Uudet lainat

Lainan määrä: EUR
Lisävalinnat:
 • UUTUUS
  Lainasumma 500 - 60 000 €
  Korko alk.
  4.9 %
  Laina-aika
  6 - 180 kk.
  Alaikäraja
  18v.
  • Vertaa 500 – 60 000 euron lainat.
  • Korko alkaen 4,90%
 • SUOSITTU
  Lainasumma 20 - 2 250 €
  Korko alk.
  49 %
  Laina-aika
  7 - 90 vrk.
  Alaikäraja
  18v.
  • Nopea ja kätevin laina – Finncredit.
  • Lainan määrä 20 – 2250 euroa.
 • UUTUUS
  Lainasumma 20 - 2 250 €
  Korko alk.
  49 %
  Laina-aika
  7 - 90 vrk.
  Alaikäraja
  18v.
  • Helppo ja nopea lainahakemus.
  • Voit hakea laina myös tekstiviestillä.
 • Lainasumma 500 - 50 000 €
  Korko alk.
  8 - 49 %
  Laina-aika
  12 - 180 kk.
  Alaikäraja
  20v.
  • 500 – 50 000 euroa ilman vakuuksia.
  • Rahat nopeasti tilillä.
 • KOROTON
  Lainasumma 10 - 2 010 €
  Korko alk.
  0 - 206 %
  Laina-aika
  3 - 61 vrk.
  Alaikäraja
  20v.
  • Kuluton ja koroton ensilaina 400€ asti.
  • Mahdollisuus siirtää eräpäivää.
 • SUOSITTU
  Lainasumma 10 - 2 000 €
  Korko alk.
  14 - 50 %
  Laina-aika
  1 - 26 kk.
  Alaikäraja
  20v.
  • Luottopäätös heti!
  • Hae LuottoRahan 2000€ joustoluottoa!
 • KOROTON
  Lainasumma 100 - 5 000 €
  Korko alk.
  0 - 96 %
  Laina-aika
  1 - 12 kk.
  Alaikäraja
  18v.
  • Koodilla JOUSTO ilmainen ensimmäinen joustoluottokuukausi uusille.
 • Lainasumma 400 - 10 000 €
  Korko alk.
  25 - 46 %
  Laina-aika
  12 - 96 kk.
  Alaikäraja
  20v.
  • 12-96 kuukauden takaisinmaksuajalla.
  • Lainasumma 400-10 000 euroa.
 • Lainasumma 500 - 70 000 €
  Korko alk.
  4 - 50 %
  Laina-aika
  12 - 180 kk.
  Alaikäraja
  20v.
  • Nopeasti ja ilmaiseksi.
  • Lainaa jopa 70 000€.
 • UUTUUS
  Lainasumma 500 - 60 000 €
  Korko alk.
  5 - 50 %
  Laina-aika
  12 - 180 kk.
  Alaikäraja
  20v.
  • Nopea, maksuton, luotettava.
  • Lainaa jopa 60 000 euroon asti.
 • UUTUUS
  Lainasumma 2 000 - 60 000 €
  Korko alk.
  4 - 50 %
  Laina-aika
  12 - 180 kk.
  Alaikäraja
  18v.
  • Suomalainen lainanvälittäjä suomalaisille.
Uudet lainat
4.9 (97.14%) 35 ääntä

Uusi lainapalvelu avattu Suomessa 2018

Nopeasti ja jatkuvasti vaihtuvan taloustilanteen vuoksi jokainen voi joutua taloudellisiin vaikeuksiin, kustannusten ennustettavuuden heiketessä. Aina ei ole mahdollista päästä ulos vaikeasta tilanteesta perinteisin keinoin. Tällöin ratkaisuksi voi ajatella ulkopuolista rahoitusta, kuten uusia lainoja, joiden suosio tehokkaana ratkaisuna taloudellisiin vaikeuksiin kasvaa nopeasti.

Verkkosivullamme voit etsiä sinulle sopivimman lainan. Uusi pikalaina avattu tai uusi lainapaikka – olemme listanneet ne. Olemme myös koonneet kaiken tiedon uusista vuoden 2018 lainoista Suomessa.

Uudet pikavipit ovat paras ja helpoin tapa saada rahaa

Uusien lainojen hakeminen on tunnetusti nopeaa ja sujuvaa. Hakemisesta syntyy kuitenkin yleensä jotain kysymyksiä. Vastaamme alla yleisimpiin kysymyksiin.

Mitä ovat uusimmat pikavipit?

Uusia pikavippejä tarjoavat yleensä uudet lainat mikrorahoitusyhtiöt, jotka toimivat verkossa ja lähettävät rahat suoraan pankkitilillesi. Pidempiaikaisiin ja summaltaan suurempiin perinteisiin lainoihin verrattuna pikalainat uudet rajoittuvat yleensä pienempiin summiin, joita voit lainat kuukaudeksi tai pariksi.

uusi lainapalvelu

Miten saada uusi vippi?

Uuden pikalainan hakeminen on helppoa ja nopeaa.

Tehdäksesi lainapyynnön sinun tulee rekisteröityä luotonantajan verkkosivulle ja perustaa sinne tili.

Suoritettuasi rekisteröitymisen ja tunnistautumisen, saat rahat 10-15 minuutin kuluessa.

Vaikka prosessi näyttää hyvin yksinkertaiselta, hakemuksesi tarkastetaan aidosti, ja sen tuloksena henkilökohtaiset tietosi, kuten luottokelpoisuutesi ja kuukausittaiset tulosi vahvistetaan. Luotonantaja hyväksyy hakemuksesi vain, jos luottokelpoisuutesi on kunnossa.

Kuka voi saada pikavipin?

Lainan hakemiseen liittyy joitakin rajoituksia ja ehtoja.

Lainaehdot vaihtelevat jonkin verran eri mikrolainaa tarjoavissa yrityksissä. Joitain yleisiä ehtoja henkilölle, joka hakee uutta pikavippiä, ovat seuraavat:

 • Suomen kansalainen tai asuu Suomessa;
 • 18-65-vuotias;
 • Vakaat, säännölliset ja riittävät tulot;
 • Sähköpostiosoite ja puhelinnumero
 • Aktiivinen pankkitili jossain suomalaisessa pankissa;
 • Puhtaat luottotiedot;

Miten saada uusi pikavippi?

Saadaksesi uuden lainan, sinun ei tarvitse käydä luotonantajan konttorissa, koska tämänkaltaiset lainat hoidetaan verkossa rekisteröitymällä luotonantajan verkkosivulle.

Verkkosivulle rekisteröityminen on koko prosessin vaativin osuus:

Ensiksi on tärkeää löytää sopiva luotonantaja. Kun olet päätöksesi tehnyt, käy heidän verkkosivullaan ja luo sinne henkilökohtainen tilisi. Muista, että sinun tulee antaa henkilökohtaiset tietosi, mukaan lukien etu- ja sukunimesi, yhteystietosi, henkilötunnuksesi sekä tulosi.

Kun rekisteröinti on valmis, voit hakea lainaa. Luottopäätöksen tekeminen kestää noin 15 minuuttia.

Mikä on lainasumma ja lainaehdot?

Lainattava summa on yleensä 500€ – 10000€.

Uudet pikavipit myönnetään yleensä vain lyhytaikaiseen lainaan (laina myönnetään yleensä vain pariksi kuukaudeksi) ja korot ovat jonkin verran korkeammat kuin tavallisen pankin perimä korkotaso.

Kun hoidat velvoitteesi ja maksat lainan takaisin, saat yleensä suuremmat luottorajat. Toisin sanoen, kun seuraavan kerran lainaat rahaa samalta luotonantajalta, saat lainaksi suuremmat summan.

Yleensä myös voit pyytää pidennystä laina-aikaan. Jos et pysty maksamaan lainaasi takaisin ajoissa, tulee sinun ilmoittaa asiasta luotonantajalle muutamaa päivää ennen eräpäivää. Laina-ajan pidennyksestä on kuitenkin syytä valmistautua maksamaan.

Uusi pikavippi avattu ilman vakuuksia

Koska lainasumma ei ole kovin suuri, lainaajan ei tarvitse antaa luotonantajalla mitään vakuuksia, kuten on tapana esimerkiksi pankkilainoissa.

Vaikkei prosessiin kuulukaan vakuudet, tulee sinun silti maksaa laina takaisin, koska muutoin luottotietoihisi tulee ikävä merkintä, mikä vaikuttaa tulevaisuuteen.

Uusien pikavippien edut

Kuten kaiken tyyppisissä lainoissa, myös uusilla lainoilla on etunsa ja haittansa. Edut ovat kuitenkin huomattavasti merkittävämpiä.

Uudet pikavipit ovat nopeita, saatavilla milloin vaan ja helppoja saada. Lisäksi voit yleensä pidentää laina-aikaa ja kasvattaa luottorajaasi. Tämän lisäksi monet mikroluotonantajat tarjoavat uusille asiakkailleen ensimmäisen lainan ilmaiseksi, ilman mitään korkoja tai maksuja.

Jos pankki ei myönnä sinulle lainaa, voit hyödyntää uusi pikavippi avattu etuja. Niissä on paremmat ehdot ja mikrolainamarkkinoilla on useita yrityksiä, jotka kilpailevat ja yrittävät kasvattaa omaa asiakasmääräänsä ja siksi ovat halukkaita myöntämään sinulle lainan.

Yksi uusien luottojen ehdottomista eduista on niiden yksinkertainen hakuprosessi. Luotonantajat eivät vaadi paperidokumentteja, vaan kaikki tapahtuu verkossa.

Miksi sinun tulisi ottaa uusi pikalaina?

Uusimmat pikavipit ovat hyödyllisiä, jos tarvitset pienen summan rahaa välittömästi. Syyt voivat vaihdella, saatat tarvita lisää rahaa erilaisiin kuluihin, tai sinulle voi tulla odottamattomia ja välittömiä kuluja kuten hoitokuluja, jolloin ei ole muuta tapaa saada tarvittavat rahat nopeasti ja helposti. Uudet luotot auttavat hoitamaan maksut, kunnes palkkapäiväsi koittaa ja pystyt maksamaan lainankin pois.

Onko pankkini tietoinen, jos otan pikavipin?

Laina on luottamuksellinen sopimus sinun ja luotonantajan välillä, joten kukaan ei saa tietää, että olet lainannut rahaa. Tämä tarkoittaa sitä, että pankki tai kukaan yksityishenkilö ei tiedä lainastasi. Henkilökohtaista tietoa ei saa levittää.

uudet pikavipit

Johtopäätökset ja varoitukset

Nykyään uusi lainapalvelu saa helposti, jos on ongelmia selvitä taloudellisista velvoitteistaan. Ne ovat helppo, nopea ja helposti ymmärrettävä ratkaisu, joka ei juurikaan vaadi ponnisteluja sinun osaltasi. Uudet pikavipit ovat myös käteviä – sinun ei tarvitse edes poistua kotoasi, koska kaikki tapahtuu verkossa. Luotonantajan laillisuus on todistettu ja sen voi helposti tarkistaa.

Sinun tulee kuitenkin muistaa, että tämä taloudellinen apu luotonantajalta pitää maksaa takaisin ajoissa. Jos sinulla ei ole varmaa maksaa lainaa takaisin, sinun tulee ilmoittaa asiasta luotonantajalle ja pyytää uutta maksupäivää (älä unohda, että laina-ajan pidentämisestä yleensä veloitetaan!).

Älä koskaan yritä jättää maksuja maksamatta, koska se voi pilata luottotietosi ja johtaa kaikenlaisiin ongelmiin perintäyhtiöiden kanssa, joita käytetään keräämään maksamattomia velkoja.

Lainaa vastuullisesti!

Kuten kaiken lainaamisen suhteen, uusia pikavippejä tulee ottaa vastuullisesti ja vakavissaan. Vaikka luottomäärä on pieni ja lyhytaikainen, varmista että voit maksaa lainan takaisin ajoissa.

Älä unohda, että pikavippi ei ole pitkäaikainen ratkaisu: kukaan luotonantaja ei lainaa sinulle rahaa joka kuukausi. Arvioi taloudellinen tilanteesi ennen kuin lainaat rahaa, jotta voit välttää henkilökohtaiseen vararikkoon ajautumisen.

Koska uudet pikavipit ovat tietynlainen luottovelvoite, pidä niiden riskit aina mielessäsi. Lainan maksamattajättäminen johtaa korkeisiin sakkomaksuihin.

Vältä usean lainan ottamista samaan aikaan, koska silloin et pysty millään hallitsemaan niitä kaikkia.

Pidä myös mielessäsi, että sinun ei tulisi ottaa lainaa maksaaksesi takaisin muita lainoja. Tämä on vaarallista ja voi johtaa hyvin vaikeaan taloudelliseen tilanteeseen.

Käytä uusien pikavippien tuomia mahdollisuuksia viisaasti, ja voit niiden avulla päästä yli väliaikaisesta taloudellisesta ahdingosta.