Koroton pikavippi

Lainan määrä: EUR
Lisävalinnat:
 • KOROTON
  Lainasumma 10 - 2 010 €
  Korko alk.
  0 - 206 %
  Laina-aika
  3 - 61 vrk.
  Alaikäraja
  20v.
  • Kuluton ja koroton ensilaina 400€ asti.
  • Mahdollisuus siirtää eräpäivää.
 • KOROTON
  Lainasumma 100 - 5 000 €
  Korko alk.
  0 - 96 %
  Laina-aika
  1 - 12 kk.
  Alaikäraja
  18v.
  • Koodilla JOUSTO ilmainen ensimmäinen joustoluottokuukausi uusille.
 • KOROTON
  Lainasumma 100 - 5 000 €
  Korko alk.
  12 - 77 %
  Laina-aika
  52 kk. - 15 p.
  Alaikäraja
  18v.
  • Jopa 300 € korotonta!
  • Joustolaina korvaa kalliit pikavipit.
 • KOROTON
  Lainasumma 100 - 2 800 €
  Korko alk.
  0 - 50 %
  Laina-aika
  2 - 12 kk.
  Alaikäraja
  20v.
  • Uusille asiakkaille 200€ ilman korkoa! Rekisteröidy ja hae!
 • Lainasumma 10 - 2 000 €
  Korko alk.
  103 - 216 %
  Laina-aika
  1 - 57 kk.
  Alaikäraja
  18v.
  • 30 päivän ajan koroton ja uusille asiakkaille laina ilman nostokuluja!
Koroton pikavippi
5 (100%) 6 ääntä

Koroton laina

On olemassa lainoja, joista ei tarvitse maksaa lainkaan kuluja. Näillä tarkoitamme lainaa ilman kuluja, koroton laina, jota nyt saa myös Suomessa. Varmista, että tutustut vertailutaulukkoomme, jossa on listattu kaikki luotonantajat ja heidän tarjouksensa, joihin kuuluu myös pikavippi ilman korkoa.

Mikä on koroton pikavippi?

Tavanomaiset lainat ovat jokapäiväinen ilmiö, johon törmää käytännössä kaikkialla. Mutta koroton pikavippi tarjoaa pienen lainasumman vähennettynä kuluilla. Käytännössä maksat takaisin saman summan, jonka olet lainannutkin – tämä on pikavippi ilman kuluja. Luotonantajat alkoivat tarjota tällaisia lainoja vasta aivan viime aikoina. Kyseessä on edelleen melko uusi ilmiö, josta voi olla sinulle paljon hyötyä, koska voit lainata rahaa ilman kuluja. Yleensä lainasummat ovat melko pieniä, mutta sinulla on myös mahdollisuus lainata suurempia summia pidemmällä maksuajalla. Muista kuitenkin ajatella kahdesti, jokainen koroton laina, tai koroton pikavippi tulee arvioida etukäteen, jotta pystyt maksamaan sen takaisin ajallaan ja se ei pilaa taloudellista tilannettasi. Kukaan ei halua menettää luottotietojaan.

“Valmistaudu maksamaan laina ilman korkoa takaisin 1-3 kuukauden kuluessa.”

Miten hakea pikavippi ilman korkoa?

Voit lainata rahaa ilman kuluja yksinkertaisesti täyttämällä hakemuksen luotonantajan verkkosivulla. Kaikki tapahtuu verkossa. Ei tarvitse pelätä paperitöitä, pitkiä odotusaikoja, jonotusta, kasvokkain tehtäviä tapaamisia tai muita asioita, mitä ihmiset vihaavat tavallisissa lainoissa. Kuluton pikavippi on mahdollista hakea ja saada noin 15 minuutissa.

koroton laina

Ensimmäinen laina ilman kuluja

Tiedämme, että monia pahoja asioita tapahtuu hyville ihmisille. Se voi olla oikeastaan mitä vaan hajonneesta polkupyörästä myöhästymiseen lennolta. Koroton ensilaina on tehokkain tapa selviytyä edellä mainitun kaltaisista tilanteista. Yleensä 50 – 2000 euron kuluton pikavippi on mahdollista saada, kun olet luotonantajan uusi asiakas. Aika mahtava tarjous, jos sinulla on puhdas luottohistoria, ja erityisesti jos kyseessä on ensimmäinen ottamasi pikavippi. Monilla luotonantajilla on tarjouksena uusille asiakkaille ensimmäinen laina ilman kuluja. Luotonantajien näkökulmasta se on mainio tapa lisätä heidän asiakaskuntaansa ja kiinnittää asiakkaidensa huomio muihinkin tarjouksiin.

Vaatimukset korottoman pikavipin saamiseksi

 • Yksi pääasiallisista vaatimuksista saada kuluton laina on, että olet luotonantajalle uusi asiakas. He ovat kiinnostuneita laajentamaan asiakaskuntaansa ja näyttämään sinulle kaikki mahdolliset palvelunsa. Sen lisäksi on mainio markkinointikeino myöntää rahaa ilman kuluja. Tämä kiinnittää ihmisten huomion kyseiseen luotonantajaan samalla kun se tekee ihmisten elämästä helpompaa.
 • Sinun tulee olla Suomen kansalainen tai asua maassa. Pysyvä osoite Suomessa auttaa merkittävästi.
 • Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias ja enintään 65-vuotias. Muussa tapauksessa et voi saada korotonta pikavippiä.
 • Sinulla tulee olla voimassa oleva pankkitili, jotta voit tunnistautua, sekä voimassa oleva puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Luotonantajat saattavat haluta ottaa sinuun yhteyttä useita kertoja, varmistaakseen saamansa tiedot. Älä huoli, siinä ei mene kovin pitkää aikaa.
 • Sinulla tulee olla riittävät ja säännölliset tulot, jotta luotonantaja voi vakuuttua, että rahat ovat turvassa ja pystyt maksamaan ne takaisin.
 • Luotonantajat käsittelevät kaikki hakemukset yksitellen. Yleensä siihen ei kulu enempää kuin 10 minuuttia siitä, kun olet lähettänyt hakemuksen verkossa. Hakemuslomake on mahdollisimman yksinkertainen. Ole kuitenkin valmistautunut siihen, että luotonantajalla voi olla lisäkysymyksiä, jotka lisäävät odotusaikaa. Toisinaan sinun tulee myös toimittaa lisätietoja, jos luotonantaja ei ole varma maksukyvystäsi.

Paljonko rahaa voit lainata?

laina ilman korkoa

Yleensä voit lainata pieniä summia rahaa 10 eurosta muutamiin satoihin euroihin. Koroton laina, joka on suurempi kuin 1000 euroa, on jo kulutusluotto. Kuten tiedämme, kulutusluotot eivät ole lyhytaikaisia ja yleensä niihin sisältyy maksuja. Tämä liittyy siihen, että pääasiassa on vaikea maksaa takaisin suuria summia rahaa lyhyessä ajassa. Kun laina-aika pitenee, lainaan sisältyy varmasti korkoa, ja sinun pitää maksaa takaisin enemmän kuin olet lainannut. Jos tarvitset suurempia lainasummia, varmista että tarkastelet kaikkia vaihtoehtoja ja luet myös tavallisista lainoista sekä kulutusluotoista. Suomessa on valtavasti vaihtoehtoja, ja luotonantajat ovat kiinnostuneita asiakkaista, joilla on hyvät luottotiedot. Varmista, että otat huomioon niin monta vaihtoehtoa kuin mahdollista.

Mitkä ovat takaisinmaksuehdot?

Yleensä koroton laina pitää maksaa takaisin melko pian. Laina-aika on yleensä lyhyt, ja voi vaihdella 30 päivästä 90 päivään. Jos et maksa lainaa takaisin ajoissa, luottotietoihisi tulee merkintä ja seuraavalla kerralla on todennäköisempää, että sinulle ei myönnetä hakemaasi lainaa. Tämän lisäksi sinun tulee maksaa sakkomaksuja. Siksi sinun tulee miettiä korottoman pikavipin ottamista kahdesti. Kyseessä on tärkeä päätös, jolla voi olla melko huonoja vaikutuksia. Jos kuitenkin lasket kaiken oikein ja puntaroit päätöstäsi huolellisesti, ei ole ongelma maksaa luottoa takaisin ajoissa. Muistat vain toimia vastuullisesti.

Korottomien pikavippien hyödyt

 • Pikavippi ilman korkoa on tehokkain tapa selviytyä ikävistä tilanteista. Olemme jo maininneet sen, ja mainitsemme sen vielä uudelleen. Koska se on ilmainen, se säästää aikaa ja jopa terveyttäsi.
 • Ne ovat ilmaisia, ne todella ovat. Varmista kuitenkin, että luet sopimuksen kahdesti, jotta et joudu vaikeuksiin ja luotonantaja ei käytä sinua hyväkseen.
 • Lainaa on helppo saada, erityisesti jos olet luotonantajalle uusi asiakas. Riittää kun täytät lomakkeen verkossa, odottelet noin 10 minuuttia, ja rahat ovat tililläsi.
 • Lainaa on mahdollista saada ilman vakuuksia. Eikä sinun tarvitse pelätä menettäväsi autosi tai kiinteistösi.
 • Pikavippi koroton eivät johda siihen, että pankin kanssa tekemäsi sopimus ja sen ehdot sitovat kätesi moneksi vuodeksi.

koroton pikavippi

Korottomien pikavippien haitat

 • Koroton laina on lyhytaikainen. Se voi oikeastaan olla sekä hyöty että haitta. Sinulla ei ole kovin kauan aikaa miettiä, mitä teet luotolla. Jos et ole valmistautunut, se saattaa olla stressaava tilanne.
 • Koroton pikavippi voi pilata luottotietosi. Jokainen laina voi. Mitä lyhempi on takaisinmaksuaika, sitä suurempi riski on sille, että rahoja ei ehdi maksaa ajoissa takaisin. Jos asiat menevät pieleen, lainan saaminen seuraavalla kerralla voi olla hankalaa.
 • Ne voivat tuhota taloudellisen tilanteesi. Jos lainapäätös on ajattelematon etkä ole tottunut luottoihin, voi olla vaikeaa hallita luoton maksamista ajoissa. Mutta luotamme siihen, että pystyt pysymään poissa vaikeuksista.

Pikavippi koroton ensilaina

Monet pelkäävät lainan ottamista pankista turvattomuuden ja ennustamattoman tulevaisuuden vuoksi. Lainat pistävät ihmiset maksamaan takaisin enemmän kuin ovat halunneet pankista ottaa. Korottomat pikavipit ovat täydellinen mahdollisuus toteuttaa omia ideoitaan, eikä niiden kanssa tarvitse juuttua maksamaan liikaa lainastaan. Luotonantajat mahdollistavat lainan ottamisen ilman paperinpyörittämistä kaikille yli 18-vuotiaille. Suomen kansalaisten tulee vain olla luotonantajan asiakkaita lainatakseen tarvitsemansa summan. Koroton pikavippi on täydellinen alle 1000 euron lainaksi. Se on helppo saada ja helppo maksaa takaisin. Jokainen laina on tärkeä päätös, eikä sen suhteen pidä olla liian ajattelematon.

Kaiken kaikkiaan koroton ensilaina on mahtava tapa saada pieni summa rahaa, jonka tarvitse juuri nyt ja tässä. Muista kuitenkin käyttäytyä vastuullisesti, ja muista myös tutustua vertailutaulukkoomme, jossa on listattuna kaikki Suomessa saatavilla olevat vaihtoehdot.