Vinkkejä säästää rahaa – elää teidän tulot

0
Arvostele artikkeli

Jotta päästä eteenpäin taloudellisesti lausuma ”elää teidän tulot” yksi kriittinen perusvaiheet että voit ottaa mukaasi. En voi korostaa tarpeeksi, miten tärkeää on saada oman talouden hallinnassa ja pitää elinkustannukset sisällä summa, mitä voit ansaita.

Tiedän, että se voi olla helppo ajatella, että et voi elää yli varojensa, mutta usein tehdä tämän ilman edes tajuamatta sitä itse. Joitakin kysymyksiä kysyä itseltäsi, onko sinun ”elää teidän tulot” tai ei, on:

 • Jos maksat käteisellä ostoksia?
 • Mennä teidän velat ylös eikä alas?
 • Ottaa uuden lainan ”uusi ottaa lainaa”? Lisääntyvä asuntolaina sijaan vähentää?
 • Sinulla on enemmän luottokortteja, kuin mitä oli pari vuotta sitten?
 • Sinulla on suuri skuldmängder henkilökohtaisia hankintoja, kuten autoja, veneitä, korjauksia?
 • Olet jälkeen joitakin laskuja?
 • Oletko kamppailee maksamaan laskujaan kun he tulevat?
 • Oletko aina ajaa ulos rahaa ennen seuraavaa lönedag?
 • Olet sen velkaa perhe / ystävät / työtoverit rahaa?
 • Sinulla on paljon ”koroton” lainoja ostaa kodinkoneet, huonekalut, kodinkoneet?
 • Jos vastasit kyllä johonkin näistä kysymyksistä, niin se näyttää, että et voi elää yli teidän tarkoittaa, tai pian voi olla matkalla, jos et ole varovainen.
 • Voit ansaita rahaa riittää vain niin pitkälle kuin ne ovat arvoltaan. Ei ole väliä kuinka paljon voit ansaita, tämä on mitä sinun täytyy alkaa oppia elää. Oli tyytyväinen palkka ja sen sijaan viettää aikaa ja energiaa, jotka haluavat ansaita hieman ylimääräistä, keskittyä teidän energiaa löytää ratkaisuja siihen, miten voit käyttää rahaa tehokkaasti niin, että voit elää mitä ansaitset ja ei tarvitse ottaa uutta lainaa.

Vastaus kaikkiin konkurssi ei ole tehdä enemmän rahaa. Jos sinulla on huono pengavanor, voit silti, ei väliä kuinka paljon voit ansaita, löytää tapa viettää enemmän, koska et vain nosta lifestyle by ansaita enemmän rahaa. Mukauttaa itse, teidän palkka, ja aloita hallita rahaa tällä tasolla. Jos olet niin onnekas saada nostaa, on älykäs asia tehdä ylimääräistä rahaa, laittaa ne syrjään säästötilille.

Joitakin vinkkejä alkaa elää teidän tulot:

Tee budjetti:

Selvittää tarkalleen, kuinka paljon rahaa on tulossa ja kuinka paljon rahaa tarvitaan maksaa kiinteät laskut ja maksusitoumukset. Tämä antaa sinulle osviittaa siitä, kuinka paljon rahaa sinulla on viettää. Jos huomaat, että sinulla ei ole mitään rahaa jäljellä, sitten sinun täytyy löytää keinoja joko lisätä tuloja tai vähentää kuluja. Budjetointi on niin yksinkertainen.

Stick budjetin:

Kun olet kirjoittanut budjetti, sinun täytyy löytää suunnitelma siitä, miten voit pitää sinut talousarvioon. Ei ole mitään järkeä vain kirjallisesti alas joukko numeroita paperille tai laittaa ne taulukkolaskenta, jos et tee jotain heidän kanssaan. Käyttää eri tilejä / pengaburkar / kirjekuoret jakaa eri kulut, ja alkaa hallita rahaa vastaavasti. Laittaa rahaa sivuun niin, että sinulla on tarpeeksi rahaa maksaa teidän tulevia laskuja ja ei tarvitse elää palkka on palkka, tai ottaa uuden lainan (uusi ottaa lainaa).

Sanoa ei lainata rahaa:

Kun lopetat elää oman omaisuuden, on yksi kaikkein kriittisimmät vaiheet alkavat sanoa ei velkaa, ei väliä kuinka houkutteleva ostot näyttävät tai kuinka helppoa se on saada rahoitusta. Skuldspiralen yleensä mennä alaspäin. Voit vetää alas edelleen ja edelleen, vaikka paljon velat ympärilläsi kasvaa ja kasvaa. Kun tämä kierre, se on erittäin vaikea päästä pois.

Velka on jotain, joka voi ottaa hoitaakseen elämäämme ja alkaa hallita meitä, jos emme ole varovaisia, mitä me teemme, ja jos emme ole kurinalaista tarpeeksi sanoa ei itse joka nyt ja sitten. Jos sinulla ei ole varaa tuotteen ja ottaa uuden lainan ”uusi ottaa lainaa”, miten luulet, että sinulla on varaa korkojen ja lainan maksut, jotka myös lisätään? Jos et pysty varaa se, sinun täytyy alkaa sanoa ”ei”.

Sivuuttaa ei-korolliset markkinoinnin kampanjat:

Toinen toiminta voit ottaa on ei houkutusta fiksu mainonnan, että ”ei tarvitse maksaa mitään 36 kuukautta.” Et vieläkään tarvitse maksaa takaisin tuotteen tai myöhemmin, ja kaikki sinun tehdä, on siirtää kipua.

Jättää luottokortin kotona:

Luottokortit ovat ansa. Ne voivat houkutella sinua mennä ostoksia sprees ilman todella ymmärtämättä, kuinka paljon sinulla on viettää. Se ei ole, kunnes saat kuukausittain lausuntoja, että voit saada sähköiskun ja ajatella, ”kuinka olen viettänyt niin paljon?”. Sitten se on liian myöhäistä. Jos haluat käydä ostoksilla tapa varmentaa raja, joka sopii budjetin ja oman omaisuuden.

Säännöllisesti tarkistaa oman taloudellisen tilanteen:

Oli kiinnostunut oman taloudellisen tilanteen ja huomaa, jos tilit ovat matkalla ylös tai alas, se on myös avain onnistuneeseen asuvat teidän tuloja. Monta kertaa en tiedä ihmiset, niiden tilanne, koska ne eivät ole etsimässä sitä. Monta kertaa ihmiset tekevät, niin he ottavat uuden lainan (uusi ottaa lainaa), ja se ei ole, kunnes taloustieteilijä tai vastaavia huomautti heille, että niiden kiinnitykset (tyypillisesti monta opintopistettä) menee ylöspäin eikä alaspäin, koska he tiedostavat tilanteen. Monet myös uskovat, että he maksaa heidän luotto kortti, mutta eivät ymmärrä, että ne ovat viettää enemmän kuukaudessa kuin he maksavat niin, että velka todella menee ylös eikä alas. Huomautus kreditkortssaldon, lainat ja rekisteröinnit säästöjä. Pitää säännöllisesti silmällä näitä.

Share.

About Author

Comments are closed.