Privatekonomi – fi tråkig nödvändighet

0
Arvostele artikkeli

Hallita omaa talouttaan, ei ole aina helpoin asia. Monet ihmiset ei ole oikea suunnitelma, mutta käynnissä kuin he aina ovat tehneet. Ihmiset usein tietää suunnilleen, kuinka paljon menot ja tulot, mutta ei voi täysin seurata missä kaikki rahat menee. Talous on yksi yleisimmistä stressorsakerna ihmisten keskuudessa tänään. Istua alas ja käydä läpi heidän henkilökohtaisen talouden säännöllisesti voi antaa iso vaikutus, sekä rahaa voit säästää, mutta myös siitä, miten sinä itse tunnet. Miten joku voi sitten parantaa sen taloutta ja samalla tuntuu, että heillä on valvoa sitä?

Tehdä budjetin

Tärkein asia, miten tylsä se kuulostaa, on tehdä budjetti – varsinkin jos talous jostain syystä pidin myös. Huonompi talous voisi olla tilapäisiä, ja ne voivat riippua esimerkiksi tutkimukset, työttömyys, vanhempainvapaa, tai jotain aivan muuta – tai se voi olla enemmän pitkän aikavälin tilannetta. Joka tapauksessa, se on tärkeää, että jokainen säännöllisesti tai tarvittaessa arvioida uudelleen talouden toimintaa, ja jos siellä on jotain sinun täytyy parantaa tai muuttaa. Sen ei tarvitse olla, jos sinulla on taloudellisia vaikeuksia tai rajoitetun talouden – se koskee myös niille, jotka ovat vakaa talous, mutta haluat silti on mahdollisuus säästää lisää tai yksinkertaisesti on yleiskuva siitä, miten rahat on käytetty.

Monet ihmiset haluavat tehdä budjetti, esimerkiksi Excel tai vastaavia. Mistä voit tehdä sarakkeet ja kohteet, joiden liikevaihto toisella puolella ja menojen välillä. Jakaa molemmat tulot (palkka, lasten tuki, jne.) ja kulut (kuten vuokra, ruoka, sähkö, auto) eri kohteiden avulla voidaan saada yleiskuva siitä, missä rahat menee. Kun teet budjetti, on olemassa myös monia muita työkaluja, voit käyttää jos haluat. On olemassa erilaisia sovelluksia ladata tai ohjelmisto-ja internet-sivuja voidaan käyttää. Kuluttajavirasto on hyvä sivu, jossa on erilaisia arvioita siitä, mikä on kohtuullinen kustannus eri kohteita budjetti. Tällä tavalla voit nähdä, jos siellä on jokin alue, joka tulee hyvin kalliiksi, ja sitten voit ehkä pohtia, mitä se riippuu. Onko mitään alue että sinulla on mahdollisuus säästää? Mikä on se, joka tekee tämä tuote maksaa rahaa? Onko mahdollista muuttaa? Making budjetti on hyvä mahdollisuus todella mennä läpi niiden taloutta, ja olla rehellinen itsellesi kun se tulee, katso, mitä se on kotitalouksia, jotka ovat todella maksaa. Sitten, se on vain siinä tapauksessa, että se voi maksaa, tai jos siellä on jotain, joka voi tai on muutettava.

Säästä rahaa

On olemassa monia hyviä tapoja säästää rahaa. Yleensä, se viittaa sekä lisätä tulojaan, jos voit – mutta myös vähentää niiden menot. Varattu päivä todella mennä läpi oman talouden ja nähdä, mitä voit muuttaa.

Yksi tapa säästää rahaa ja lisätä niiden säästötili voidaan tehdä pysyvä siirto heidän säästötilille joka kuukausi, heti kun palkka tulee. Jos voit säästää muutaman hundralappar kunkin kuukauden ja on vähennetty suoraan teidän palkka, et huomaa, että ne katoavat. Anna heidän olla ”näkymätön”, niin ne kasvavat melko nopeasti!

Myös tehdä budjetin säästöt. On se erillisenä eränä oman kotitalouden talousarvion ja pidä se!
Käy läpi kodin budjetti, kohta kohdalta. Mieti, miten voit säästää rahaa jokainen yksittäinen menoerä. Miten aiot leikata alas menoja ruokaa? Voit vähentää asumismenot – vuokra pienempi asunto, laittaa teidän asuntolainan tai jotain vastaavaa? Voit vähentää sähkön kustannuksia – kytkin sähkön yritykset, vähennä lämpöä sisätiloissa, muista sammuttaa valot? Kaikki nämä vähän asioita, on saada yhdessä aikaan suuria säästöjä.

On tavoite teidän säästöjä. Haluatko olla tietty määrä puskuri yllättäviin menoihin? Haluatko tallentaa auton tai matkan? Konkreettinen tavoite, on helpompi motivoida itseäsi pelastaa.

Katso yli oman pienet menot. Se voi olla tilauksen eri maksupalveluja, joissa on kahvin-cup ostat joka päivä matkalla töihin, ja niin edelleen. Jokainen pikku auttaa – viisikymmentä dollaria päivä on 1500 dollaria kuukaudessa. Voit vapaasti tuoda eväsrasia töihin, näin voit säästää paljon rahaa. Kokki sitä, voit sen sijaan ostaa uusia, ja jos sinun täytyy ostaa uusia – ehkä voit ostaa sen sijaan?

Iso aikaa ostoksia meidän on aliarvioitu. Kun olet saanut teidän palkka, yrittää storhandla kotiin, mitä voit ja henkilökohtaiseen hygieniaan kohteita, kuivatut tuotteet ja pakasteet, niin että se on riittävä, jotta seuraava palkka. Näin voit säästää paljon rahaa. Voit myös vapauttaa aikaa tehdä muita asioita, ja eivät aina ajattele asioita, käytettävissä kotona.

Lainata rahaa?

Oletko ajatellut lainanotto rahaa? Joissakin tapauksissa, se voi olla perusteltua. Jos aiot ostaa talon, esimerkiksi, se voi olla perusteltua, lainata rahaa, sitten talon osto, ja monissa tapauksissa, voidaan nähdä investointina. Ottaa opintolainaa, kun opiskelu on myös sijoitus, sitten college koulutus pitkällä aikavälillä tarjoaa korkeamman eliniän tulos. Opiskelija lainat ovat erittäin edullisin ehdoin verrattuna muihin pankkilainaa. Teksti lainat voi joissakin tapauksissa olla väliaikainen toimenpide, mutta ei mitään ilman lämpötila on suositeltavaa. Korot teksti lainat ovat usein korkeat, ja ne on maksettava takaisin lyhyessä ajassa. Sinulla on mahdollisuus tallentaa mitä haluat, niin voit vapaasti tehdä sen. Jos sinulla on vielä täytyy ottaa laina, ottaa aikaa vertailla eri lainoja ja nähdä, mikä sopii sinulle parhaiten. Pankit yleensä on parhaat edellytykset.

Toivomme, että olet saanut hyviä vinkkejä tässä postitse ja, että et voi toivottavasti alkaa pohtimaan, miten voit parantaa henkilökohtaisia rahoittaa. Onnea!

Share.

About Author

Comments are closed.