtumat, kuten jotain taukoja tai menetät työsi. Tai ehkä vain, koska haluat lähteä ulkomaille ensi talvena. Kun sinun pitäisi säästää miljoonan, haluat ehkä säästää hieman ylimääräistä tällaisia asioita. Jos odotamme hieman matematiikkaa, niin pääsemme tulokseen, että voidakseen saavuttaa sen ensimmäisen miljoonaa euroa 15 vuoden kuluessa, joten sinun täytyy säästää noin 5600 euroa kuukaudessa. Asut halpa asunto, työ melko hyvä työ ja leikata alas, vähän arjen luksusta, se ei todellakaan ole mahdotonta.

Saada etua rahaa

Se voi olla vaikea löytää säästöjä tilin hyvä korko ja hyvissä väleissä, mutta jos löydät yhden, se voisi olla hyvä idea nopeuttaa säästöjä. Osakkeet ja rahastot voivat antaa hyviä ja melko nopea tuotto teidän laittaa olet osaksi tällaista asia. Se voi olla hieman riskialtista, kuitenkin, sen pitäisi olla tietoinen. Tietenkin, on olemassa eri tasoilla riski, ja sinun pitäisi laittaa itsesi mitä tasot tarkoittavat ennen kuin aloitat. Riskin rahastoja, kuitenkin, avulla voit säästää 5000 dollaria kuukaudessa sen sijaan, 5600 sek saavuttaa yhden miljoonan 10 vuoden sijaan 15 vuotta. Voit nostaa riskitasoa esimerkiksi yllä korkeaa tasoa, joten voit sen sijaan saavuttaa miljoonaa euroa vuonna 8 vuotta kun säästää 5000 dollaria kuukaudessa. Voit ajatella tällaisia säästöjä, mutta haluatko ottaa riski on pieni, joten se voi kestää jopa 14år. Miten päätät tehdä, sinun pitäisi tuntea mukava teidän päätöksen. Siksi, lukea kunnolla, ennen kuin asetat ulos osakkeen kaupankäynnin.

Hallita oman talouden

Vaikka on olemassa ilmainen palkkapäivä niin se ei ole jokaiselle jotakin. Sen sijaan, hallita oman talouden ja tehdä budjetti. Nähdä, jos siellä ovat kuluja voisi leikata alas. Tarvitsetko todella tilauspalvelut sinulla on? Haluatko viettää tarpeettoman paljon rahaa alkoholiin? Kun olet tehnyt budjetti, jotta tiedät, jos voit säästää 5000 dollaria kuukaudessa ja kuinka paljon uskallat riski osakkeen kaupankäynnin. Voit myös yrittää on päivän köpstopp. Saatat olla yllättynyt siitä, kuinka helppoa se voi olla polttaa rahaa pieniä kohteita, kuten purukumi, virvoitusjuomia ja kahvia.

Siivota kotona

Yritä saada hyvä alku teidän säästöjä. Onko sinulla tavaraa lojumaan, että et ole käyttänyt vuoteen? Sitten voit todennäköisesti myydä niitä, mutta kaipaan heitä ensi vuonnakaan. Tilaisuutta tyhjentää varasto ja vaatehuone. Myydä tavaraa, esimerkiksi ebay tai estää. Varmista, että tavarat voit säästää on sellainen, että tekee sinut onnelliseksi ja voit käyttää säännöllisesti. Kun olet tyhjennetty kotona, saatat olla yllättynyt siitä, mitä lisätä oman säästöjä ja voit tuntea mukava tunne, että olet tehnyt jotain.

Ottaa luonnostaan

Oletko sinkku, mutta asuu hieman suurempi osakehuoneisto? Miksi ei ottaa alivuokralaisen. Riippuen siitä, missä asut maassa, sinulla voi olla vuokra välillä 4000-6000 dollaria kuukaudessa. Jos tämä menee suoraan säästötilille, joten voit nyt voi säästää noin 10 000 dollaria kuukaudessa ilman suuria ongelmia ja saavuttaa miljoonaa euroa vuonna 10 vuotta, mutta se säästää avulla osaketta. Jotkut nopea henkinen aritmeettinen osoittaa, että jos säästät 10 000 dollaria kuukaudessa, sinulla on 100 miljoonaa kuukautta, joka toisin sanoen on 8,3 vuotta. Joten sinulla on mahdollisuus yrittää on luontainen joten se voi olla sen arvoista saavuttaa tavoitteesi.

Syödä kotona

Monet ihmiset syövät lounasta ulkona lähes joka päivä. Jos lopetat sen kanssa, joten voit säästää paljon rahaa. Jos syöt lounaalla keskimäärin sek 80 viisi kertaa viikossa, joten viettää 400 dollaria viikossa vain lounas. Aloitat lunchbox sijaan. Kun kokki illallinen kotona illalla, varmista tehdä niin, että se on tarpeeksi lounas päivän jälkeen. Syö enemmän kasvisruokaa sitten kasvissyöjä proteiini on halvempaa kuin liha. Kuten munat, pavut, tofu ja palkokasvit ovat terveellisiä ja edullisia proteiinia. Sinulla on mielikuvituksen puute hyviä kasvisruoka reseptejä? On olemassa kuinka paljon vinkkejä nopea ja lättlagade kasvissyöjä reseptejä internetissä. Miksi ei etsiä jotain kivoja motivoiva videoita Youtubessa, ja sitten esitellä muutamia kasvissyöjä päivää viikossa? Tämä on myös tapa edistää parempaa ympäristöä. Voit myös nauttia alennukset, kun olet ostoksilla. Tämä koskee tietenkin, asioita, jotka sinun olisi pitänyt ostaa joka tapauksessa, älä osta kotiin on jotain, mitä ei käytä. Myös, yritä leikata pieni kulut kuten kahvia matkalla töihin, karkkia keskellä viikkoa ja kallis välipala matkalla töistä kotiin sen sijaan ottaa hedelmiä kotona. Näillä tavoilla, voit säästää muutaman ylimääräisen sentin säästöt huomioon, ja olla askeleen lähempänä miljoonaa euroa.

Mikään ei ole mahdotonta

Toisin sanoen, se ei ole ollenkaan mahdotonta saavuttaa miljoonaa euroa 15 vuoden kuluessa. Tietenkin, se riippuu tuloista ja elämän tilanne. Kun näet mahdollisuus saada niin voit vaivaa leikata turhia kuluja, alentaa asumisen kustannuksia ja hyvä talousarvio saavuttaa tavoitteesi. Tapa asettaa selkeät tavoitteet ja pian joten ehkä se on sinulle, joka on yksi blogeista, joka sanoo: nyt olen miljonääri!

Share.

About Author

Comments are closed.