Vippi

Lainan määrä: EUR
Lisävalinnat:
 • 18v.
  Lainasumma 2 000 - 60 000 €
  Korko alk.
  4 - 20 %
  Laina-aika
  12 - 180
  Alaikäraja
  18
  • Saat parhaan tarjouksen
 • Lainasumma 100 - 60 000 €
  Korko alk.
  4.2 - 20 %
  Laina-aika
  12 - 180 kk.
  Alaikäraja
  18v.
  • OmaLaina.fi on 100% suomalainen palvelu!
 • Lainasumma 500 - 60 000 €
  Korko alk.
  4.9 - 20 %
  Laina-aika
  12 - 180 kk.
  Alaikäraja
  20v.
  • Nopea, maksuton, luotettava.
  • Lainaa jopa 60 000 euroon asti.
 • Lainasumma 500 - 60 000 €
  Korko alk.
  4.5 - 30.8 %
  Laina-aika
  1 - 15 v.
  Alaikäraja
  20v.
  • Hae nyt - Me välitämme hakemuksesi!
 • Lainasumma 500 - 70 000 €
  Korko alk.
  4 - 20 %
  Laina-aika
  12 - 180 kk.
  Alaikäraja
  20v.
  • Nopeasti ja ilmaiseksi.
  • Lainaa jopa 70 000€.
Vippi
4.6 (91.67%) 12 ääntä

Vippi

Vippi on Suomessakin oivallinen keino saada tilille pieni summa rahaa helposti ja vaivattomasti, voi jopa sanoa suomivippi. Tässä tekstissä on lisää tietoa pikavipeistä. Käy myös tutustumassa vertailutaulukkoon, jossa on esitelty kaikki yritykset, jotka myöntävät pikavippejä, ja heidän parhaat tarjouksensa.

Mikä on vippi heti tilille?

Vippi on pieni luotto, joka on lyhytaikainen, ja jonka yleensä saa heti. Käytännössä ne ovat tavanomaisia luottoja, mutta matalammilla koroilla, vähemmällä paperityöllä ja lyhemmäksi aikaa. Kaiken kaikkiaan pika vippi on helppo saada ja sen saamiseen ei tarvita vakuuksia eikä takaajia. Niistä ei välttämättä tarvitse maksaa edes mitään kuluja, jolloin niistä käytännössä tulee koroton vippiluotto. Koroton laina vippi, on pieni summa rahaa, joka myönnetään lainana, ja josta vähennetään mahdolliset maksut. Toisin sanoen maksat takaisin saman summan kuin olet lainannut. Vasta viime aikoina on alettu myöntää tämänkaltaisia lainoja. Jos olet uusi asiakas, on helppoa saada lainaa ilman korkoja. Tämä johtuu siitä, että yritykset haluavat laajentaa asiakaskuntaansa ja esitellä tarjouksiaan uusille asiakkaille. Vippi fi saa myös ilman vakuuksia ja takaajia.

vippi

Paljonko voin lainata?

Pääsääntöisesti lainasumma jonka saa pika vippi on 50€ (vippi 50), 100€ (vippi 100), 200€ (vippi 200) tai 300€ (vippi 300) euroa. Tämän verran voit lainata milloin vaan, lähestulkoon 24/7. Tämä johtuu siitä, että ne ovat lyhytaikaisia, ja suuremman summan maksaminen takaisin niin lyhyessä ajassa olisi hankalaa. Mutta tämä riippuu yrityksistä, jotka niitä tarjoavat. Varmista, että tutustut kaikkiin vaihtoehtoihin ennen kuin haet pika vippiä. Vertailutaulukkomme auttaa sinua löytämään sinun kannaltasi parhaan vaihtoehdon.

Ero pikavipin ja kulutusluoton välillä

Kulutusluotto on perinteisempi Suomessa saatavilla oleva laina. Pääasiallinen ero sen ja pikavipin välillä on aika, jonka kuluessa pikalaina tulee maksaa takaisin sekä lainasumma itsessään. Kun laina-aika pitenee, lainattavissa oleva summa kasvaa. Sama koskee kustannuksia, nekin kasvavat, kun laina-aika pitenee. Tämän lisäksi minimi- ja maksimilainasummat vaihtelevat luotonantajittain. Kulutusluoton yksi huonoimmista puolista on, että sen hakeminen vie aikaa. Sinun tulee käydä läpi paljon paperitöitä, puheluita, neuvotteluja, ja niin edelleen. Kulutusluoton saadaksesi sinun tulee myös toimittaa luottotietosi, kun taas vippi laina saat joistakin yrityksistä ilman luottotietoja. Kulutusluoton saaminen on vaikeampaa verrattuna pika vippiin. Ja mitä enemmän rahaa tarvitset, sitä kauemmin sen saaminen kestää, koska pankit varmistavat, että olet luotettava, etteivät ne jää häviölle lainatessaan rahaa.

Pikavippien edut ja haitat

Vippi ilman luottotietoja on todella nopea keino saada rahaa, kun tarvitset sitä eniten. Se auttaa sinua monissa erilaisissa tilanteissa, kuten jos autosi rikkoutuu, puhelimesi varastetaan, tai muuta vastaavaa. Mutta kaikella on hyötynsä ja haittansa, joten tarkastellaanpa niitä.

pika vippi

Hyödyt

 • Pikavipit ovat erittäin nopeita. Kaikki tapahtuu verkossa, eikä parhaimman vaihtoehdon löytäminen kestä kovinkaan kauan aikaa.
 • Vaihtoehtoja ja pikavippejä tarjoavia yrityksiä on paljon. Kilpailtu markkina tarkoittaa, että markkinoilla on useita houkuttelevia tarjouksia.
 • Monesti vipi heti ovat korottomia tai niissä on hyvin matala korko.
 • Suomivippin saa ilman vakuuksia tai takaajia.
 • Ne ovat lainoja, jotka eivät sido sinua pitkäksi aikaa sopimussuhteeseen pankin kanssa.

Haitat

 • Suurin riski on, jos et pysty maksamaan pika vippi Se voi johtaa luottotietojen menettämiseen, minkä lisäksi joudut maksamaan sakkomaksuja. Ja sen jälkeen rahan saamisesta tulee todella vaikeaa.
 • Se voi sekoittaa taloudellisen tilanteesi. Jos käytät luottokortteja ja lainoja huolettomasti, saatat kuluttaa enemmän rahaa kuin sinulla on. Sen jälkeen rahojen saaminen riittämään saattaa olla hyvin hankalaa. Muista siis ajatella kahdesti ja pitää tarkkaa kirjaa menoistasi, jotta et joudu hankaluuksiin.
 • Siinä on riskinsä. Jos et tunne yritystä riittävän hyvin tai et ole tarkistanut yrityksen toimilupaa ja lukenut sopimuksia, sinua saatetaan käyttää hyväksi.

Pikavipin saamisen vaatimukset

 • Sinun tulee olla Suomen kansalainen tai asua maassa (osoite Suomessa).
 • Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias ja enintään 65-vuotias. Muussa tapauksessa et voi saada vippiä.
 • Sinulla tulee olla voimassa oleva pankkitili, jotta voit tunnistautua, sekä voimassa oleva puhelinnumero ja sähköpostiosoite.
 • Sinulla tulee olla riittävät ja säännölliset tulot, jotta luotonantaja voi vakuuttua, että rahat ovat turvassa ja pystyt maksamaan ne takaisin.

suomivippi

Miten hakea pikavippiä?

Vippiluotto on helpoimpia tapoja saada luottoa. Kannattaa aloittaa tutustumalla kaikkiin olemassa oleviin vaihtoehtoihin verkossa ja sitten valita niistä sopivin. Tämän tekemisessä voit käyttää apuna vertailutaulukkoamme. Sen jälkeen sinun tulee täyttää verkossa oleva hakemus, jossa valitset haluamasi summan sekä takaisinmaksuehdot. Lomakkeessa kysytään muutamia kysymyksiä, jotta luotonantaja tietää, että rahat voidaan turvallisesti lainata. Ja sitten se onkin siinä.

Vippi heti – johtopäätöksiä

Pikavipit ovat mainio tapa saada tarvittava summa rahaa. Mutta kuten minkä tahansa lainan kanssa, käyttäydy vastuullisesti, laske joka euro ja ota huomioon menot, joita saattaa ilmetä takaisinmaksuajan aikana. Pikavipissä on riskinsä kuten missä tahansa lainassa, joten pidä rahoistasi huolta. Äläkä unohda käyttää vertailutaulukkoamme ennen lopullista päätöstäsi, koska siitä löydät kaikki Suomessa tarjolla olevat vaihtoehdot.