Pikalaina

Lainan määrä: 1 000 EUR
Lisävalinnat:
 • SUOSITTU
  Lainasumma 500 - 50 000 €
  Korko alk.
  8 - 27 %
  Laina-aika
  12 - 180 kk.
  Alaikäraja
  20v.
  • Lainaa turvallisesti jopa 50 000 euron.
 • Lainasumma 10 - 2 100 €
  Korko alk.
  8 - 106 %
  Laina-aika
  1 - 101 kk.
  Alaikäraja
  21v.
  • Saat lainapäätöksen välittömästi.
  • Joustavaa luottoa 2100€
 • KOROTON
  Lainasumma 50 - 4 000 €
  Korko alk.
  0 - 153 %
  Laina-aika
  3 - 36 kk.
  Alaikäraja
  19v.
  • Tilinhoitomaksu 0 euroa / kk.
 • KOROTON
  Lainasumma 100 - 2 800 €
  Korko alk.
  0 - 50 %
  Laina-aika
  2 - 12 kk.
  Alaikäraja
  20v.
  • Uusille asiakkaille 200 € ilman korkoa!
 • Lainasumma 100 - 2 000 €
  Korko alk.
  7.60 - 90 %
  Laina-aika
  1 - 12 kk.
  Alaikäraja
  21v.
  • Luottoraja 2000€!
  • Maksat vain käyttämästäsi luotosta.
 • Lainasumma 10 - 2 000 €
  Korko alk.
  8 - 106 %
  Laina-aika
  1 - 49 kk.
  Alaikäraja
  21v.
  • Jopa 60 vrk korotonta maksuaikaa.
  • Jopa 1000€ ilmainen ensilaina.
 • Lainasumma 500 - 60 000 €
  Korko alk.
  4.5 - 50.5 %
  Laina-aika
  12 - 180 kk.
  Alaikäraja
  20v.
  • Lainaa jopa 60.000€ nopeasti!
  • Yhdistä useat lainasi ja säästä.
 • Lainasumma 500 - 70 000 €
  Korko alk.
  10 %
  Laina-aika
  13 - 180 kk.
  Alaikäraja
  20v.
  • Maksuaikaa 1 – 15 vuotta.
  • Ikäraja on 20 vuotta.
 • Lainasumma 500 - 50 000 €
  Korko alk.
  8 - 27 %
  Laina-aika
  12 - 180 kk.
  Alaikäraja
  18v.
  • Turvallinen ja luotettava.
  • Ilmainen hakemus ilman sitoutumista.
 • KOROTON
  Lainasumma 10 - 2 010 €
  Korko alk.
  0 - 205 %
  Laina-aika
  1 - 1 kk.
  Alaikäraja
  20v.
  • 400€ kuluton ensilaina!
  • Joustavaa lainaa jopa 2010€
 • KOROTON
  Lainasumma 100 - 2 000 €
  Korko alk.
  0 - 96 %
  Laina-aika
  1 - 12 kk.
  Alaikäraja
  18v.
  • Jopa 300€ ilmainen ensilaina.
  • 2000€ joustoluottoa.

Mikä on pikalaina netissä?

Pikalaina on laina, jonka avulla voit saada rahaa nopeasti. Pikalainoilla on tyypillisesti lyhyempi laina-aika kuin perinteisillä pankkilainoilla. Saat tällaisen lainan tyypillisesti päivässä – ja joissain tapauksissa jopa minuuteissa – verrattuna perinteisiin lainoihin, joiden saamisessa voi kulua jopa useita päiviä.

Hae pikalainaa 3 yksinkertaisella askeleella

 1. Lähetä hakemus. Kun olet valinnut luotettavimmalta tuntuvan yrityksen, mene heidän nettisivuilleen. Siellä valitset lainamäärän sekä takaisinmaksuehdot. Seuraavaksi rekisteröidyt, jolloin sinun tulee kertoa henkilökohtaiset tietosi, yleensä nimesi, puhelinnumerosi, ja niin edelleen, sekä tunnistautua pankkitunnustesi avulla.
 1. Odota välitöntä lainapäätöstä. Lähetettyäsi lainahakemuksen luotonantaja antaa sinulle välittömästi lainapäätöksen. Luotonantaja perustaa päätöksensä luottotietoihisi. Jokaisella luotonantajalla on oma järjestelmänsä tämän määrittämiseen, joten jos et saa positiivista päätöstä yhdeltä luotonantajalta, voit yrittää saada lainaa toiselta luotonantajalta.
 2. Saat rahat minuuteissa. Jos hakemuksesi hyväksytään, rahat lähetetään pankkitilillesi ja saat ne käyttöösi 10-20 minuutin kuluessa. Pikalaina heti tilille on siis täysin mahdollinen.

pikalaina

Mitkä ovat vaatimukset pikalainan saamiselle?

Luotonantajilla on vähimmäiskriteerit pikalainoilleen. Yleensä ne sisältävät seuraavat vaatimukset:

 • Suomen kansalainen tai vähintäänkin asuu Suomessa;
 • 18-65 vuoden ikäinen;
 • Tasaiset, säännölliset ja riittävät tulot;
 • Sähköpostiosoite ja puhelinnumero;
 • Aktiivinen tili jossain suomalaisessa pankissa;
 • Puhtaat luottotiedot.

Vaikka täyttäisitkin nämä minimiehdot, luotonantaja voi pyytää sinulta lisätodisteita siitä, että pystyt maksamaan lainan takaisin. Luotonantajat voivat määritellä tämän arvioimalla tulojasi, velkojasi ja työpaikkasi pysyvyyttä.

hae lainaa

Kuinka paljon voin lainata pikalainan avulla?

Summa, jonka voit lainata pikalainalla, vaihtelee luotonantajalta toiselle. Tyypillisesti vakuudettomat pikalainat vaihtelevat suuruudeltaan 10 eurosta yli 5000 euroon. Henkilökohtaista luottorajaasi voidaan nostaa, jos olet onnistuneesti maksanut lainan takaisin. Tämä tarkoittaa, että sinulla on hyvä luottoluokitus ja seuraavalla kerralla voit lainata suuremman summan.

Pikalainoja 18- ja 19-vuotiaille

Pikalainaa ei ole niin helposti saatavilla henkilöille, jotka ovat vasta tulleet täysi-ikäisiksi. On kuitenkin muutamia luotonantajia, jotka tarjoavat tämän mahdollisuuden.

Ei ole kovin monia luotonantajia, jotka tarjoavat pikalainoja 18-20 -vuotiaille, koska tämän ikäisillä nuorilla ei yleensä ole säännöllisiä tuloja tai luottohistoriaa, ja siten riski, että lainaa ei makseta takaisin, on suurempi. Luotonantajat lainaavatkin rahaa yleensä vain henkilöille, jotka ovat yli 21-vuotiaita.

Suosituimmat yritykset, jotka tarjoavat pikalainoja 18-vuotiaille ovat: company 1, company 2.

Sinun tulee kuitenkin muistaa, että pikalainat 18-19-vuotiaille, aivan kuten mitkä tahansa muutkin lainat, edellyttävät, että täytät lainojen vaatimukset, esimerkiksi lainan takaisinmaksun ajoissa ja täydellisenä.

Onko pikalaina ilman vakuuksia sama kuin tekstarilaina?

Tekstarilaina on yhdentyyppinen pikalaina, jossa hakeminen on helppoa ja lainapäätös nopea.

Yleensä voit hakea tekstarilainaa välittömästi verkossa tai puhelimella, ja rahat tulevat tilillesi 10-15 minuutissa.

Tekstarilainoissa on yleensä pienempi lainamäärä ja lyhyempi takaisinmaksuaika. Tekstarilainat ovat yleensä enimmillään 5000 euron ja laina-aika enimmillään 1 kuukausi.

Tekstarilainoissa on yleensä korkeampi korko kuin tavallisissa pikalainoissa. Toisaalta lainasumma on pienempi ja takaisinmaksuaika lyhyempi, joten kokonaissumma jonka maksat ylimääräistä tekstarilainasta on aika pienlaina. On myös huomionarvoista, että monet yritykset tarjoavat uusille asiakkailleen ensimmäisen tekstarilainan ilmaiseksi.

Tekstarilainoista poiketen tyypilliset pikalainat mahdollistavat suurempien summien lainauksen. Pikalainaa voi saada jopa vuoden takaisinmaksuajalla, mikä mahdollistaa lainan takaisinmaksun pidemmällä aikavälillä. Summa, jonka voit lainata, on suurempi kuin tekstarilainoissa. Pikalainan hakeminen voi olla hieman monimutkaisempaa ja saattaa vaatia vähän lisää tietoja sinusta, kuten esimerkiksi todisteet tuloistasi.

Lue lisää mistä ja miten hakea pikavippi.

pikalaina heti

Pikalaina heti ilman vakuuksia

Pikalaina on kuin mikä tahansa luotto ilman paperitöitä, pitkiä odotuksia, jonoja, henkilökohtaisia tapaamisia ja muita asioita, joita ihmiset lainoissa vihaavat. Yksinkertaisesti sanoen se on helpompi. Ja kaikki tapahtuu 100% verkossa. Yleensä et edes tarvitse vakuuksia, mutta jos tarvitset merkittävän summan rahaa, valmistaudu antamaan vakuudeksi autosi tai kiinteistösi. Tarkastellaanpa nopeasti pikalainan pääasiallisia hyötyjä ja haittoja.

Tämä lainalaskin auttaa sinua määrittämään maksut lainaa. Syötä vain lainan määrä, kesto ja korko alla olevista kentistä ja klikkaa lasketa. Tätä laskinta voidaan käyttää pikalainaan.

Lainan määrä
Eur
Lainan korko
%
Laina-aika
kk
Laske
Lainan määrä
0,00 Eur
Maksuerä
0,00 Eur
Luottokorko
0,00 Eur
Takaisinmaksettava summa
00,00 Eur

Pikalainan hyödyt

 1. Voit tehdä lainahakemuksen verkossa. Ei tarvetta puhua kellekään, mennä pankkiin, valmistella lomakkeita. Valitset vain rahamäärän, jonka tarvitset, ja koska aiot maksaa sen takaisin.
 2. Päätös tehdään muutamissa minuuteissa. Kun olet jättänyt hakemuksesi, saat vastauksen parin minuutin kuluessa.
 3. 15 minuutissa rahat ovat tililläsi. Jos kaikki on kunnossa ja hakemuksesi hyväksytään, rahat ovat tililläsi 15 minuutissa.
 4. Pikalainaan ei tarvita vakuuksia. Ei tarvitse pelätä menettävänsä autonsa, asuntonsa, tai mitään muutakaan. Mutta tämä koskee vain pieniä rahasummia – muissa tapauksissa sinulta saatetaan pyytää autoa tai kiinteistöä vakuudeksi.
 5. Se on kätevä tapa selvitä hätätilanteissa. Tiedämme, että paljon pahoja asioita voi tapahtua hyville ihmisille. Kyseessä voi olla hajonnut auto, sairaus, tai yksinkertaisesti rahapula, jonka takia et voi ostaa matkalippuja matkustaaksesi sukulaistesi luokse.  Näissä kaikissa ja useissa muissa tilanteissa pikalaina auttaa.
Pikalaina
4.9 (98.78%) 98 ääntä

Pikalainan haitat

 1. Korkeat korot. Ollaan rehellisiä, mikään ei ole täydellistä. Kun saat rahaa nopeasti, sinun pitää maksaa enemmän takaisin, ihan kuten tavallisissa lainoissa. Lyhempi aika siis tarkoittaa korkeampia korkoja.
 2. Sakot ovat pelottavia. Jos jokin menee pieleen, etkä pysty maksamaan lainaa takaisin ajoissa, sakot ovat paljon korkeampia kuin tavallisissa lainoissa.
 3. Jokainen laina voi pilata luottokelpoisuutesi. Aina on riski, että jotain menee täysin pieleen. Ja jos asiat menevät pieleen, joudut ensinnäkin maksamaan sakkomaksuja, ja toiseksi pilaat luottokelpoisuutesi, mikä tekee rahan saamisesta paljon hankalampaa.
 4. Siinä on riskinsä. Jos et tunne yritystä riittävän hyvin tai sinulla ei ole tapana tarkistaa yritysten taustoja ja lukea sopimuksia, sinua saatetaan käyttää hyväksi.
 5. Se voi pilata taloutesi. Samoin kuin luottokorttien ja muiden lainojen kanssa, ihmiset tapaavat kuluttaa enemmän rahaa kuin heillä on. Tämä on henkilökohtainen haitta, mutta varmista että ajattelet asiat kahteen kertaan ja lasket joka euron, jotta et joudu hankaluuksiin.


50€ – 1000€ 1000€ – 2000€

 

Mitä pitäisi tietää pikalainojen vuosikorosta?

Vuosikorko on indikaattori, jota pankit käyttävät laskeakseen pitkäaikaisia lainoja, joita ihmiset käyttävät esimerkiksi ostaakseen uuden auton tai asunnon.

pikalainaa

Nykyään Suomessa toimivien luottoyhtiöiden tulee ilmoittaa todelliset vuosikorot verkkosivuillaan. Jos pikalainoille lasketaan vuosikorko esimerkiksi 7 tai 14 päivän mittaisen lainan perusteella, tulokset ovat pelottavia. Summat ovat astronomisen suuria, koska vuosikorko lasketaan koko vuodelle, vaikka maksaisit sen takaisin jo viikon kuluttua. Näin ollen pikalainojen vertailu vuosikoron perusteella on hyödytöntä eikä oikea vertailutapa. Suosittelemme laskemaan loppusumman, jonka maksat takaisin lainan ottaessasi.

Älä epäröi käyttää hieman aikaa tarkastellaksesi kaikkia vaihtoehtoja. Kärsivällisyys voi säästää paljon rahaa.

Kuinka nopeita ovat pikalainat?

Pikalainan ajatus on olla niin nopea kuin mahdollista. Ja ne todella ovat, koska koko toimenpide tehdään verkossa eikä siihen sisälly paperitöitä, tapaamisia kasvokkain eikä jonoja.

Jos rekisteröinti on suoritettu, luottotiedot tarkastettu ja päätös tehty, saat rahat 15 minuutissa. Tili jossakin yleisessä pankissa saattaa nopeuttaa rahojen saamista. Voit siis saada pikalainaa heti.

Kunhan vain muistat hakea lainaa aukioloaikojen puitteissa.

Maksuehdot

Maksujen, paperityön, vakuuksien ja hyväksymisajan lisäksi kriittinen ero pikalainojen ja pankkilainojen välillä on aika, jonka kuluessa sinun tulee maksaa laina takaisin. Pikalainat ovat lyhyen aikavälin lainoja ja pankkilainat pitkän aikavälin lainoja.

Suurin osa pikalainoista tulee maksaa takaisin vähintään 30 päivän ja enintään 2 vuoden kuluessa, mutta näistä on olemassa myös lyhempiaikaisia vaihtoehtoja. Voit myös valita tekstarilainan, jolloin sinulla on enintään 30 päivää aikaa maksaa laina takaisin.

Mitä vaihtoehtoja pikalainoille on?

Jos tarvitset rahaa, pikalaina ei ole ainoa vaihtoehtosi.

Voit harkita pankkilainan ottamista. Sinun tulee valmistautua todistamaan tulosi sekä antaa vakuudeksi esimerkiksi autosi tai hankkia henkilötakaus. Se on edullisin tapa hankkia rahaa, mutta ei suinkaan helpoin, koska siihen liittyy paljon paperitöitä. Pankkilaina on kuitenkin tavanomaisin vaihtoehto, ja kuten kaikella, silläkin on hyötynsä ja haittansa.

Jos suunnittelet rahan lainaamista tiettyä ostosta varten, kannattaa tutustua kulutusluottoihin. Ne ovat yksi pikalainan muoto, mutta laina myönnetään tiettyyn tarkoitukseen. Tyypillisesti näitä tarjotaan kaupoissa, yleinen esimerkki on kulutusluotto uuden iPhonen ostamiseksi. Ollaksemme rehellisiä, aina ei ole varaa hankkia uusinta teknologiaa, eikä tällöin ole mitään väärää, jos hankkii laitteen kulutusluotolla, kunhan vain muistaa aina ajatella kahdesti.

Joskus rahaa tarvitsee ihan vaan ruokakaupassa käyntiin, auton tankkaamiseen tai muihin jokapäiväisiin askareisiin. Näissä tapauksissa luottokortti on hyvä vaihtoehto. Luottokortti on vaihtoehtoinen tapa käyttää rahaa vain silloin kun sitä tarvitsee. Hieno ominaisuus on se, että sinun tulee maksaa maksuja vain siitä summasta, jonka olet käyttänyt. Voit lukea lisää ja vertailla eri luottokortteja täällä.

Edulliset pikalainat

Pikalainat eivät voi olla edullisia. Tämä johtuu siitä, että maksat ylimääräistä, koska ne ovat nopeita ja helppoja saada.

Varmista, että katsot vertailutaulukosta yritykset, jotka tarjoavat matalimmat korkoprosentit.

Mukava asia on, että jos olet hakemassa lainaa ensimmäistä kertaa, yritykset saattavat tarjota sen sinulle ilman korkoja. Mutta jos et maksa lainaa takaisin ajallaan, tulee sinun maksaa kaikki korot sekä myöhästymismaksut.

Pikalainan perusajatus on saada pieni summa rahaa lyhyeksi aikaa.

Luotto käy kalliimmaksi, kun summa kasvaa tai maksuaika pitenee. Käytä vertailutaulukkoamme löytämään paras sinulle sopiva pikalaina heti.