Miten laatia liiketoimintasuunnitelma?

0

Liiketoimintasuunnitelma on erittäin tärkeä ja tarpeellinen osa jokaisen uuden yrityksen, se on tärkeää tietää, miten ja milloin rakentaa paras suunnitelma, joka auttaa yrityksesi saada tarvittava rahoitus ja varmistaa yhtiön pitkän olemassaolon. Muutamia vinkkejä, liiketoimintasuunnitelma on tehokkaampaa ja varmistaa yrityksen menestys tulevaisuudessa.

Se on liiketoimintasuunnitelma?

Kuitenkin, ennen kuin voimme selittää, miten luoda hyvä liiketoimintasuunnitelma, mieti, kuka olet tarvita lainkaan? Ei ole mitään järkeä rakentaa liiketoimintasuunnitelma, vain koska se on hyväksytty tekemään tai koska se sinulta mitään pyyntöjä. Älä luo sitä ennen, selvästi et tiedä, miksi tämä on tarpeen ja mitä yrität saavuttaa.

Silicon valley yksityinen sijoittaja tai enkeli, VC ja 500 start-up perustaja, David Maklur sanoo: ”älä kirjoita liiketoimintasuunnitelma. Vain parādīsiet, mitä me haluamme nähdä, jotta saa rahoitusta”. Kuitenkin näkökohta, joka olisi otettava huomioon on, että useimmat yritysten omistajat edes pyri niiden edelleen toimintaa keskittyä laaditun suunnitelman pohjalta.

Sinun pitäisi luoda suunnitelma itse järjestää, jotta varmistetaan, että sinulla on jonkinlainen kannattavaa kaupallista potentiaalia. Sinun täytyy keskittyä oman liiketoimintasuunnitelma malli, ja, toivottavasti, et loppua rahaa, ennen kuin suunnitelma on asetettu. Tietenkin, se on myös muita ratkaisuja, kuten nopea laina internetissä on saatavilla lähes kaikille, ja voit myös käyttää oman ammatillisen ajatuksen toteutumista. Jos tämä on kaikki mitä tarvitset, ja sinun ei voi nostaa rahaa, hakea lainoja ja aiot myös kumppanit, niin sinun ehdottomasti ei tarvitse on valtava, monimutkainen, liiketoimintasuunnitelma, joka samalla on todella mitään et ymmärrä. Pitää se yksinkertainen.

Esimerkiksi Brian Chesky on tunnettu sen yksipuolisen maailmanlaajuisen ylivoima liiketoimintasuunnitelma. Hän selittää: ”jos aiot mennä paikalliseen pankki yritys lainaa ja et aio yhteistyökumppaneita tai haluavat tehdä yhteistyötä jonkun kanssa, joka on tottunut näkemään vankka valmis liiketoimintasuunnitelma, niin tiedät, että sinulla voi olla luoda jotain, että he ymmärtävät, ja sellaisessa muodossa, että ne ovat mukavia”. Jos tavoitteena on houkutella rahoitusta, ja teidän äskettäin perustettu yritys, mitään ei tapahdu ilman sitä, niin varmista, että kaikki sinun täytyy luoda liittyvän tänään on varainhankintaa ympäristössä.

Jos haluat saada rahoitusta jo todettu, Maklūra, sitten hän sanoo, että hän haluaa nähdä toimiva tuote, että ihmiset käyttävät. ”Etsimme toiminnallisia prototyyppejä ja asiakkaan kehitystä, ja mikä tärkeintä – skaalautuvuus. Tai voit edullisesti ja mitattavissa arvioida asiakkaiden hankinta?”

Toisin kuin vanha liiketoimintasuunnitelma laskelmat Maklur suosittelee:

  • prototyyppejä
  • 12 kuukauden menojen ennusteet
  • markkinointi suunnitelmat
  • asiakas hankintamenot
  • asiakkaan arvo
  • tutkimuksen tulokset
  • todisteita johdonmukainen parannuksia
  • hallita menoja korko ja koskaan eivät täytä kuuden kuukauden rahaa

Useimmat se voi upota pitch deck, ainakin hyvä lisä.

Liiketoiminnan suunnitelmat ja arviointi yhteenvedot

Yhteenveto on toinen lisäksi asiakirja ei vain liiketoimintasuunnitelma lomake yritykselle. Se on olennainen työkalu liiketoimintasuunnitelman voidaan käyttää täydennyksenä. Tämä pätee erityisesti niille, jotka harkitsevat rahoitusta, joka sisältää liikekiinteistö. Itse asiassa tämä on lyhyt 1-3 sivun asiakirja, jossa esitetään yhteenveto liiketoiminnan ja suunniteltu, ja tarjoaa sen katsojille riittävästi tietoa, jotta voidaan päättää, haluavatko he nähdä lisää tietoja tai ei. Se on tarpeeksi hyvä, että se on riittävä, että luotonantajat ja sijoittajat voivat valita työskennellä kanssanne ja työskennellä osat tämä prosessi.

*mainos

Paras lähestymistapa liiketoimintasuunnitelman

Se on hyvä liiketoimintasuunnitelma?

Voit nähdä, mitä näyttää, kuten liiketoimintasuunnitelman näyte, ja sitten luoda oman suunnitelman, kuitenkin, paljon tärkeämpää on tarkastella, miten on liiketoimintasuunnitelman kehittämiseen. Suunnitelma katsojat tärkeintä on muoto, sisältö ja keskeiset tiedot. Niin tärkeää on se, mitä voit sijoittaa sen. Kuinka kirjoittaa liiketoimintasuunnitelma ja milloin tehdä se?

Kun luoda liiketoimintasuunnitelma?

Iso ongelma yrityksen suunnitelmissa on, että toimijat usein he apjūk. Selaa ja vedä pituus liiketoimintasuunnitelma vuoden tai pidemmäksi aikaa, voit menettää uusille liiketoiminta saavuttaa optimaalinen hetki päästä markkinoille ja saada paras rahoitusvaihtoehtoja. Liian monet perustajat ovat yrittäneet asettaa liiketoimintasuunnitelma vastaa luonnos, vain huomatakseen, että se häiritsee saada toivottuja tuloksia.

”Todellinen avain menestykseen liiketoimintaa on joustava ja reagoiva lähestymistapa. Yrittäjät tarvitsevat usein muuttaa niiden liiketoimintaa, kun se tulee selväksi, että alkuperäinen client ei oikea asiakas, tai jos osoittautuu, että tuote tai palvelu vastaamaan paremmin vaihtoehto markkinoilla. Koska nämä havainnot alussa liiketoimintasuunnitelmat eivät ole mitään muuta kuin olettamuksia.”

Jokaiselle yritykselle on tärkeää, että liiketoimintasuunnitelma tulisi olla sellainen, joka noudattaa nykyajan trendejä ja osaa puhua oikeille ihmisille. Tämä tarkoittaa sitä, että myös liiketoimintasuunnitelman esitys on tehtävä, jotta voidaan valittaa sekä sijoittajat, ja muita, jotka olisi valmis tai haluaisi osallistua suunnitelman toteuttamiseen. Tämä on mahdollista vain silloin, kun siellä on myös tietty rakenne ja käytettävissä olevien varojen sekä itse suunnitelman neievelkas vuoden tai pidempään, koska muuten syntyy korkeampi menot ja myös strukturoituja kysymyksiä tiettyyn suuntaan, koska on joitakin uusia ideoita ja katoavat alkuperäinen tavoite. On tärkeää, että liiketoimintasuunnitelman rakenne on elinkelpoinen ja sitten se tulee myös tukea. Tärkeimpiä näkökohtia ovat tärkeimmät tietojen sisältöä ja muotoa. Voit kutsua myös asiantuntijoita luoda asianmukaiset olosuhteet, jotka voivat myös auttaa saamaan sijoittajia tai saada lainaa täyttämään tavoitteet luoda vakaa start-up-yritykset, jotka voi sitten kehittää, värvätä, saada uusia paikallisia ja kansainvälisiä kontakteja. Myös Suomessa on mahdollista löytää monia esimerkkejä, joissa uusi lähestymistapa ihmisiä saavuttaa hyvä ratkaisu, joka samalla sitten myös ole ongelma, niin että kaikki investoinut useita kannattavaa. Tietenkin, ei ole yksi lähestymistapa, joka sopii kaikissa tapauksissa, mutta ehdottomasti pari näkökohdat että jokainen voi ottaa huomioon ja säätää niiden tarpeita ja mahdollisuuksia on aina olemassa.

Miten laatia liiketoimintasuunnitelma?
1 (20%) 1 ääntä
Share.

About Author

Comments are closed.