Lainaa ilman luottotietoja

 • 18v.
  Lainasumma 2 000 - 60 000 €
  Korko alk.
  4 - 20 %
  Laina-aika
  12 - 180
  Alaikäraja
  18
  • Saat parhaan tarjouksen
 • Lainasumma 500 - 60 000 €
  Korko alk.
  4.5 - 30.8 %
  Laina-aika
  1 - 15 v.
  Alaikäraja
  20v.
  • Hae nyt - Me välitämme hakemuksesi!
 • Lainasumma 500 - 60 000 €
  Korko alk.
  4.9 - 20 %
  Laina-aika
  12 - 180 kk.
  Alaikäraja
  20v.
  • Nopea, maksuton, luotettava.
  • Lainaa jopa 60 000 euroon asti.
 • Lainasumma 100 - 60 000 €
  Korko alk.
  4.2 - 20 %
  Laina-aika
  12 - 180 kk.
  Alaikäraja
  18v.
  • OmaLaina.fi on 100% suomalainen palvelu!
 • Lainasumma 500 - 70 000 €
  Korko alk.
  4 - 20 %
  Laina-aika
  12 - 180 kk.
  Alaikäraja
  20v.
  • Nopeasti ja ilmaiseksi.
  • Lainaa jopa 70 000€.
Lainaa ilman luottotietoja
3.9 (77.7%) 122 ääntä

Lainaa ilman luottotietoja 2020

Voit saada lainaa ilman luottotietoja heti. Tämä tarkoittaa rahaa, jota luotonantajat myöntävät tarkistamatta lainanottajan luottokelpoisuutta. Luottotiedoilla tarkoitetaan kaikkea sitä tietoa, minkä avulla voidaan määritellä henkilön taloudellisen tilanteen uskottavuutta ja luotettavuutta luotonmaksojen sitoumusten kunnioittamisen suhteen. Voit valita tilanteeseesi parhaan tarjouksen kaikki vaihtoehdot sisältävän vertailutaulukkomme avulla.

Mitä ovat luottotiedot?

Luottotiedoilla* tarkoitetaan kaikkea sitä tietoa, minkä avulla voidaan määritellä henkilön taloudellisen tilanteen uskottavuutta ja luotettavuutta luotonmaksojen sitoumusten kunnioittamisen suhteen. Näitä tietoja voidaan käyttää, kun luotonantaja harkitsee lainahakemuksesi hyväksymistä. Tiedot tarkistetaan, jotta luotonantaja vakuuttuu, että tietty henkilö pystyy maksamaan takaisin hakemansa luoton.

*Luottotieto on kaikkea tietoa, jota käytetään henkilön tai yrityksen taloudellisen aseman, sitoumusten hoitokyvyn ja luotettavuuden arvioinnissa.

lainaa ilman luottotietoja

Mitä tietoja sisältyy luottotietoihin?

Luottotiedot sisältävät tietoja, joita on kerätty eri taloudellisilta toimijoilta. Suomessa tiedot yleensä sisältävät tietoja maksamattomista laskuista, oikeusmenettelyistä ja oikeuden päätöksistä, tiedot veloista ja maksamattomista koroista, mahdolliset yksityishenkilön tai oikeushenkilön konkurssitiedot, ja niin edelleen.

Mikäli lainan maksueriä ei makseta ajoissa, luotonantajat saattavat ilmoittaa sinut luottotietojärjestelmään ja luottotietoihisi tulee merkintä, joka vaikeuttaa myöhempiä yrityksiä hankkia pikalaina ilman luottotietoja.

Luottotietojen menettäminen tekee monet arkipäiväiset asiat hankalammiksi. Erityisen hankalaksi se tekee lainan saamisen, ja isoin ongelma ilmenee kuluttajaluottojen saamisessa. Luultavasti et tule saamaan uusia kuluttajaluottoja, pikalaina maksuhäiriöiselle on epätodennäköinen. Luottotietoihin kannattaakin kiinnittää huomiota ja olla hyvin varovainen niiden suhteen. Varmista, että et joudu vaikeuksiin, jotta mikäli tarvitset rahaa niin nopeasti kuin mahdollista, sinulla on vaihtoehtona pikavippi heti ilman luottotietoja. Luottotietojen palauttaminen on pitkäaikainen asia ja vaatii paljon energiaa ja kovaa työtä.

Suunnittele niin, että et menetä luottotietojasi.

pikavippi ilman luottotietoja

Miten hakea lainaa ilman luottotietoja?

2000-luvun alussa lyhytaikaiset lainat ovat tulleet hyvin suosituiksi Suomessa, koska niitä on mahdollista saada ilman vakuuksia. Lainan määrä vaihtelee muutamista kymmenistä euroista useisiin tuhansiin euroihin. Lainaa maksuhäiriöiselle voi hakea helposti verkossa ja jopa tekstiviestillä. Yleensä laina myönnetään ajanjaksolle, joka vaihtelee muutamista päivistä muutamiin kuukausiin. Näihin lainoihin kuuluu myös pikavippi ilman luottotietoja.

Joiltakin luotonantajilta on mahdollista saada lainaa maksuhäiriömerkinnästä huolimatta. Toisin sanoen saat rahaa, vaikka luottotietosi eivät olisi kunnossa. Näissä tapaukissa lainaehdot kuitenkin ovat toisenlaiset (korkotaso on korkeampi, takaisinmaksuaika lyhyempi, lainasumma rajoitettu, ja niin edelleen). Joissain tapauksissa löydät luotonantajan, jonka valikoimassa on varma laina luottotiedottomalle, mutta päädyt maksamaan lainastasi liikaa. Kannattaa siis suhtautua takaisinmaksuihin vakavasti ja pysyä poissa vaikeuksista.

Pikavippi ilman luottotietoja ja puhelinta?

Siellä on toinen queation kysyä – voi lainanottaja pikavippi ilman luottotietoja ja puhelinta? Tietenkin, se on mahdollista, koska puhelin ei ole tärkein asia, kun lainanottaja haluaa saada laina – asiakkaan tarve on tarkistaa laina sovellus ja jos siellä on puhelinnumero solu, lainanottaja voi ohittaa tämän, mutta jos siellä on necccesary asia anna puhelimen numero – sinun täytyy kirjoittaa tai soittaa directry laina toimittamalla yritys pyytää lupaa saada luotto ilman puhelinta.

Mitkä ovat vaatimukset lainalle ilman luottotietoja?

Jos tavoitteenasi on saada pikavippi ilman luottotietoja, sinun tulee olla Suomen kansalainen tai asua maassa. Sinulla tulee olla pysyvä osoite Suomessa. Sinun tulee myös olla yli 18-vuotias, ja sinulla pitää olla aktiivinen pankkitili, jotta pystyt todistamaan henkilöllisyytesi, sekä voimassa oleva sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Toisinaan yritykset haluavat olla sinuun yhteydessä, jos he eivät ole varmoja lainan takaisinmaksukyvystäsi. He voivat myös tarvita jotain dokumentteja tai heillä voi olla muita kysymyksiä. Älä huoli, aikaa siihen ei kulu juurikaan. Saat rahat tilillesi, kunhan luotonantaja on käynyt hakemuksesi läpi.

Mistä lainaa ja pikavippi luottotiedottomalle 2020? Vertailutaulukostamme löydät parhaat sinulle sopivat tarjoukset, jotka tarjoavat lainaa luottotiedottomalle 2020. Taulukossa on tiedot kaikista luotontarjoajista, jotka eivät erikseen pyydä luottotietoja.

Hyödyt lainasta ilman luottotietoja

 • On suuri valikoima yrityksiä, jotka tarjoavat lainaa heti tilille ilman luottotietoja. Yritysten kova kilpailu johtaa parempiin tarjouksiin asiakkaille.
 • Laina on hyvin helppo saada. Lainaa ilman luottotietoja heti voi saada muutamista kympeistä muutamiin tuhansiin euroihin. Voit tehdä lainahakemuksen helposti täyttämällä hakemuksen verkossa tai jopa tekstiviestillä. Sen jälkeen hakemuksesi käydään läpi ja jos se hyväksytään, saat rahat tilillesi muutamassa minuutissa.
 • Takaisinmaksuaika on jopa 5 vuotta. Niinpä laina ei sotke budjettiasi ja pystyt ottamaan laskelmissa huomioon takaisinmaksuerät. Mieti kuitenkin kahdesti, että olet taloudellisesti valmis ottamaan lainan.
 • Rahaa ilman luottotietoja voi saada hyvin matalalla korolla.
 • Uusille asiakkaille ensimmäinen luotto voi olla koroton ja luottotietojakaan ei tarkisteta. Luotonantajat ovat alkaneet myöntää tällaisia lainoja, koska näkevät sen kätevänä tapana laajentaa asiakaskuntaansa sekä esitellä erilaisia tarjouksia. Ne myös pyrkivät saamaan uskollisia asiakkaita, jotka eivät ota lainaa kilpailijalta. Niinpä niiden kannalta on edullista lainata rahaa mainituilla ehdoilla.

Katso tämä video oppia lisää aiheesta:

Lainaa ilman luottotietoja

Monet ihmiset ovat jopa peloissaan, jos heidän pitää ottaa vippi ilman luottotietoja, koska siihen liittyy turvattomuutta ja ennustamaton tulevaisuus. Eikä tässä edes puhuta isoista lainoista. Joissain tapauksissa pelko on oikeutettu, koska laina voi pilata budjettisi, jos arvioit maksutilanteesi väärin tai et ylipäätään ajatellut koko asiaa. Se voi myös pilata luottotietosi, jolloin sinun on vaikeaa saada lainaa ilman luottotietoja. Ensimmäiseksi sinun pitää päättää, pystytkö lainaamaan rahaa suvultasi tai ystäviltäsi. Se on paljon turvallisempi vaihtoehto. Jos olet kuitenkin harkinnut asiaa, eikä sinulla ole muita vaihtoehtoja, pikavippi luottotiedottomalle saattaa auttaa merkittävästi. Erityisesti näin, jos kyseessä on ensimmäinen luottosi, jolloin se voi olla koroton. Ensinnäkin se on helppo saada. Luotonantajat antavat lainaa ilman liitteitä käytännössä kenelle vaan joka on yli 18-vuotias, jolla on kunnon luottotiedot ja joka on Suomen kansalainen. Pikavippi luottotietonsa menettäneelle on mahdollista saada pelkällä verkkolomakkeen täyttämisellä. Kaiken kaikkiaan, pyri välttämään luottotietojesi menettämistä, harkitse lainan haku tarkkaan, ja pysy turvassa.

Parhaan luotonantajan valinta ilman luottotietoja pitää tehdä huolella. Voit valita parhaan lainan ja luotonantajan käyttämällä apuna vertailutaulukkoamme.