Supertips – miten säästää rahaa

0
Arvostele artikkeli

Me kaikki tiedämme, että meidän täytyy säästää. Se on kuitenkin vain harvat meistä, jotka todella säästää. Miksi? Koska on olemassa liian monia kilpailevia prioriteetteja rahaa elämässämme. Mutta, voit tallentaa suurempia ostoksia, nödsituationerna joka on lasten tulevaisuus, koti ja teidän eläke. Et voi ajatella, että sinulla on tarpeeksi rahaa. Saatat ajatella, asut maksaa maksaa mitään jäljellä sen jälkeen, kun olet maksanut laskusi. Saatat ajatella, että sinun täytyy tehdä enemmän rahaa, jotta on tarpeeksi, jotta voi säästää.

Totuus on, että säästäminen ei ole matemaattinen kysymys. Se on emotionaalista. Kun teet säästää etusijalla, sitten ja vasta sitten te voi pelastaa. Ennen kuin päätät maksaa itse ensin, sinua ei pelasta. Kun pääset viimeinen rahaa, se ei ole tarpeeksi jäljellä. Seuraavassa on muutamia nopeita vinkkejä, miten voit säästää rahaa.

Vihje #1 – Tietää, mihin rahasi menee

Seurata, mitä vietät rahaa ensi kuussa. Kirjoita ylös joka ostaa, tai pyytää kuitti. Lopussa kuukauden, sinun tehtäväsi on ottaa huomioon jokaisen pennin.

Vihje #2 – Hanki hallita velka

Teksti lainat kanssa huomautus antaa sinulle mahdollisuuden lainata ja se voidaan hätätapauksissa ja hyvä tällä hetkellä. Muuten, hyväksyä asetus, jos et voi maksaa suoraan jotain, et. Lopeta luottokortit ja maksaa korkeat korot, joita varmaan vielä tarvitse. Enää osta uusia autoja luotolla, joka menettää arvonsa heti, kun jätät parkkipaikalla. Käyttää lumipallo järjestelmä saada pois velkaa ja sitten pysyä poissa!

Vihje #3 – olet keräilijä?

Monet ihmiset viettävät rahaa kerätä asioita. Ehkä olet kerätä kirjaa, kirjoja, antiikkia, kolikot, nukkeja, katso kokoelmat. Heillä ei ole todellinen arvo (rajoitettu määrä, joilla on suuri kysyntä), tai he ovat yksi tuhansia, joilla ei ole todellista jälleenmyynti arvo? Sinulla on kaksoiskappaleet? Jos ostat enemmän kuin mitä voit nauttia?

Vihje #4 – tarkista gåvobudget

Ostaa sinulle kalliita lahjoja pitkä lista ystäviä ja sukulaisia? Voit luoda jotain, eikä vain?Se voi olla jopa suurempi merkitys henkilö, joka saa lahjan? Joskus kulutustarvikkeita, kotitekoinen lahja, jossa on käsinkirjoitettua tekstiä, joku, jonka talo on sotkuinen, tulla paras lahja he saavat.

Vihje #5 – Käytä ”nukkua sitä” sääntö

Ennen kuin voit tehdä merkittävä hankinta (useimmat ihmiset, tämä on sisäänosto on 3000 kruunua, mutta henkilökohtainen kynnys voi olla alhaisempi tai korkeampi) tai on ajatellut kun teksti lainat kanssa huomaa, nukkui se. Miksi luulet, että myyjä pyrkii yrittää tehdä käsitellä sinua, ennen kuin lähdet kauppaan? He tietävät, että jos sinulla on aikaa ajatella sitä, voit päättää, ehkä, että sinun ei todellakaan tarvitse ostaa juuri nyt. Joten, mennä kotiin ja nukkua se. Jos et vieläkään ole varma, että seuraavana aamuna osto on oikea asia tehdä, niin tee se (jos et riko Vihje #2 käyttämällä luottokorttia tai muutoin edelleen velkaa!).

Vihje #6 – Kirjoittaa aina ostoslista ennen kuin menet ostoksille

Kauppaan ostoslistan kanssa, ja älä osta jotain, joka ei ole luettelossa. Paljon tutkimusta on tehty luomiseen tallentaa vain saada kuluttajat tekemään heräteostoja. Jos olet kiinni teidän lista, et uhriksi nämä markkinointikikka.

Toinen hyvä tekniikka toiminta on käyttää kuvertmetoden. Kun sinulle maksetaan, kirjoittaa tarkistaa käteisellä varten määrä voit viettää teidän päivittäistavarakaupan ostokset betalperioden ja lopettaa sekin kirjekuoressa. Sama menetelmä toimii, jos olet menossa maksaa pois teidän teksti lainoja huomautus, ota, ja luoda kirjekuoren, joka menee takaisin.

Vihje #7 – Juhlat

Ei, en tarkoita kallis puolue. Mutta, sen sijaan menee ulos syömään, miksi ei kutsua ystäviäsi sijaan. Voit jopa pyytää heitä tuomaan heidän suosikki lautasen ja nyyttikestit. Voit keskustella hyvää kirjaa tai katsella halvempaa elokuva vuokra. Viihde voi silti olla hauskaa ilman tarvetta olla kallista.

Vihje #8 – Puhdas

Käy läpi kaappeja ja laatikoita ja lajitella vaatteita. Jos olet kuten useimmat ihmiset, sinulla on vaatteita, jotka on paikattava, vaatteita, jotka olisi heitetty ulos ja vaatteita, joita joko ei enää sovi sinulle tai että sinulla halua enää. Ota rikkinäiset vaatteet ja korjata niitä sen sijaan korvaa niitä uusia vaatteita. Vaatteita, että et enää halua voidaan myydä kirpputorilla, toimitetaan kauppaan, tai hyväntekeväisyyteen verovähennyksen (pyytää kuitti teidän myöhemmin verovähennyksiä).

Vihje #9 – Ostaa toisen käden

Kaikkea ei tarvitse ostaa uutta. On pesukone rikki, ja tuntuu, että sinun täytyy ottaa teksti lainat kanssa huomaa? Voit saada toisen käden paikalliselta redskapsbutik 750 ce-sana poikasi läpi kaikki video pelejä päivässä? Ostaa käytetty Hastings tai paikallinen video spelsbutik. Voit myös ostaa käytettyjä elokuvia netistä tai lähimmältä outlet-myymälä. Koskaan ostaa koskaan uutta autoa. Se menettää kymmeniä tuhansia dollareita sen arvo kahden ensimmäisen vuoden aikana. Anna joku muu ottaa osuma, ostaa käytetty yksi.

Vinkki #10 – leikata valmisruokia

Se on helppo valmistaa suuria määriä ja pakastaa tähteet luoda oman ”valmisruokia”. Voit ottaa näitä töihin ja säästää rahaa kulutat pikaruokaa lounaaksi. Älä unohda mainita ruokaa olet kokki kotona todennäköisesti olla paljon terveellisempää kuin ostat paikallisesta pikaruokaravintola.

Nämä ovat vain muutamia vinkkejä siitä, miten voit löytää erilaisia tapoja säästää rahaa. Mutta muistakaa, niin kauan kuin säästöjä ei ole etusijalla sinulle, se ei koskaan tapahdu. Joten, alkaa tänään, jopa jos sinulla on vain säästää hieman. Tehdä säästävä tapa, ja tulet hämmästymään, kuinka nopeasti teidän säästötili kasvaa.

Share.

About Author

Comments are closed.