Miten voit hallita niiden oma talous parhaalla tavalla, ja se säästää rahaa?

0
Arvostele artikkeli

Tänään, on monia ihmisiä, jotka ovat vaikea seurata niiden taloutta. On monia häiriötekijöitä siellä, jotka saavat meidät käyttämään rahaa. Se voi olla mitä tahansa välillä vaatteita, että sinun ei todellakaan tarvitse, tarpeettoman paljon ruokaa tai karkkia, että sinulla on myös ollut mahdollisuus sivuuttaa se. Lista voi olla pitkä, mutta miten voit todella seurata niiden oma uutiset talous?

Kirjoita alas ja suunnitella kulut, on tehty

Ensinnäkin, se on parasta suunnitella ja nähdä kuinka paljon rahaa sinulla todella on ja kuinka paljon ja suuria menoja. Tehdä lista ja nähdä, kuinka paljon rahaa saat ja sitten kiinnittää yksi suurimmista ja tärkeimmistä maksut, kuten vuokra, ruoka, laskut ja muut korkean prioriteetin tehtäviä ja asioita. Sitten sinulla on sitten summa rahaa, joka on jäljellä palveluita tai asioita, jotka eivät ole yhtä tärkeitä.

Kirjoita ylös kaikki mitä ostaa ja rahaa saat

Se voi olla vaikea tietää, kuinka paljon rahaa voit todella viettää jokainen asioita ostaa. Säästää kaikki kuitit ja oikeastaan kirjoittaa ylös kaiken, mitä olet ostanut kuukauden aikana on alkuun tehdä, jotta on enemmän hallita omaa talouttaan. Sitten voit jakaa kaikki kulut eri luokkiin. Oletko asioinut lounaaksi, kun olet ollut poissa ja toimi päivän aikana, niin lisätään tämä kuitti ja maksu on kirjattu alla ”lounaita”. Olisit maksanut taksin tai bus pass – joten se on sopiva luokka, joka voidaan kutsua ”matkakulut”. Jakaa kaikki menot eri luokkiin auttaa sinua pitämään kirjaa rahaa kulutat ja mitä voit itse viettää rahaa.

Se on myös hyvä tallentaa kaikki lönepapper saat irti heidän työnsä, joten voit pitää silmällä, kuinka paljon rahaa olet saanut kunkin kuukauden työskennellyt. Joskus on mahdollista, että saat vähemmän rahaa kuin kuukausi, mikä tekee siitä niin, että sinun täytyy harkita niiden taloudellinen suunnittelu. Tänään siellä on paljon hyviä ohjelmia, joita voit käyttää, sekä tietokoneeseen ja puhelimeen, niin, että voit helposti lähettää niiden tuotot ja kulut helposti ja sujuvasti.

Kun olet tallentanut kaikki kuitit kuukauden aikana, joten se on parasta ottaa päivä kirjoittaa kaikki t.ex tietokoneen tai puhelimen. Se voi yksinkertaisesti olla liian sotkuinen, jos et tallenna kaikki kuitit, että olet ostanut jotain. Kun olet saanut kaikki asiakirjat, voit helposti nähdä koko prosessi maksut teet voidaan nähdä nähdä koko, mitä voit laittaa ja viettää eniten rahaa.

Käytetty kortti – katso menojen kautta tilin historiaa

On se niin, että voit maksaa luottokortilla tai debit-kortilla ja ei saada kuitti oston jälkeen, niin sinulla on kaikki ostot rivissä, jos et kirjaudu online banking. Joskus, kuitenkin, se voi olla juuri sitä, mitä olet ostanut, niin se on aina hyvä muistaa kun olet ostanut ja mitä olet ostanut t.ex muistiinpanoja puhelimen, tai jos saat pienen kirjan, jossa voit täyttää teidän menoista. Tämä todella auttaa sinua pitämään kirjaa asioita, voit tehdä ja jonka hankinta oli varmaan turhaa tehdä.

Lisää säästöjä, tai laittaa säästöjä tehdä rahastot ja osakkeet

Kun olet lisännyt ylös tulot ja kulut taulukkolaskenta ja jäljellä olevan ”vähemmän tärkeä” rahaa jäljellä, joten on aika alkaa säästää tietty määrä rahaa. Parasta on laittaa meidän säästöjä tehdä hedge-rahastot ja tämä voi tehdä oman verkkopankin tai ottaa yhteyttä pankkiin ja pyydä heitä auttamaan sinua tässä. Se on parasta laittaa meidän säästöjä tehdä hedge-rahastoihin on, että raha itsessään voi toimia ylös ja näin ne kasvaa arvosta. Säästää 1000-patch kuukaudessa, niin sinulla on ainakin 12000 kruunua vuodessa, mutta rahasto on ollut myös lisätä tietty prosenttiosuus on tämän verran suurempi. Mikä on ylimääräistä hyvä on laittaa meidän säästöjä tehdä rahastot, että et voi koskettaa ja lisäksi meidän säästöjä tehdä automaattisesti lisää varoja kuukausittain suoraveloituksena. Tällä tavalla et menetä näitä säästöjä, jotka ovat lisätty ja kaikki tehdään automaattisesti puolestasi, jotta rahaa kasvaa ja, että sinulla on extra savings bank käyttää.

Joskus siellä voi olla odottamattomia kulut että sinulla ei ole tarkoitus käyttää rahaa. Jos sinulla ei ole säästötili tai vastaavia vain näissä tilanteissa, siellä on vielä mahdollisuus selviytyä talouskriisi ja se on ottamalla minilån. Sitten voit saada kertakorvauksen, jonka voit sitten täytyy maksaa takaisin sisällä x-määrä päiviä, riippuen siitä, missä otat minilånet. Se on aina hyvä, jos voit lukea läpi kaikki ehdot ja edellytykset, kuten sanoi ennen kuin saat laina, niin tiedät kuinka paljon kiinnostusta sinun täytyy maksaa takaisin. Kun otat minilån joten yleensä tarvitaan henkilö tai pankki, joka lainaa todella voittaa tuo sinulle rahaa ja tämä on miksi sinun on yleensä maksettava tietty korko, joka on yleensä tietty prosenttiosuus. Ota minilån se on siten parasta aina on mahdollisuus maksaa takaisin minilånet.

Jos sinulla on säästöjä pankissa jo, joten sinun ei tarvitse kuitenkaan ottaa minilån, jos olet onnistunut säästää rahat itse, sinulla on jo kriisi, rahaa, että yksi voi ottaa pois siinä tapauksessa, että odottamaton kustannuksella voi pop up.

Yhteenveto

Jotta on enemmän valvoa niiden oma harmaa talous suomessa, joten se on parasta pitää kirjaa kaikki menot ja tulot, jotka sinulla on, jotta voit nähdä, missä vietät eniten rahaa. Sitten voit nähdä tämän, ja sinun on (toivottavasti) yli tietyn summan rahaa, jonka voit sitten säästörahastoihin, niin että ne kasvavat. Näin sinulla on ylimääräistä rahaa, jos olet joutunut maksamaan jotain odottamatonta, mutta sinulla on myös mahdollisuus antaa rahaa kasvaa itse varat.

Share.

About Author

Comments are closed.