Joustoluotto

Lainan määrä: 1 000 EUR
Lisävalinnat:
 • 18v.
  Lainasumma 2 000 - 60 000 €
  Korko alk.
  4 - 20 %
  Laina-aika
  12 - 180
  Alaikäraja
  18
  • Saat parhaan tarjouksen
 • Lainasumma 100 - 60 000 €
  Korko alk.
  4.2 - 20 %
  Laina-aika
  12 - 180 kk.
  Alaikäraja
  18v.
  • OmaLaina.fi on 100% suomalainen palvelu!
 • Lainasumma 500 - 60 000 €
  Korko alk.
  4.9 - 20 %
  Laina-aika
  12 - 180 kk.
  Alaikäraja
  20v.
  • Nopea, maksuton, luotettava.
  • Lainaa jopa 60 000 euroon asti.
 • Lainasumma 500 - 60 000 €
  Korko alk.
  4.5 - 30.8 %
  Laina-aika
  1 - 15 v.
  Alaikäraja
  20v.
  • Hae nyt - Me välitämme hakemuksesi!
 • Lainasumma 500 - 70 000 €
  Korko alk.
  4 - 20 %
  Laina-aika
  12 - 180 kk.
  Alaikäraja
  20v.
  • Nopeasti ja ilmaiseksi.
  • Lainaa jopa 70 000€.
Joustoluotto
5 (100%) 6 ääntä

Joustoluotto

Joustoluotto heti on tietyn suuruinen laina, joka maksetaan tilillesi, ja jota voi käyttää tai nostaa milloin tahansa. Se myönnetään etukäteen määritetylle ajanjaksolle. Vertailutaulukkomme avulla voit valita parhaan Suomesta saatavissa olevan joustoluoton.

Mikä on joustoluotto?

Joustoluotto on tietty summa, joka myönnetään lainana ja siirretään tilillesi. Rahaa voit käyttää milloin tahansa, kun sille on tarvetta. Voit myös siirtää minkä tahansa summan pankkitilillesi, kunhan se ei ole enemmän kuin tililläsi on varaa (tililuotto).

Suurin ero joustoluoton ja muiden lainojen välillä on se, että ne myönnetään tietylle ajanjaksolle. Tämä tarkoittaa, että taloutesi on taattu odottamattomien menojen varalta. Jos esimerkiksi autosi rikkoutuu ja se tulee korjata niin pian kuin mahdollista, mutta palkkapäivän on vasta muutaman päivän päästä. Tai jos rahat loppuvat kesken ostoksilla olon. Käytännössä joustoluotolla voidaan hoitaa kaikki tilanteet, joissa sinulla ei juuri sillä hetkellä ole riittävästi rahaa, mutta tiedät että tulevaisuudessa rahaa on. Joustoluotto heti tarjoaa taloudellisen turvaverkon. Jopa tilapäisesti työttömäksi joutuneilla on oma yksityislaina tietyin erityisjärjestelyin – joustoluotto työttömälle. Luoton voi ottaa useilta eri luotonantajilta.

Ei pidä unohtaa, että joustoluotot ovat yksityislainoja.

Joustoluotto korko

Joustoluottojen korot Suomessa vaihtelevat lainattavan summan sekä lainaehtojen mukaan. Joustoluotossa korkoa ei makseta koko lainasummasta, vaan ainoastaan käyttöön otetusta summasta. Luotonantajina on useita yrityksiä, joiden lainoihin liittyy eri suuruisia maksuja ja korkoja. On mahdollista myös saada joustoluotto  laskuri korottomana, erityisesti jos kyseessä on ensimmäinen joustoluottosi.

Joustoluoton korotus lisätään summaan, jonka olet luotosta käyttänyt. Useimpiin joustoluottoihin liittyy vähimmäissumma, joka tulee maksaa takaisin joka kuukausi. Vähimmäissumma vaihtelee eri yritysten ja niiden ehtojen välillä.

Korkoja käytetään rahan takaisinmaksun turvaamiseen, jotta luotonantajat voivat olla varmoja, että saavat lainasumman takaisin. Tilisi hallinnointiin liittyy pieni maksu.

On erittäin tärkeää, että luottotietosi pysyvät kunnossa. Voit menettää luottotietosi 60 päivää kuukausimaksusi erääntymisen jälkeen. Huolettomuus lainan takaisinmaksussa voi johtaa luottotietojesi menettämiseen, mikä tekee rahan lainaamisesta tulevaisuudessa paljon vaikeampaa.

joustoluotto

Miten hakea joustoluottoa?

Jos haluat ottaa joustoluoton, sinun tulee olla Suomen kansalainen tai asua Suomessa. Sinulla pitää olla pysyvä osoite Suomessa. Lisäksi sinun on oltava yli 18-vuotias ja sinulla tulee olla pankkitili todistaaksesi henkilöllisyytesi sekä saadaksesi joustoluottoon liittyvän tilin, josta voit nostaa rahaa arjen tarpeisiin sekä odottamattomiin tilanteisiin. Hyvät luottotiedot auttavat lainan saannissa. Luotonantajat harkitsevat kaikki hakemukset yksilöllisesti. Kun hakemus on hyväksytty, saat kaikki tarvittavat tiedot lainasummasta, uudesta tilistäsi sekä maksettavaksesi tulevista kuukausimaksuista.

fixura-banner

Voit käyttää vertailutaulukkoamme selvittääksesi, mikä on edullisin joustoluotto. Käy luotonantajan sivulla ja hanki laina parhailla mahdollisilla ehdoilla.

Joustoluoton hyödyt

 • Yksityislaina on helppo ottaa. Niihin ei käytännössä liity rajoituksia lukuun ottamatta hakijan ikää sekä hyviä luottotietoja. Suurin osa Suomen kansalaisista voi saada joustoluottoa.
 • Joustoluotto vertailu on täydellinen vaihtoehto niille, jotka ottavat lainaa säännöllisesti, esimerkiksi ennen palkkapäivää, ostaakseen jotain tai yksinkertaisesti koska rahat ovat loppuneet.
 • Korot riippuvat lainasummasta, ja lainan hallintokulut ovat hyvin pienet.
 • Joustoluotto on helposti saatavissa. Rahat ovat tililläsi muutamassa minuutissa hakemuksen jättämisen jälkeen, ja ne voidaan nostaa välittömästi.
 • Kun rahat on siirretty tilillesi, ne ovat käytettävissä 24/7. Halvin joustoluotto on täydellinen vaihtoehto, jos tarvitset rahaa niin pian kuin mahdollista, ja missä tahansa tilanteessa, jossa rahaa tarvitaan heti.

joustoluotto heti

Joustolaina

Harkitse lainan hakua perusteellisesti. Muista olla vastuullinen lainoihin liittyvissä päätöksissä. Kun olet saanut rahaa, tärkeää on maksaa kulut joka kuukausi. Loppujen lopuksi luottohistoriasi on puhdas ja sinulla on lainaa. Suosittelemme, että haet luottoa ainoastaan, jos todella tarvitset sitä, koska se saattaa pilata luottotietosi tai saada sinut taloudellisesti hankalaan tilanteeseen. Toimi siis fiksusti, ajattele kahdesti ja varmista, että tutustut vertailutaulukkoomme, josta löydät parhaat Suomessa saatavilla olevat joustoluotot.