Suunnittelu sen talouden

0
Arvostele artikkeli

Miten määrittelet henkilökohtaisen menestyksen? Kysyn tämän kysymyksen paljon, ja mielenkiintoista, vastaus usein sisältyy ajatus taloudellisen vapauden. Kun minä kaivaa hieman syvemmälle, johtaa taloudellisen vapauden monenlaisia unelmia.

Miksi taloudellinen vapaus niin houkutteleva? Ehkä se on, koska niin monet ihmiset rajoittaa niiden kyky kääntää unelmista totta, joka perustuu niiden taloudelliseen tilanteeseen.

Me kaikki tiedämme, ihmiset, jotka pysyvät työpaikat, joita ei enää anna tyydytystä, koska niiden täytyy säilyttää tietty taso tuloja. Kuinka monet yrittäjät ovat polkeminen vettä pysähtynyt markkinoilla, koska he eivät uskalla ryhtyä toimenpiteisiin muuttaa liiketoimintaa, kunnes voittoja saavuttaa tietyn tason? Jos vain he olivat taloudellisesti vapaa…

Missä vaiheessa on se OK ottaa riski? Kuinka paljon on tarpeeksi? Tee mitä rakastat ja rahaa tulee, on se viisas neuvo? Vaikka syitä siihen, miksi ihmiset välttävät muutoksia on paljon, on usein mainittu talouden syy, niin tarkastellaan kysymys.

Strateginen taloussuunnittelu

Jos taloudellinen tilanne estää sinua pääsemästä eteenpäin, mitä tekisit, jos sinulla oli parempi taloudellinen tilanne? Olettaen, että sinulla voi vastata, että kysymys, johon ei ole selkeästi määritelty tavoitteita (ja jos et voi, tee se ensin), voi taloudellinen suunnittelu auttaa sinua ottamaan askeleita kohti käsitellä pelkoja ja edesauttaneen tuntematon järjestelmällisesti tunnistetaan riskit ja arvioidaan vaihtoehtoja.

Olkaamme katsomaan kunkin vaiheet financial planning process:

  • Aseta tavoitteet
  • Kerätä kaikki tarvittavat tiedot
  • Tunnistaa esteet, joita saattaa syntyä, kun työtä kohti tavoitteesi
  • Määritä aikataulu, jonka kuluessa tavoitteet saavutetaan
  • Kehittää menetelmiä ja menettelyjä saavuttaa nämä tavoitteet
  • Tutkia tavoitteita säännöllisesti ja muuttaa niitä, kun olosuhteet muuttuvat

Aseta tavoitteet

Vaikka monet ihmiset väittävät, että heillä on taloudellisia ongelmia, kun he ovat lapsia kirjoittamalla college, perheenjäsen kuolee, tai kun on aika myydä liiketoiminta. Taloudellinen suunnittelu vaatii sinua ennakoimaan tulevaisuuden tavoitteiden asettaminen. Ilman tavoitteita, et voi päästä niin pitkälle taloussuunnittelu, ja ilman taloudellinen suunnittelu, voit olla rajoitettu saavuttamaan tavoitteesi. Jos se vaati instant lainat maksuhäiriön (lainat maksuhäiriön), kyllä, suunnitelman mukaisesti, jos se on tarpeen nähdä ratkaisuja eikä ongelmia.

Keruu tietojen

Kattava taloudellinen suunnittelu vaatii useita kriittisiä alueita arvioidaan samaan aikaan. Näyttää yhdellä alueella näkyy vain osa kokonaisuutta, ja paras mahdollinen vaihtoehto joitakin ongelmia jäi usein. Standard-alueet ovat verosuunnittelu, investeringsförvaltning, ’ management rahoituksen, budjetoinnin, eläkkeelle suunnittelu, kiinteistö suunnittelu ja vakuutus. Analyysi on oikaistu mukaisesti erityistarpeita, ja se voi sisältää myös rahoituksen, koulutuksen, hyväntekeväisyys, ja luottamuksen hallinta. Kuva on muodostettu katsomalla kaikki palaset yhteen on lähtökohta luoda optimaalinen taloudellinen strategioita ja tekemään realistisia, perusteltuja päätöksiä.

Tunnistaa esteet, joita saattaa syntyä, kun työtä kohti tavoitteesi

Ihmisten asenteet vaihtelevat valtavasti rahaa. Meidän asenteet rahat ovat usein vaikuttavat arvot, jotka ovat muodostuneet ajan perheistämme ja jossain määrin vaikuttanut se, miten paljon rahaa meillä on. Meidän tajuton asenteet suuri rooli siinä, miten saavuttaa taloudellista menestystä, ja voi vaihdella välillä jotain instant lainat maksuhäiriön voit investoida viisaasti.

Yksi perus rakennuspalikoita taloudellinen ja strateginen suunnittelu on, että pystymme hallitsemaan omaa tilannetta. Voimme siirtyä eteenpäin, tai edelleen tehdä, mitä olemme aina tehneet (usein sivuuttaa koko tilanteen). Vaikka se kuulostaa yksinkertaiselta, se on yhteinen nähdä ihmisiä, joilla on tavoitteita, jotka ei tee mitään niiden saavuttamiseksi. Jos sinulla on vaikeuksia tällä alueella, voi taloudellinen valmentaja auttaa sinua tutustu tahansa asenteita, jotka mahdollisesti pitää sinut takaisin.

Miten aikataulu tavoitteiden saavuttamiseksi

Tehokas tavoitteiden asettaminen edellyttää, että muodostat päättymispäivä kunkin tavoitteen. Taloudelliset ennusteet, kuten alla on kuvattu, voi auttaa kehittämään realistisia aikatauluja.

Kehittää menetelmät ja menettelyt tavoitteiden saavuttamiseksi

On olemassa erilaisia menetelmiä ja työkaluja, jotka ovat hyödyllisiä auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Joitakin tärkeitä käsitteitä käytetään taloussuunnittelu ovat: ennustaminen, budjetointi, salkun hajauttamista, marknadstiming ja keskimääräinen dollarkostnad

Ennusteet Tulojen ja menojen ennusteet ovat keskeinen osa rahoitussuunnitelma. Yksi henkilö, tämä voi olla hänen palkka-ja elinkustannukset. Yrityksen tulee mukana liikevaihto ja ohjelmointi. Jos olet haluavat aloittaa uuden yrityksen tai hankkeen, sinun pitäisi olla varma, että ajatus on tuottaa riittävästi voittoa, jotta yritys kannattava, ennen kuin aloitat etsivät taloudellinen tuki. Taloudellinen ennustaminen on tärkeä osa suunnittelua ja valvontaa.

Budjetointi – Missä vietät rahaa? Se on kautta instant lainat maksuhäiriön?Jos et voi vastata tähän kysymykseen erittäin tarkasti, alkaa seurata. Kun tiedät miten paljon ja missä vietät dna rahaa, voit alkaa nähdä mahdollisuuksia parannuksiin. Säännöllinen ja järkevä budjetointi yhdistettynä jatkuva prosessi vertaamalla todellisia tuloksia voi korostaa alueita, joilla kustannukset vaativat huomiota tai tietyn tuotteen tai palvelun on pulassa. Luomalla säännöllisesti ”talousarvion kokonaistarkastelu” sinulla on kyky toteuttaa korjaavia toimia ennen kriisin puhkeamista.

Salkun hajautus – ”älä laita kaikkia munia yhteen koriin”. Kun se tulee sijoittaa, jos et talletus rahaa erilaisia investointeja, joilla on erilainen tuotto-ja riskitasot, voit mahdollisesti kompensoida mahdollisia tappioita investointien tyyppi, jossa mahdolliset voitot toiseen. Seurauksena, että monipuolistaminen usein vähentää kokonaisriskiä.

Jos suoritat liiketoiminnan, tulojen monipuolistamista saavuttaa portfolio tuotteet ja palvelut, tai tekemällä yhteistyötä yritysten kanssa eri toimialoilla. Useita eri tulovirtoja voi kompensoida riskiä ja pitää sinut aluksella, kun teollisuus on edessään kovat ajat, tai yksi tuote tulee epäsuosittu.

Marknadstiming – kukaan Ei tiedä varmasti, mihin suuntaan huomisen markkinoilla menee. Sen sijaan, että yrittää arvata, voi ”keskimääräinen dollarkostnader” avulla voit sijoittaa säännöllisesti määriä säännöllisin väliajoin, mikä usein johtaa alhaisempi keskihinta. Saada ”keskimääräinen dollarkostnad” strategia toimimaan, sinun täytyy olla valmis investoimaan edelleen mahdollisesti hermoja raastava aikoja alhainen markkinoilla.

Tarkistaa määräajoin tavoitteesi

Olosuhteet muuttuvat säännöllisesti ajan mittaan. Se on tärkeää seurata, oletukset, joita on saattanut muuttua sitten viime tarkastelun.

Jos oman menestyksen määritelmä sisältää käsitteen taloudellista vapautta, älä anna nykyinen taloudellinen tilanne tekee sinut peura korkea valot! Laittaa tavoitteita, tarkistaa asenteet, tehdä kotitehtäviä, ja vie eteenpäin hyvin harkittu suunnitelma. Se on sinun valintasi.

Share.

About Author

Comments are closed.