12 tapoja, joilla voit ansaita ylimääräistä rahaa

0
Arvostele artikkeli

Nykypäivän moderni yhteiskunta se on tarpeeksi tietokoneen kanssa pystyä ansaita ylimääräistä rahaa. On olemassa monia sivustoja, joissa voit löytää erilaisia tehtäviä tehdä. Voit myös käyttää niitä myydä jotain. Yksinkertaisesti, jos olet hieman energinen, joten on olemassa monia resursseja hyppysissäsi ansaita ylimääräistä penniä säännöllisesti. Jotkut näistä voi jopa olla uusi huvudinkomst. Meillä on nyt kertoa noin 12 tapoja, joilla voit käyttää tietokoneen tai älypuhelimen, jotta voidaan lisätä oman henkilökohtaisen talouden.

Uber

Avulla auton ja älypuhelin, voit ajaa taksi Uber, kun haluat. Tietenkin, sinulla on myös ajokortti ja tietää säännöt niin et tee mitään laitonta.

Käytä kameran

Oletko haaveillut siitä, että rahaa kuin valokuvaaja? Se on nyt varsin yksinkertainen. Myy parhaat kuvat meidän stockfoto sivustot kuten Shutterstock, iStockphoto, Käyttölisenssit, ja enemmän. On myös mahdollista ladata kuvia suoraan app. kutsutaan Foap. Kun joku sitten ostaa lisenssin kuvan niin olet maksanut. Voit ansaita rahaa maksetaan kerran kuukaudessa.

Myydä toisen käden

Sitten se tulee enemmän ja enemmän suosittu ostaa toisen käden sekä ympäristölle ja säästää rahaa, joten siellä on nyt markkinoilla myydä vanhan vempaimia. Läpi arkiston ja myös mitä sinulla on kotona ja myydä sivuja Ebay, Blocket ja Ebay. Kun olet loppuu asioita kotona, miksi ei kysy sukulaisia ja ystäviä, jos voit myydä tavaraa niin voit sitten jakaa rahat?

Olet nälkäinen, voit alkaa tilata tavaraa Kiinasta, esimerkiksi, voit nähdä, mitä myy ja sitten tilata enemmän. Tällä tavalla voit työskennellä e-commerce ilman aloittaa oman sivuston. Kun olet valmis oman verkkosivuilla sitten on olemassa monia hyviä sivustoja, jotka tarjoavat ns. web hosting ilman suuria kustannuksia, jossa voit perustaa oman verkkokaupan.

Asioilla tai hanttihommia

Taskrunner on sivusto, jossa voit ottaa pieniä tehtäviä varten summa rahaa. Suorittaa, kuten puutarhanhoito, koota huonekaluja, siivota, pestä ja vaihtaa renkaat autoja. Voit myös löytää tehtävä maali, auttaa jotakuta liikkua tai toimia alkuunsa. Kun olet rakentanut hyvä maine verkkosivuilla, se johtaa sinua saada enemmän ja enemmän tehtäviä.

E-kirjoja

Oletko haaveillut tulla kirjailija? Tässä nyt on tilaisuutesi. Amazon on suuri markkina, kun se tulee e-kirjoja, kiitos niiden e-lukulaite Kindle. Näin, voit kirjoittaa lyhyempiä tai pidempiä kirjoja ja ladata ne myyntiin. Jokainen kerta, kun joku lataa kirja niin olet maksanut. Nyt se on vähän hankala: Amazon hyväksyy vain kirjoja englanti. Jos se ei tunnu ongelma sinulle, se on vain päästä alkuun.

Käsintehty vintage

Jos sinulla on paljon vintage vaatteita ja asusteita, joten voit myydä niitä sivuston nimeltä Etsy. Tällä sivulla voit myydä kaikenlaisia käsitöitä koko maailman asiakkaana. Joten jos sinulla on sellainen kotona tai ehkä tiedä, miten tehdä tai korjata retro vaatteita ja asusteita, joten voit myydä käsitöitä tällä sivulla oman e-shop. Muista ottaa paljon kuvia, kun olet luettelo sen myyt lisätä mahdollisuudet myynti. Postikulut maksaa asiakas.

Youtube

Youtube on tullut enemmän tai vähemmän työpaikalla on luultavasti kaikki huomannut. Olitpa nuori tai vanha, joten voit löytää oman kapealla ja saada miljoonia seuraajia. Voit näyttää ruoanlaitto, stand up-komiikkaa, oppia, miten pelata väline tai lakien vempaimia. On ja markkinoilla nähdä, kun voit pelata pelejä, laulaa tai puhua asioita, jotka ovat maailmassa tapahtuu.

Voit ansaita rahaa, kun sinulla on tarpeeksi seuraajia mainostuloilla. Suurempi rahaa saa, kuitenkin, kautta yhteistyötä yritysten kanssa, jotka haluavat osoittaa heidän tuote, tai kautta affiliate linkkejä.

Opettajat verkossa

Tällä hetkellä on olemassa monia sivustoja, joissa voit jakaa tietoa opiskelijoiden tapaaminen verkossa. Sitä voi soveltaa kaikkeen auttaa opiskelijoita erityisesti aihe, opettaa aikuisia, kuten esimerkiksi Microsoft Excel, Photoshop -, kirjanpito -, tai muuten. Onko sinulla mitään tietoa voit jakaa? Look up sivu, joka parhaiten sopii tarpeisiisi joten sinun olisi nähdä, että olet pian täysin varattu opiskelijoille, jotka ovat innokkaita tavata.

Vuokrata majoitus

Airbnb on sivusto, joka on tullut hyvin suosittu, koska se auttaa meitä kaikkia matkustaa vähemmän. Miksi maksaa kallis hotelli, jos voit pysyä muualla halvemmalla, ja silti saada hyvää palvelua? Mutta tiesitkö, että voit itse laittaa oman omaisuuden vuokraa? Ajan kanssa kun olet saanut hyvät pisteet, niin voit myös nostaa hintaa ja tarjota muita palveluja, jotka liittyvät vuokra -, kuten opastettuja retkiä tai muita asioita. Lisää up your palvelut samankaltaisia sivuja, kuten TripAdvisor, Tours By Locals, ja niin edelleen. Lisää oma kiertue paketteja ja tervetuloa turistit lähellä, tai vain missä asut.

Freelance-kirjailija

Vaikka työskentely toimittajana voi olla hankalaa, koska jäykkä kilpailu niin on vielä tilaa enemmän kirjailijoita. Sinulla on myös kykyjä, kuten mahdollisuus SEO-muokata tekstejä, niin voit saada aika hyvin maksettu yritykset. Monet yritykset haluavat markkinoida itseään verkossa ja, näin ollen, on kirjailijoita, jotka voi kirjoittaa tuotteen tekstejä ja artikkeleita niiden palveluja. Mieluiten, ne olisi myös seo-ystävällinen, jotta ihmiset helpommin voi löytää niiden verkkosivuilla avulla hakukoneet.

Vauva istuu service

Miksi ei toimi extra lapsenvahti? Jos lapsi ei tunnu houkuttelevalta, voit sen sijaan sovi koirille, auttaa vanhusten hoito tai siivous. Tällainen tehtävä voi löytää Mynanny.ks. Luo profiili ja aloita työskentely!

Ongelman ratkaisija

Oletko hyvä ratkaisemaan ongelmia? Sitten voit mennä päälle ideaconnection, jossa yritykset voivat lähettää ongelmia ja kysymyksiä. Tavoitteena on tarjota paras ratkaisu saada kolikon hänen voittavan idean.

Kuten saatat huomata, useimmat sivustoja on ulkomailla, ja siksi englanniksi. Jos haluat, niin voit varmasti löytää ruotsin vastaava tai miksi ei luoda mukautetun sivun? Löytää näitä helppoja tapoja ansaita rahaa avulla modernit laitteet, joten voit säästää rahaa sen sijaan, lainanotto rahaa ja riski on maksu default. Tai miksi ei toimi ylimääräistä voidakseen tulla velan ilmaiseksi?

Share.

About Author

Comments are closed.