7 supertips varmista, että henkilökohtaisen budjetin onnistuu

0
Arvostele artikkeli

Olet analysoinut menneistä kustannuksista, laita ne taulukkolaskenta, ladattu kaikki tiedot, ja keksiä budjetti. Mitä nyt? Kova osa! Sinun todella täytyy kiinni teidän budjettia ja laittaa suunnitelmat teoiksi. Tämä on helpommin sanottu kuin tehty. Monissa tapauksissa, sinun on unohtanut budjetti ja taloudelliset tavoitteet 6 kuukautta tai vuoden päästä. Miten estää tämän?

Tässä on mitä voit tehdä. Varmista, että sinulla seurata joitakin näistä vinkkejä alla, ja tämä ei tapahtua sinulle.

  1. Luo budjetti realistinen tavoitteisiin – sanotaan, että yksi budjetti tavoitteita ei ole säännöllisesti lounasta tai illallista ulkona. Jos olet rehellinen itsellesi, saatat ajatella, että tämä on epärealistinen tavoite. Joskus on mukava syödä ja olla rentouttava ja antoisa ilta. Toisin sanoen, älä laita rimaa liian korkealle. Asetus rajuja ja epärealistisia tavoitteita on, kuten upottamisen, koska budjetti ei onnistu.
  2. Budjetointi kustannukset, jotka eivät esiinny säännöllisesti – varmista, että sinulla ottaa huomioon kustannukset, jotka tapahtuvat kerran vuodessa, kuten loma lahjoja, syntymäpäivät, lomat, häät, auton huolto, jne.nämä kustannukset eivät synny joka kuukausi ja he kääntyvät ylösalaisin budjetti, jos et suunnitelma heitä varten. Onko sinulla velkoja ja ongelmia ottaen lainat, tutustu uusia lainoja huolimatta velat 5000 kr, jos on olemassa harvinaisia kustannukset päästä eroon stressistä. Tee lista näistä AR kalenteriin, ja merkitä ne kanssa dollarin merkki. Aseta ne kuukauden niiden odotetaan toteutuvan niin, että voit suunnitella etukäteen, miten voit maksaa ne. Säännöllinen rutiini kustannukset eivät ole syy budjetti epäonnistuu. Se on näistä äkillinen kulut, joka ei rikkoa budjetti, jos et suunnitelma heitä varten.
  3. Kirjoita budjetti – ota aikaa kirjoittaa oman taloudellisen suunnitelmia. Making mental note oman budjetin tavoitteet on resepti epäonnistumiseen. Älä oleta, että taloudellinen tulevaisuus tulee huolehtia itse tekemällä yksinkertainen henkinen huomata itse. Jos sinulla on tavoite talousarviossa kirjoitettu yksityiskohtaisesti, voit tarkastella ja muistuttaa itse, viikoittain ja kuukausittain teidän taloudelliset tavoitteet.
  4. Jos sinulla on huono kuukausi tai viikko, älä anna periksi! – Sanotaan, että olet työskennellyt sen jälkeen, kun tavoite kolme kuukautta. Neljännessä kuussa, jostain syystä, et pääse budjetti tavoitteet. Ehkä jopa pysäyttää yrittää pysyä teidän budjettia, saatat jopa täytyy ottaa uusia lainoja huolimatta velat 5000 kr tai korkeampi. Jos näin tapahtuu, älä vain heittää pyyhkeen kehään. Kaikki Luistaa pois radan joskus. Budjetti on matka. Siellä on takaiskuja tiellä, joten tärkeintä on ymmärtää, että jokainen tekee virheitä. Tämä liittyy tarina, että olen nauttia, joka on noin suuri diplomityön golfari nimeltä Hanoi Hagen. Ennen jokainen kierros golfia, hän kertoi itse, että hän olisi 4 tai 5 huonoja lyöntejä. Kierroksen aikana, jos hän osui hänen pallo bunkkeriin, hän sanoi itsekseen, ”Se oli yksi minun huonoja laukauksia kuin olin odottanut”, ja lyödä pallo ulos bunkkerista ja meni. Se ei tee hänelle mitään, koska hän tiesi, että siellä voisi olla joitakin huono puhaltaa kierroksella.
  5. Säädä oman budjetin yli aika – tämä on tärkeää! Se voi kestää kuukausia tai vuosia hienosäätää henkilökohtainen budjetti. Kun olet ensin tehnyt oman taloudellisen suunnitelmia, olet luultavasti arvata joitakin lukuja. Ehkä he eivät olleet lähellä todellisuutta jokapäiväisessä elämässä. Esimerkiksi, sinulla voi olla aliarvioida teidän kuukausittain ruoka kulut tai sähkölaskua. Jos näin tapahtuu, analysoida rahat käytetään tässä kategoriassa nähdä, jos alkuperäinen arvio oli epärealistinen. Jos asia oli niin, yrittää löytää tarkempi summa, ja sitten kiinni uuden summan. Se on tämän tyyppistä sopeutumista, joka on yksi avaimista varmistaa, että yksi voi pitää kiinni hänen talousarvioon.
  6. Tarkista budjetti joka kuukausi-tämä on, jossa voit tehdä kaikki tarvittavat säädöt. Kesannointi ensimmäisenä päivänä kunkin kuukauden tarkistaa tulot ja menot, ja sovittaa ne oman budjetin tavoitteita. By aktiivisesti tarkistaa Aurora ja vertaamalla sitä teidän budjetti, voit muuttaa kulutustottumuksiasi.
  7. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden analysoida alueita, jotka ylittävät budjetin ja tehdä muutoksia kulutustottumukset tai budjetti. Tavoitteena tässä on, ettei unohda budjetti. Yksi vinkki, joka on toiminut minulle on laittaa up tuloste minun perus talousarvion tavoitteet jääkaapin oveen. Tällä tavalla, en huomaa joka päivä, useita kertoja päivässä, julkisen talouden tavoitteet. En voi lukea niitä joka kerta, mutta en huomaa niitä ja se muistuttaa minua, että minun täytyy pitää minun budjetin. Siksi vinkki numero 3 on niin tärkeää.
  8. Asettaa erityisiä lyhyen aikavälin tavoitteet – sanotaan, että yksi budjetti tavoitteita on, että kaikki luottokortin laskuja maksettu kahden vuoden kuluessa, tai anna itsesi uusia lainoja huolimatta velat 5000 kr, että olet tai olet tilannut. Jos luotto kortti osoittaa, summa 200 000 kruunua, se merkitsisi 100 000 kruunua vuodessa. Jaa tämä tyhmä neljännesvuosittain ja luottokortin bill näkyy tässä tapauksessa 25 000 kr 3 kuukauden välein. Tämä on hieman enemmän konkreettisia talousarvion tavoite tavoite, eikö olekin?
  9. Olen huomannut, että kun olen samaa keskipitkän ja pitkän aikavälin tavoitteet lyhyen aikavälin saavutettavissa olevia tavoitteita, en voi tuntea enemmän tunnetta saavutus, ja se on enemmän todennäköistä, että onnistun. Tämä johtaa meidät numero seitsemän.

Jos noudatat näitä vinkkejä, sinun talousarviosuunnitelmien tulee todennäköisesti olemaan suuri menestys. Ottamalla muutamia yksinkertaisia ohjeita, huomaat, että lähellä asuvat budjetti ei ole niin vaikeaa kuin sinulle tarkoitettu. Se voi olla jopa hauskaa ja palkitsevaa!

Share.

About Author

Comments are closed.