Top 7 Ekonomitips sinulle noin 30

0
Arvostele artikkeli

A pengaguide, vain sinulle!

Toivottavasti olet viettänyt jokaisen penniäkään heidän 20s, juhlia joka ilta, matkustaminen Australia, ja teki ehkä jopa lisää pari utomlandsresor. Nyt on aika alkaa miettiä tulevaisuuden – ja nauttia elämästä! Jos tämä kuvaus kuulostaa tutulta, se ei ole liian myöhäistä rakentaa vankka taloudellinen perusta myös tulevaisuudessa. Tässä on teidän ”tehdä” lista vuosikymmenen aikana.
Saada perusasiat oikein

30-årslåndern on ehdottomasti uusi 20s! Tämä ei tarkoita, että voit laajentaa ”partytiden” ylimääräinen 10 vuotta – se on vain, että olemme eri vaiheissa elämäämme verrattuna viime sukupolvien 30-vuotiaita. Jotkut asiat pysyvät kuitenkin samana – Uusia lainoja, kanssa huomata taipumus olla yksi heistä, mutta eri olosuhteissa. Se on nyt normaali 30-vuotias voi ostaa talon ja elää siinä.

Tämä tarkoittaa, että sinulla on käsitys siitä, velat, lainat ja budjetit. Olla sinkku ja hänen puolivälissä 30s antaa sinulle täydellinen tilaisuus luoda lopun elämääsi, ja ei elää kuten vanhempasi ja heidän vanhempansa elivät. eli he viettivät suurimman osan elämästään lastensa kasvatukseen, taistella voidakseen maksaa kaikki kustannukset, ja sitten kärsimättömänä odottaa eläkkeelle, jotta he voivat alkaa nauttia elämästään.

Sitten löytää, että ne ovat vanhoja. Jos opit perusasiat oikein, että 30-vuotiaat, olisi loppuelämäsi antaa sinulle tiettyä taloudellista vapautta.
Saada Velkaa – ostaa talon!

Se on suurin velka useimmat meistä tulee koskaan olemaan (toivottavasti) maksaa pois niin paljon teidän lainat niin nopeasti kuin mahdollista, koska se ei ole verovähennyskelpoisia velka (luottotappiot). On olemassa erilaisia strategioita saada hallintaansa – numero yksi on kompensoida teidän palkka teidän laina, tai ainakin maksaa bi-viikoittain eikä kuukausittain (se tarkoittaa, että ylimääräisiä maksuja, sinun ei edes huomaa), mutta lisätä 20 dollaria ylimääräistä viikossa voi tehdä valtava ero teidän kulut.

Älä viettää seuraavat 25 vuotta maksaa pois teidän uutta laina kanssa huomautus ennen kuin voit luoda vaurautta – invest heti kun sinulla on siihen varaa.

Tehdä jotain – tehdä jotain, mutta onko jotain!

Älä ole tyhmä ja investoida jotain, joka on sanonut, tehdä sinusta rikkaan sisällä pari vuotta – investointi real estate, varastoja tai sijoitusrahastot – älä riskeeraa rahaa.

Anna aikaa heikentää arvo teidän laina. Ylimääräinen maksut lainoja sen jälkeen, kun olet sijoittanut on myös suositeltavaa.

  • Surround itseäsi asiantuntijat
  • Tieto on valtaa – erityisesti vaurauden luominen.

Kuulla mahdollisimman monia mielipiteitä, mutta tehdä omia perusteltuja päätöksiä.
Laskenta osa teidän läheisiä ystäviä, kirjanpitäjä, sijoitusneuvoja, lånmäklare, kiinteistönvälittäjät ja varastossa välittäjät.

Tasapainotus välittömiin tarpeisiin ja pitkän aikavälin tavoitteet

’Elää tänään ja huomenna”. Olla sinkku ja heidän 30s tarkoittaa, että on aika luoda uransa. Töitä, lisää ylimääräistä tuntia, kiivetä yritysten tikkaat tai perustaa oman yrityksen nyt kun olet kerta – se vain saa vaikeampaa myöhemmin.

Aloittaa säästäminen niiden lasten tulevaisuus tänään

Aiemmin olet alkaa lisätä hieman sivuun, sitä helpompaa se on sinulle. Jos aiot koskaan saada lapsia, ostaa talon nyt, sijoittaa osakkeisiin tai tarkastella vaihtoehtoisia investointeja, joita voit käyttää, kun tarvitset rahaa, se on hyvä tapa suunnitella tulevaisuutta.

Olla vakavia osalta vero

Teknisesti, on 30-vuotias, jonka aikana sinun ansaita kapasiteetti on korkea. Siksi on järkevää varmistaa, että skattehantering on tehokas. Ei-verovähennyskelpoisia velka olisi vähennettävä, ja vero-tehokas tapoja tehdä enemmän rahaa, olisi otettava käyttöön, jos mahdollista. Jos olen kertonut sinulle, että voit, 130 eiro per viikko, ostaa 370,000 eiro investeringshus lähiöissä, olisitko valmis tekemään sen? Se on mahdollista, ottaa oikea värdeförsämrings-aikataulu, vaihde, ja hyvä veroneuvoja.

Aikaa on vielä puolellasi

Yksi suurin taloudellinen hyötyjä on hänen puolivälissä 30s on se, että siellä on vielä aikaa muuttaa utgiftsvanor ja antaa parempia taloudellisia strategioita. Lisäksi, sinulla on vielä työikäisen kohortin, mikä tarkoittaa, etsimään korkeampi palkattuja työpaikkoja ovat vielä mahdollisuus. Tehdä parhaansa!

Löneuppoffringar varten supervinster

Kun otetaan huomioon väestön ikääntyminen, se ei ole epäilystäkään siitä, että useimmat meistä täytyy olla omavarainen silloinkin, kun saamme vanhempi. Löneuppoffra nyt (ennen veroja), se tarkoittaa, että määrä, joka tarvitaan voit ”mennä ympäri” kun tulet vanhemmaksi se tulee (toivottavasti) olla helpommin hallittavissa. ”Henkilö voi odottaa 25-30 vuotta eläkkeelle!” Tämä on, jos olet hyvin konservatiivinen – niin sinun kannattaa katsomaan osto kiinteistöjen tai osakkeisiin voidakseen löytää tasapaino oman eläkerahasto.

Hätätilanteessa

Lisäksi uusi laina kanssa huomaa, maksut, ulkona syöminen, semesterbesparingar, koulu ja kaikki muut sekalaiset kustannukset elämän, sinun pitäisi olla ”nödsituationsfond”. Määrä riippuu siitä, mitä ansaitset, mutta tavoite on sama – ”riitä kattamaan yllättäviä menoja, että aina ilmetä, kun oma koti”. Matkalla, ei tarvitse semesterfonden kärsiä $1000 että tarvitset, kun lämmitysjärjestelmä talossa hajoaa. Älä jätä rahaa säästötilille, offset sitä vastaan lainaa ja he ovat aina töissä.

Ennen kaikkea – älä unohda, että ”elämä on elämistä varten.” Kiiruhtavat nauti elämästä kuvitteellinen tulevaisuudessa. Emme tiedä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan – aivan kuten se on tänään. Viettää aikaa viisaasti, ja ei ole mitään valitettavaa! Edellä mainitut mielipiteet ovat vain minun mielipiteitä kuin 30-vuotias ja ei ole neuvoja tahansa. Erityisiä ja räätälöityjä neuvoja, joka sopii tilanteeseen, ota yhteys taloudellinen neuvonantaja, kirjanpitäjä tai asianajaja, sinun tulee aina löytää paras tieto ja näin.

Share.

About Author

Comments are closed.