Viisi askelta ottaa täydellinen loma

0
Viisi askelta ottaa täydellinen loma
Arvostele artikkeli

Aseta budjetti

Aseta budjetti – Tässä ensimmäisessä vaiheessa on tärkeää saada hyvin suunniteltu loma pois hyvään alkuun. Kuinka paljon sinun täytyy työskennellä lomalla? Toinen näkökulma voi olla, kuinka paljon haluamme viettää? Ja kolmas näkökulma voi olla yhdessä tutkimuksen vaiheessa, tutkimuksen lomat ja nähdä, mitä he ovat keskimäärin minne haluat ehkä mennä.

Hotellit, ruoka, olemme menossa all inclusive, juomat, viihde, retkiä, rahaa, vuokraa loma asunto jne., kaikki tämä on otettava huomioon.

Kun tiedät, mitä teidän lainan, voit suunnitella vastaavasti. 500 budjetti ei aio saada sinut 4 tähden all-inclusive-lomakeskus kaksi viikkoa. Kuitenkin, se voi saada kaksi viikkoa jonnekin mukava ja jossa on kaikki mitä tarvitset.

Sinun täytyy tietää, mitä olet työskennellyt, jotta voidaan realistisesti siirtää seuraavaan vaiheeseen suunnittelu loma. Voit myös halutessasi budjettiin hieman ylimääräistä, koska joskus meillä on tapana mennä yli laidan meidän loma matkamuistoja ja lahjoja ystävien ja perheen kanssa.

 

Suunnittelu Ja Tutkimus – Kun tiedät kuinka paljon rahaa sinulla on työskennellä voit suunnitella, missä voit mennä, ja aloittaa katsomalla lennot, vuokraa loma asunto jne. Niin paljon tämä voidaan tehdä Internetissä nyt! On olemassa matkatoimistoja, jotka tarjoavat lentoliikenteen kuljetusmaksut ja-hotellit ja siirtää kaikki yhdessä siisti paketti. Ei voi olla joitakin suuria säästöjä oli kampaus nämä samoin.

Myös, mitä haluat nähdä ja tehdä, kun saat lomasi määränpää? Haluatko vain maata rannalla kirjan kanssa muutaman päivän, tai haluat ottaa retkiä nähdä sivustoja, tai molemmat!

Matka pikalaina netissä

Matka pikalaina netissä – Tätä ei voi korostaa tarpeeksi, sinun täytyy ottaa matkavakuutus, jos menee yhdistyneen ulkopuolella. EU: ssa voit käyttää matkavakuutus yhdessä EHIC/Eurooppalainen sairaanhoitokortti, mutta tarvitset silti matkavakuutus.

Matkavakuutus kattaa niin paljon enemmän kuin vain, jos olet sairas tai inured ulkomailla. Coverages voi vaihdella, mutta voit saada politiikkaa, joka kattaa kadonneista matkatavaroista, jos lento on peruttu, ja vaikka et menettää käteistä tai se on varastettu.

Matkavakuutus itsessään ei ole kovin kallista ja on otettava huomioon loma budjetti. Ilman matkavakuutusta, on täydellinen loma voisi helposti kääntyä osaksi taloudellinen katastrofi.

Pakkaus Oikein

Pakkaus Oikein – Jotkut meistä tietää, miten pakata ja jotkut meistä eivät. Tarkoitan, että voi pakata kunnolla ilman tarvetta tonnia matkatavaroita, voit myös täytyy pakata oikein, missä olet menossa. Jos se on lämmin ilmasto olet vierailulla, tarvitset oikeat vaatteet.

Pakkaus on myös sisällytettävä teidän budjetointi. Suurin osa lentoyhtiöt nyt veloittaa mahdolliset matkatavarat voidaan kuljettaa tavaratilassa kone, ja kaikki meistä eivät voi mennä pois viikon tai kaksi vain käsimatkatavarana. Joten sinun täytyy olla tietoinen siitä, mitä maksuja voidaan soveltaa ja sisällyttää ne teidän talousarvio.

Tietää Mitä Odottaa – Jos olet matkalla loma pikalaina netissä olet ollut ennen, tiedät mitä odottaa. Kuitenkin, jos olet matkalla jossain uudessa paikassa tai eri ja ulkomailla, haluat ehkä tutkimus, missä olet menossa.

Eri maissa ja kulttuureissa on perinteitä, jotka voivat vaihdella miten olet reagoinut ja miten reagoit eri tilanteissa. Millaisia ruokaa, joka voidaan tarjoilla, etiketti, miten käyttäytyä tietyissä olosuhteissa, kaikki on tutkittava.

Saada itsensä opaskirja, erityisesti ei-englanti puhuvissa maissa voi olla erittäin hyödyllistä tietää, miten kiertää ja käyttää julkisen liikenteen järjestelmät.

Mitä enemmän tiedät, sitä enemmän voit nauttia loma, ja tietävät, mitä odottaa

Share.

About Author

Comments are closed.