Ongelmia talouden kanssa?

0
Arvostele artikkeli

Jos oman henkilökohtaisen talouden tuntea tiukka juuri nyt, aivan kuten viime vuoden uimapuku, ymmärtää tilanteen nopeasti. Jos et noudata yksinkertaisia harjoituksia jokapäiväisessä elämässä, sinun on turvota ja kun menet laittaa uimapuku, se on tiukempi kuin miten voit muistaa, että se oli vuosi sitten.

Personal finance on, aivan kuten kehon, turvota, jos sitä ei käytetä säännöllisesti. Olet rahapulassa juuri nyt? Loukkuun? Minne mennä? Sekava?

Nyt kun olet tässä sotkussa, olisi sinulla ei ole hieman nopeasti ja helposti toteuttaa ratkaisuja teidän ongelmia. Kyllä minä näytän sinulle muutamia ratkaisuja, mutta minä varoitan teitä, että siellä on jonkin verran kipua.

Tänään, sinun pitäisi lopettaa elää huomisen tuloja. ”Viettää nyt, maksa myöhemmin” on mikä sai sinut tähän ansaan, ja valittavat, että hinta bensiinin, kuten niin monet muut luuserit tehdä, ei auta sinua. Se ei ole hinta bensiini; se on se, että sinulla ei ole varaa polttoaineen auton(s), tai ehkä auto, että asia, sinun täytyy ottaa esimerkiksi auton lainat maksuhäiriön. Ongelma ei ole polttoaineen hinta, mutta sinulla ei ole hallita rahaa. Älä viettää mitä et ole ansainnut, kun olet tässä spiraalin, se ei lopu koskaan.
Lopeta valittaminen. Mitä hyvää tulee valituksia? Se on täydellistä ajanhukkaa. Joten lopeta tuhlaa aikaa. Se on helppo ripustaa muualle itku ihmiset ja valittavat. Lisäät vain kurjuutta oman olemassaolon valittamalla. Voimme kaikki valittavat jotain, mutta toistaiseksi elämässäni olen löytänyt sen hyödytön, joten annoin sen useita vuosia sitten, ja sinun pitäisi myös tehdä se – nyt.
Et ole valmis elinkustannukset. Useimmat ihmiset elävät palkka on palkka, ja viettää kaiken, mitä he ansaitsevat monia asioita, joita he eivät todellakaan tarvitse, mutta haluan. He eivät edes ymmärrä, miksi he haluavat asioita, mutta kaikki media ympäri ne, yhdessä korkean tason peer paineita, asettaa heidät tilanteeseen.
Tärkeämpi kysymys, miksi et ole valmis? Vastaus tähän kysymykseen on hieman epämääräinen, koska voit port useissa eri paikoissa ja eri suuntiin. Totuus, joka ei ole helppo kohdata, on se, että et ole kiinnittänyt huomiota, ja nyt maksat liian paljon.

Olet voinut muuttaa aikana maailman tapahtumia? Ehkä, mutta se on epätodennäköistä, että olisit voinut tehdä sen.

Sinun täytyy vain saada se aivoihin, että ei ole väliä kuinka hyvä ajat ovat, siellä tulee lasku. Jos tarkastellaan taloudellista tilannetta kussakin maassa maailmassa, on olemassa ylä-ja alamäet. Totta, jotkut maat näyttävät olevan jumissa laaksossa, mutta enemmän, paljon enemmän, historia sanoo toisin.

Muista, että ilme; säästää pahan päivän varalle. Sateisina päivinä tapahtuu, ja kun pisara onnea, olosuhteet tai tilanne tapahtuu, se voi kestää vuosia toipua.

Fifty cent teetä vain sattuu ole, voit helpottaa syitä seisomalla jonossa ja hurja up mitään keitos virkailija, joka hymyili ja otti rahat. Autosi tarvitsee korjausta, mutta päätimme korvata sen ja hyväksyä maksu suunnitelma hymyillen. (Voi hyvä jumala! Uusi autoni!) Kymmenen paria kenkiä ei riitä, sinun täytyy kaksikymmentä, vastaamaan teidän neljäkymmentä farkut. Uuden auton ja uuden auton lainat maksuhäiriön? Ei.

Kaapeli-TV ei ollut tarpeeksi hyvä, olet ajatellut, että voisit rakentaa isompi ja parempi DVD-kokoelma. Sinun täytyy surround-ääni ja suurempi näyttö elokuvia. Maksut tulivat varusteiden kanssa, koska olet ottanut askeleen ja allekirjoittaa nimesi. (Rakastat luotto.)

Tämä luettelo heikkouksia voisi jatkaa, mutta lupasin näyttää, miten voit päästä pois paikka, jossa olet, kiinnitetty, tai matkalla.

Valitettavasti tämä ei ole asioita opetetaan kouluissa. Onneksi, löydät tämän artikkelin jotka voivat auttaa sinua. Tässä tulee kipua.

Miksi mennä töihin? Jos vastaus on ”tehdä rahaa”, sinun täytyy muuttaa ajattelua.

Muuttaa asennetta ”syy lähden töihin on saada rikas.”

Molemmissa tilanteissa, sinun tulee työtä, mutta ensimmäisessä tilanteessa, voit tehdä sen hengissä, toisessa tilanteessa, on tarkoitus mennä töihin rikastua. Sama työ, sama palkka, mutta se on erilainen ajattelutapa, joka voi muuttua häikäilemätön tapa, että olet mennyt alas joka päivä.

Nyt kun asenne on oikea vaihde, minun täytyy lyödä käteen, jossa äitisi olisi pitänyt tehdä, kun menit kauppaan hänen kanssaan ja alkoi poimia kaiken, että näit. Ehkä siksi et osta niin paljon tavaraa, koska kukaan ympärillä voit kertoa, ja voittaa sinun kätesi.

Nyt, sinun täytyy olla todellinen syy, ennen kuin ostat mitään. Minulla on nälkä, ei ole syy. Hei, olen aina nälkäinen ja voi syödä, mutta minä en. Aikataulu, milloin pitää syödä ja syödä hyvin, tämä hillitsee oman impulssi ostaa muodossa suklaata, viiden dollarin kahvia, tai syödä roskaruokaa, joka varmistaa, että uimapuku on hieman tiukka. Katso myös suurempia menoja, jotkut ehkä ovat allekirjoittaneet auton lainat maksuhäiriön, niin se voi olla aika ottaa tarkemmin tämä.

Mitä kuluttaa rahaa joka päivä? Jos et tiedä, mitä olet menojen rahaa, et koskaan tiedä, miten aiot muuttaa menoja. Nopeammin lopetat ostaa ilman ajattelua tilaat, sitä nopeammin sinulla on enemmän rahaa lompakkoon. Miksi luulet, että kaikki huoltoasemat ovat hyllyt herkkuja ja jääkaappi, jossa on juomia, se on koska he tietävät, että olet opettanut toimimaan impulsiivisesti.

Nyt, ja en tarkoita nyt, alkaa elää mukaan budjetti. Meidän täytyy korjata vuoto, ennen kuin voimme pyyhi sotku. Kohtuullinen budjetti, voit hallita, ja sinä olet vastuussa.

Tämä johtaa meidät vastuusta. Sinä ja sinä yksin olet vastuussa nykyisestä tilanteesta. Se ei ole valtio, hinta bensiini, oman työn, puolison, oman koulutuksen tai oman naapuruston. Se on sinun ja vain sinun.

Vaikka et muuttaa oman appivanhemmat, niellä nöyryytys ja luvata itsellesi, että kun olet vapaa tilanne, et koskaan saa takaisin enemmän asuntoja.

Share.

About Author

Comments are closed.