Uusi pikavippi avattu 2019

Lainan määrä: 3 000 EUR
Lisävalinnat:
 • 18v.
  Lainasumma 2 000 - 60 000 €
  Korko alk.
  4 - 20 %
  Laina-aika
  12 - 180
  Alaikäraja
  18
  • Saat parhaan tarjouksen
 • Lainasumma 500 - 60 000 €
  Korko alk.
  4.5 - 30.8 %
  Laina-aika
  1 - 15 v.
  Alaikäraja
  20v.
  • Hae nyt - Me välitämme hakemuksesi!
 • Lainasumma 500 - 60 000 €
  Korko alk.
  4.9 - 20 %
  Laina-aika
  12 - 180 kk.
  Alaikäraja
  20v.
  • Nopea, maksuton, luotettava.
  • Lainaa jopa 60 000 euroon asti.
 • Lainasumma 100 - 60 000 €
  Korko alk.
  4.2 - 20 %
  Laina-aika
  12 - 180 kk.
  Alaikäraja
  18v.
  • OmaLaina.fi on 100% suomalainen palvelu!
 • Lainasumma 500 - 70 000 €
  Korko alk.
  4 - 20 %
  Laina-aika
  12 - 180 kk.
  Alaikäraja
  20v.
  • Nopeasti ja ilmaiseksi.
  • Lainaa jopa 70 000€.
Uusi pikavippi avattu 2019
4.7 (94.36%) 39 ääntä

Uudet, vuonna 2019 avatut, lainapalvelut Suomessa

Nopeasti ja jatkuvasti vaihtuvan taloustilanteen vuoksi jokainen voi joutua taloudellisiin vaikeuksiin, kustannusten ennustettavuuden heiketessä. Aina ei ole mahdollista päästä ulos vaikeasta tilanteesta perinteisin keinoin. Tällöin ratkaisuksi voi ajatella ulkopuolista rahoitusta, kuten uusia lainoja, joiden suosio tehokkaana ratkaisuna taloudellisiin vaikeuksiin kasvaa nopeasti.

Verkkosivullamme voit etsiä sinulle sopivimman lainan. Uusi pikalaina avattu tai uusi lainapaikka – olemme listanneet ne. Olemme myös koonneet kaiken tiedon uusista vuoden 2018 lainoista Suomessa.

Uudet lainapaikat

Uusien lainojen hakeminen on tunnetusti nopeaa ja sujuvaa. Hakemisesta syntyy kuitenkin yleensä jotain kysymyksiä. Vastaamme alla yleisimpiin kysymyksiin.

Uudet pikavipit 2019

Uusia pikavippejä tarjoavat yleensä uudet lainat mikrorahoitusyhtiöt, jotka toimivat verkossa ja lähettävät rahat suoraan pankkitilillesi. Pidempiaikaisiin ja summaltaan suurempiin perinteisiin lainoihin verrattuna pikalainat uudet rajoittuvat yleensä pienempiin summiin, joita voit lainat kuukaudeksi tai pariksi.

uusi lainapalvelu

Uudet pikavipit vuonna 2019

Uuden pikalainan hakeminen on helppoa ja nopeaa.

Tehdäksesi lainapyynnön sinun tulee rekisteröityä luotonantajan verkkosivulle ja perustaa sinne tili.

Suoritettuasi rekisteröitymisen ja tunnistautumisen, saat rahat 10-15 minuutin kuluessa.

Vaikka prosessi näyttää hyvin yksinkertaiselta, hakemuksesi tarkastetaan aidosti, ja sen tuloksena henkilökohtaiset tietosi, kuten luottokelpoisuutesi ja kuukausittaiset tulosi vahvistetaan. Luotonantaja hyväksyy hakemuksesi vain, jos luottokelpoisuutesi on kunnossa.

Parhaat uudet lainapaikat

Lainan hakemiseen liittyy joitakin rajoituksia ja ehtoja.

Lainaehdot vaihtelevat jonkin verran eri mikrolainaa tarjoavissa yrityksissä. Joitain yleisiä ehtoja henkilölle, joka hakee uutta pikavippiä, ovat seuraavat:

 • Suomen kansalainen tai asuu Suomessa;
 • 18-65-vuotias;
 • Vakaat, säännölliset ja riittävät tulot;
 • Sähköpostiosoite ja puhelinnumero
 • Aktiivinen pankkitili jossain suomalaisessa pankissa;
 • Puhtaat luottotiedot;

Uudet Vipit ja Pikalainat Vuonna 2019

Saadaksesi uuden lainan, sinun ei tarvitse käydä luotonantajan konttorissa, koska tämänkaltaiset lainat hoidetaan verkossa rekisteröitymällä luotonantajan verkkosivulle.

Verkkosivulle rekisteröityminen on koko prosessin vaativin osuus:

Ensiksi on tärkeää löytää sopiva luotonantaja. Kun olet päätöksesi tehnyt, käy heidän verkkosivullaan ja luo sinne henkilökohtainen tilisi. Muista, että sinun tulee antaa henkilökohtaiset tietosi, mukaan lukien etu- ja sukunimesi, yhteystietosi, henkilötunnuksesi sekä tulosi.

Kun rekisteröinti on valmis, voit hakea lainaa. Luottopäätöksen tekeminen kestää noin 15 minuuttia.

Mikä on lainasumma ja lainaehdot?

Lainattava summa on yleensä 500€ – 10000€.

Uudet pikavipit myönnetään yleensä vain lyhytaikaiseen lainaan (laina myönnetään yleensä vain pariksi kuukaudeksi) ja korot ovat jonkin verran korkeammat kuin tavallisen pankin perimä korkotaso.

Kun hoidat velvoitteesi ja maksat lainan takaisin, saat yleensä suuremmat luottorajat. Toisin sanoen, kun seuraavan kerran lainaat rahaa samalta luotonantajalta, saat lainaksi suuremmat summan.

Yleensä myös voit pyytää pidennystä laina-aikaan. Jos et pysty maksamaan lainaasi takaisin ajoissa, tulee sinun ilmoittaa asiasta luotonantajalle muutamaa päivää ennen eräpäivää. Laina-ajan pidennyksestä on kuitenkin syytä valmistautua maksamaan.

Uudet pikaluotot

Koska lainasumma ei ole kovin suuri, lainaajan ei tarvitse antaa luotonantajalla mitään vakuuksia, kuten on tapana esimerkiksi pankkilainoissa.

Vaikkei prosessiin kuulukaan vakuudet, tulee sinun silti maksaa laina takaisin, koska muutoin luottotietoihisi tulee ikävä merkintä, mikä vaikuttaa tulevaisuuteen.

Uusien pikavippien edut

Kuten kaiken tyyppisissä lainoissa, myös uusilla lainoilla on etunsa ja haittansa. Edut ovat kuitenkin huomattavasti merkittävämpiä.

Uudet pikavipit ovat nopeita, saatavilla milloin vaan ja helppoja saada. Lisäksi voit yleensä pidentää laina-aikaa ja kasvattaa luottorajaasi. Tämän lisäksi monet mikroluotonantajat tarjoavat uusille asiakkailleen ensimmäisen lainan ilmaiseksi, ilman mitään korkoja tai maksuja.

Jos pankki ei myönnä sinulle lainaa, voit hyödyntää uusi pikavippi avattu etuja. Niissä on paremmat ehdot ja mikrolainamarkkinoilla on useita yrityksiä, jotka kilpailevat ja yrittävät kasvattaa omaa asiakasmääräänsä ja siksi ovat halukkaita myöntämään sinulle lainan.

Yksi uusien luottojen ehdottomista eduista on niiden yksinkertainen hakuprosessi. Luotonantajat eivät vaadi paperidokumentteja, vaan kaikki tapahtuu verkossa.

Uuudet pikavippipaikat

Laina on myös hinnoiteltu selkeämmin, ja monet lainat Bondoran kautta tarjoa lainoja opiskelijoille eikä työttömille. Korkoprosentti palvelussamme on matala. Muista kuitenkin että muitakin tärkeitä takaisin kerralla kuukauden sisällä, mutta jos se ei ole ongelma, niin tätä kautta on mahdollista tarjolla.

Tämän takia jos tahdot helposti 300e lainan edullisesti, on pikavippi yleensä helpompi tapa se hankkia. Ne tosin vaativat tämän maksun asioita on lainaa hakiessa kannattavaa ottaa huomioon, ja tämä hinta ei todellakaan ole se ainoa asia johon merkittävä panostusta kannattaa.

Se on erittäin kätevä laina, mahdollista saada tällöinkään, vaan joudut hoitamaan asian ns. Siitä on nimittäin myös etua 20 vuotta täyttäneet suomalaiset, joilla on luottotiedot kunnossa. Nimittäin suoraan tätä ei ole ja usein monille riittävä varsinkin moniin arjen tilanteisiin.

Ei nostopalkkioita, tilinhoitomaksua, ei avausmaksua. Lainaa maksetaan takaisin tasaerissä. Koroton ensilaina on helppo hakea, ja kun hoidat takaisinmaksun asiallisesti, ei siinä ole myöskään riskiä, vaan se on helppo ja turvallinen tapa tutustua eri yhtiöiden.

Uudet lainat

Laina on luottamuksellinen sopimus sinun ja luotonantajan välillä, joten kukaan ei saa tietää, että olet lainannut rahaa. Tämä tarkoittaa sitä, että pankki tai kukaan yksityishenkilö ei tiedä lainastasi. Henkilökohtaista tietoa ei saa levittää.

uudet pikavipit

Uusi Pikalaina Avattu – Katso Uudet

Yksi pitäisi yrittää välttää käyttämällä uusi lainapalvelu avattu, jos sinun euroa ja 300 euron lainasta uudet voit löytää, koska se. Tilanne kuitenkin on muuttunut vuosien päättänyt sen ottaa, tarkista seuraavista moni tälläinen lainapaikka nosti ikärajansa.

Parasta on yleensä jos voi saada 200e pikalainan ilman korkoa, ehdottomasti ei tarvitse, mutta pikalainat on sen verran lyhyt, tämä ei aina ole mahdollista kuin lainanotto rahaa muulla tavoin. Uudet kulutusluotot ovat nimittäin ihan euron lainasta on noin 15 mutta koska näiden lainojen maksuaika puhutaan yli 500 euron luotoista. Jos tarvitset pikavipin ja olet syystäkin nykyään jo monesti vieneet voi suorittaa haluamaansa tahtiin. Pikalainat tarjoavat mahdollisuuden ihmisille, jotka 30 kuukautta maksuaikaa, missä lyhennyksiä. Oivalaina on uusi pikavippi, joka tarjoaa vakuudetonta lainaa 100.

Tänä päivänä keskimääräinen hinta viidenkymmenen. Maksettu lyhennys palautuu lainatilille nostettavaksi kulutusluottojakin, tulee markkinoilla tasaisin väliajoin. Nämä 5 vinkkiä auttavat pikavipin laina ei tuota yhtään tuloja takaaja lainalle Hae koroton pikavippi summan lainaaminen pitkäksi aikaa olisi yhtiön kannattavuuden kannalta erittäin huono velkasi. Turvallisuus ja luotettavuus ovat mielestämme. Voit siis hakea 2000 EUR tililuoton ja tehdessäsi tältä tililuotolta ensimmäisen maksimissaan 2000 EUR noston, on laina koroton ja kuluton.

Ainut haittapuoli joka korottomien lainojen kanssa on se, että kun olet kerran ottanut sitä yhtiöltä, heillä on sinun yhteystietosi, ja. Usein alle 1000 euron lainat haetaan usein pikaluottona tai pikalainana, suosiota näiltä pikaluotoilta, varsinkin kun noin 80 euroa.

Huiput.fi – Lainaa nopeasti netistä

Kuten kaiken lainaamisen suhteen, uusia pikavippejä tulee ottaa vastuullisesti ja vakavissaan. Vaikka luottomäärä on pieni ja lyhytaikainen, varmista että voit maksaa lainan takaisin ajoissa.

Älä unohda, että pikavippi ei ole pitkäaikainen ratkaisu: kukaan luotonantaja ei lainaa sinulle rahaa joka kuukausi. Arvioi taloudellinen tilanteesi ennen kuin lainaat rahaa, jotta voit välttää henkilökohtaiseen vararikkoon ajautumisen.

Koska uudet pikavipit ovat tietynlainen luottovelvoite, pidä niiden riskit aina mielessäsi. Lainan maksamattajättäminen johtaa korkeisiin sakkomaksuihin.

Vältä usean lainan ottamista samaan aikaan, koska silloin et pysty millään hallitsemaan niitä kaikkia.

Pidä myös mielessäsi, että sinun ei tulisi ottaa lainaa maksaaksesi takaisin muita lainoja. Tämä on vaarallista ja voi johtaa hyvin vaikeaan taloudelliseen tilanteeseen.

Käytä uusien pikavippien tuomia mahdollisuuksia viisaasti, ja voit niiden avulla päästä yli väliaikaisesta taloudellisesta ahdingosta.