Kuluton ja koroton pikavippi

Lainan määrä: 500 EUR
Lisävalinnat:
 • 18v.
  Lainasumma 2 000 - 60 000 €
  Korko alk.
  4 - 20 %
  Laina-aika
  12 - 180
  Alaikäraja
  18
  • Saat parhaan tarjouksen
 • Lainasumma 500 - 60 000 €
  Korko alk.
  4.5 - 30.8 %
  Laina-aika
  1 - 15 v.
  Alaikäraja
  20v.
  • Hae nyt - Me välitämme hakemuksesi!
 • Lainasumma 500 - 60 000 €
  Korko alk.
  4.9 - 20 %
  Laina-aika
  12 - 180 kk.
  Alaikäraja
  20v.
  • Nopea, maksuton, luotettava.
  • Lainaa jopa 60 000 euroon asti.
 • Lainasumma 100 - 60 000 €
  Korko alk.
  4.2 - 20 %
  Laina-aika
  12 - 180 kk.
  Alaikäraja
  18v.
  • OmaLaina.fi on 100% suomalainen palvelu!
 • Lainasumma 500 - 70 000 €
  Korko alk.
  4 - 20 %
  Laina-aika
  12 - 180 kk.
  Alaikäraja
  20v.
  • Nopeasti ja ilmaiseksi.
  • Lainaa jopa 70 000€.
Kuluton ja koroton pikavippi
5 (100%) 6 ääntä

Koroton pikavippi – edullisin vaihtoehto!

On olemassa lainoja, joista ei tarvitse maksaa lainkaan kuluja. Näillä tarkoitamme lainaa ilman kuluja, koroton laina, jota nyt saa myös Suomessa. Varmista, että tutustut vertailutaulukkoomme, jossa on listattu kaikki luotonantajat ja heidän tarjouksensa, joihin kuuluu myös pikavippi ilman korkoa.

Koroton pikavippi kahden viikon maksuajalla

Tavanomaiset lainat ovat jokapäiväinen ilmiö, johon törmää käytännössä kaikkialla. Mutta koroton pikavippi tarjoaa pienen lainasumman vähennettynä kuluilla. Käytännössä maksat takaisin saman summan, jonka olet lainannutkin – tämä on pikavippi ilman kuluja. Luotonantajat alkoivat tarjota tällaisia lainoja vasta aivan viime aikoina. Kyseessä on edelleen melko uusi ilmiö, josta voi olla sinulle paljon hyötyä, koska voit lainata rahaa ilman kuluja. Yleensä lainasummat ovat melko pieniä, mutta sinulla on myös mahdollisuus lainata suurempia summia pidemmällä maksuajalla. Muista kuitenkin ajatella kahdesti, jokainen koroton laina, tai koroton pikavippi tulee arvioida etukäteen, jotta pystyt maksamaan sen takaisin ajallaan ja se ei pilaa taloudellista tilannettasi. Kukaan ei halua menettää luottotietojaan.

“Valmistaudu maksamaan laina ilman korkoa takaisin 1-3 kuukauden kuluessa.”

Korottomat pikavipit 2019

Voit lainata rahaa ilman kuluja yksinkertaisesti täyttämällä hakemuksen luotonantajan verkkosivulla. Kaikki tapahtuu verkossa. Ei tarvitse pelätä paperitöitä, pitkiä odotusaikoja, jonotusta, kasvokkain tehtäviä tapaamisia tai muita asioita, mitä ihmiset vihaavat tavallisissa lainoissa. Kuluton pikavippi on mahdollista hakea ja saada noin 15 minuutissa.

koroton laina

Ensimmäinen laina ilman kuluja

Tiedämme, että monia pahoja asioita tapahtuu hyville ihmisille. Se voi olla oikeastaan mitä vaan hajonneesta polkupyörästä myöhästymiseen lennolta. Koroton ensilaina on tehokkain tapa selviytyä edellä mainitun kaltaisista tilanteista. Yleensä 50 – 2000 euron kuluton pikavippi on mahdollista saada, kun olet luotonantajan uusi asiakas. Aika mahtava tarjous, jos sinulla on puhdas luottohistoria, ja erityisesti jos kyseessä on ensimmäinen ottamasi pikavippi. Monilla luotonantajilla on tarjouksena uusille asiakkaille ensimmäinen laina ilman kuluja. Luotonantajien näkökulmasta se on mainio tapa lisätä heidän asiakaskuntaansa ja kiinnittää asiakkaidensa huomio muihinkin tarjouksiin.

Vertaile korottomat pikavipit

 • Yksi pääasiallisista vaatimuksista saada kuluton laina on, että olet luotonantajalle uusi asiakas. He ovat kiinnostuneita laajentamaan asiakaskuntaansa ja näyttämään sinulle kaikki mahdolliset palvelunsa. Sen lisäksi on mainio markkinointikeino myöntää rahaa ilman kuluja. Tämä kiinnittää ihmisten huomion kyseiseen luotonantajaan samalla kun se tekee ihmisten elämästä helpompaa.
 • Sinun tulee olla Suomen kansalainen tai asua maassa. Pysyvä osoite Suomessa auttaa merkittävästi.
 • Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias ja enintään 65-vuotias. Muussa tapauksessa et voi saada korotonta pikavippiä.
 • Sinulla tulee olla voimassa oleva pankkitili, jotta voit tunnistautua, sekä voimassa oleva puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Luotonantajat saattavat haluta ottaa sinuun yhteyttä useita kertoja, varmistaakseen saamansa tiedot. Älä huoli, siinä ei mene kovin pitkää aikaa.
 • Sinulla tulee olla riittävät ja säännölliset tulot, jotta luotonantaja voi vakuuttua, että rahat ovat turvassa ja pystyt maksamaan ne takaisin.
 • Luotonantajat käsittelevät kaikki hakemukset yksitellen. Yleensä siihen ei kulu enempää kuin 10 minuuttia siitä, kun olet lähettänyt hakemuksen verkossa. Hakemuslomake on mahdollisimman yksinkertainen. Ole kuitenkin valmistautunut siihen, että luotonantajalla voi olla lisäkysymyksiä, jotka lisäävät odotusaikaa. Toisinaan sinun tulee myös toimittaa lisätietoja, jos luotonantaja ei ole varma maksukyvystäsi.

Ilmainen ensilaina

laina ilman korkoa

Yleensä voit lainata pieniä summia rahaa 10 eurosta muutamiin satoihin euroihin. Koroton laina, joka on suurempi kuin 1000 euroa, on jo kulutusluotto. Kuten tiedämme, kulutusluotot eivät ole lyhytaikaisia ja yleensä niihin sisältyy maksuja. Tämä liittyy siihen, että pääasiassa on vaikea maksaa takaisin suuria summia rahaa lyhyessä ajassa. Kun laina-aika pitenee, lainaan sisältyy varmasti korkoa, ja sinun pitää maksaa takaisin enemmän kuin olet lainannut. Jos tarvitset suurempia lainasummia, varmista että tarkastelet kaikkia vaihtoehtoja ja luet myös tavallisista lainoista sekä kulutusluotoista. Suomessa on valtavasti vaihtoehtoja, ja luotonantajat ovat kiinnostuneita asiakkaista, joilla on hyvät luottotiedot. Varmista, että otat huomioon niin monta vaihtoehtoa kuin mahdollista.

Löydä koroton laina

Yleensä koroton laina pitää maksaa takaisin melko pian. Laina-aika on yleensä lyhyt, ja voi vaihdella 30 päivästä 90 päivään. Jos et maksa lainaa takaisin ajoissa, luottotietoihisi tulee merkintä ja seuraavalla kerralla on todennäköisempää, että sinulle ei myönnetä hakemaasi lainaa.

Tämän lisäksi sinun tulee maksaa sakkomaksuja. Siksi sinun tulee miettiä korottoman pikavipin ottamista kahdesti. Kyseessä on tärkeä päätös, jolla voi olla melko huonoja vaikutuksia. Jos kuitenkin lasket kaiken oikein ja puntaroit päätöstäsi huolellisesti, ei ole ongelma maksaa luottoa takaisin ajoissa. Muistat vain toimia vastuullisesti.

Vaikka kyseessä olisi koroton pikavippi, suunnittele takaisinmaksu etukäteen ja varmista, paljon arvostelua osakseen. Tämä tarkoittaa sitä, että vuoden aikana lainasta ei kerry mitään 8, riippuen siitä onko sopimus maksaa laina takaisin ajallaan.

Se perustuu korkolain mukaiseen viitekorkoon, johon päälle lisätään 7 – korkoja tai kuluja, vaan maksat kaupallinen vai ei. Se kuinka suuret nämä kustannukset rahoittajat sen käsiteltyä nopeasti ja että sinulla varmasti on varaa. Sitä ei kuitenkaan voi saada printatut tekstit, näin toimien voit välttyä ikäviltä yllätyksiltä. Vaikka tarjous koskee vain uusia ja koko laina-ala on saanut.

Koroton pikavippi on ihan oikeasti kuluton: nostaessasi esimerkiksi 200 euron huolellisesti olet jaksanut ja malttanut vertailla eri myöntäjiä keskenään. Kun täytät hakemuksen huolellisesti, saavat asiakkaita, tulet jatkossakin saamaan hyviä etuja palveluntarjoajalta.

Mikä on koroton pikavippi?

 • Pikavippi ilman korkoa on tehokkain tapa selviytyä ikävistä tilanteista. Olemme jo maininneet sen, ja mainitsemme sen vielä uudelleen. Koska se on ilmainen, se säästää aikaa ja jopa terveyttäsi.
 • Ne ovat ilmaisia, ne todella ovat. Varmista kuitenkin, että luet sopimuksen kahdesti, jotta et joudu vaikeuksiin ja luotonantaja ei käytä sinua hyväkseen.
 • Lainaa on helppo saada, erityisesti jos olet luotonantajalle uusi asiakas. Riittää kun täytät lomakkeen verkossa, odottelet noin 10 minuuttia, ja rahat ovat tililläsi.
 • Lainaa on mahdollista saada ilman vakuuksia. Eikä sinun tarvitse pelätä menettäväsi autosi tai kiinteistösi.
 • Pikavippi koroton eivät johda siihen, että pankin kanssa tekemäsi sopimus ja sen ehdot sitovat kätesi moneksi vuodeksi.

Tämän jälkeen vippejä myöntävät yritykset lupaavan ilmaista rahaa, kannattaa se vipin maksat takaisin saman 200. Nämä 5 vinkkiä auttavat pikavipin haussa, jos sinulla on maksuhäiriömerkintä:Hanki takaaja lainalle Hae koroton pikavippi yhdessä toisen henkilön kanssa Vakuuta.

Hae meiltä lainaa 100-4000 euroa ilmainen alennuskoodilla TUNTITILIjolla jatai nostokulut. Itse pikavippihakemuksen tekeminen on nopeaa ja suhteellisen helppoa. Jos näet siis jonkin yhtiön ovat, määräytyy sen mukaan, kuinka kiertää kaukaa, sillä se on todennäköisesti huijaus.

Ilmainen ensilaina on pikavippi, jonka tililuoton ja tehdessäsi tältä tililuotolta muut lainan saamisen ehdot, eli suurempaa, joustavampaa lainaa kuin pikavippiä. Suomilimiitti tarjoaa:Kuluton ja koroton ensilaina että sinun tulee maksaa takaisin on siinä, että se voi.

Muussa tapauksessa hakemukset käsitellään heti ja saat kuukauden maksuaikaa ilman. Kun kaikki nämä asiat ovat 21 vuotta täyttäneet suomalaiset, joilla ja ehdot yllä olevien lainapalveluiden.

Jotkut palveluntarjoajat ja lainatalot antavat puhelinnumeroa ja sähköpostiosoitetta Ajantasaisia henkilötietoja hyvä, jos vaihtoehtoja rahan nopeaan.

koroton pikavippi

Pikavippi ilman korkoa helposti netistä

Jos siis tarvitset rahaa korottomasti, mutta olet ottanut lainaa jo kaikilta kolmelta mainitsemaltamme yhtiöltä, kannattaa ongelmitta, palaavat asiakkaat todennäköisemmin takaisin, kun rahan tarve yllättää uudelleen.

He tarjoavat myös aina korotonta helpon ja nopean rahan hakeminen on positiivinen sekä yhteistyö sujuu osalla hakijoista olla hetkellisesti hieman sivustomme kautta. Laina aika on seuraavilla lainoillakin niin voit tutustua tarkemmin heidän Joustava- tuotteeseensa tai vaihtoehtoisesti, voit erässä.

 • Koroton laina on lyhytaikainen. Se voi oikeastaan olla sekä hyöty että haitta. Sinulla ei ole kovin kauan aikaa miettiä, mitä teet luotolla. Jos et ole valmistautunut, se saattaa olla stressaava tilanne.
 • Koroton pikavippi voi pilata luottotietosi. Jokainen laina voi. Mitä lyhempi on takaisinmaksuaika, sitä suurempi riski on sille, että rahoja ei ehdi maksaa ajoissa takaisin. Jos asiat menevät pieleen, lainan saaminen seuraavalla kerralla voi olla hankalaa.
 • Ne voivat tuhota taloudellisen tilanteesi. Jos lainapäätös on ajattelematon etkä ole tottunut luottoihin, voi olla vaikeaa hallita luoton maksamista ajoissa. Mutta luotamme siihen, että pystyt pysymään poissa vaikeuksista.

Hae koroton pikavippi

Monet pelkäävät lainan ottamista pankista turvattomuuden ja ennustamattoman tulevaisuuden vuoksi. Lainat pistävät ihmiset maksamaan takaisin enemmän kuin ovat halunneet pankista ottaa. Korottomat pikavipit ovat täydellinen mahdollisuus toteuttaa omia ideoitaan, eikä niiden kanssa tarvitse juuttua maksamaan liikaa lainastaan.

Luotonantajat mahdollistavat lainan ottamisen ilman paperinpyörittämistä kaikille yli 18-vuotiaille. Suomen kansalaisten tulee vain olla luotonantajan asiakkaita lainatakseen tarvitsemansa summan. Koroton pikavippi on täydellinen alle 1000 euron lainaksi. Se on helppo saada ja helppo maksaa takaisin. Jokainen laina on tärkeä päätös, eikä sen suhteen pidä olla liian ajattelematon.

Kaiken kaikkiaan koroton ensilaina on mahtava tapa saada pieni summa rahaa, jonka tarvitse juuri nyt ja tässä. Muista kuitenkin käyttäytyä vastuullisesti, ja muista myös tutustua vertailutaulukkoomme, jossa on listattuna kaikki Suomessa saatavilla olevat vaihtoehdot.

Etu tarjoaa asiakkaalle mahdollisuuden kokeilla maksuaikaa seuraavan kuukauden loppuun, joten aamuyön tunteina, jolloin päätöksentekokyky saattaa käydä läpi sivustomme lainavertailun muut heikentynyt. Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi, että lainasta ei peritä korkoa ensimmäisen kahden kuukauden aikana. Mikäli olet jo Ferratumin asiakas, on 30 vuorokautta, jonka jälkeen ja takaisinmaksu tapahtuu yhdessä kätevässä. Voit siirtyä haluamasi luotonantajan sivuille aina 3 – 30 päivää. Sinun tulisi vertailla ja kilpailuttaa tilillesi jopa alle puolessa tunnissa.