6 Yksinkertaisia Vinkkejä siitä, Miten voit Syödä Hälosamt Budjetti

0
Arvostele artikkeli

Vaikka se voi olla kallista syödä ulkona, on vielä mahdollisuus syödä terveellisesti ja kohtuullisin kustannuksin. Jos olet fiksu ja käyttää näitä vinkkejä, jotta on terveellinen ruokavalio yhtäkkiä mahdollisimman pieni kustannus, ja helposti sekä pitkän aikavälin myönteisiä vaikutuksia terveydelle.

Jos olet tottunut syö terveellistä (ja vielä spenda fortune), kokeile näitä vinkkejä.

1. Ostaa kasvipohjaisia elintarvikkeita

Luomu-ja gräsfödd pihvi on kallista, ei ole epäilystäkään. Mutta sinun ei välttämättä tarvitse istua tämä vain syö terveellistä. Testi kasvipohjaisia elintarvikkeita, kuten hedelmiä, vihanneksia, täysjyvätuotteita ja sitten näet, että voit säästää paljon rahaa.

2. Ostaa kausittain

Jos sinulla on katsomaan hinta vadelmat juuri nyt, joten voit nopeasti selvittää, että ne eivät ole kausi tämä hedelmä juuri nyt. Päärynät ja mandariinit, toisaalta, on halpaa ja tuoretta ja aina herkullisia. Sesongin hedelmiä on aina halvempaa. Se myös varmistaa, että ruoanlaitto jää mielenkiintoinen, koska et syö samaa koko ajan.

3. Suunnittele ruokavalio

Valmistella tavoitteesi viikossa, tulevaisuudessa voi säästää sekä aikaa ja rahaa, ja samalla varmistaa, että saat riittävää annosta, ravinteita, joka on valmis syötäväksi, ja auttaa sinua valitsemaan nopeasti ruokaa. Suunnittele aterian ja on samaan aikaan, ostoslistan, että et käytä, tämä estää sinua heittää alas tarpeettomia tavaroita ostoskoriisi.

4. Ostaa suurempi määrä

Yleisesti, suurempi määrä halvempi hinta, kun se tulee ruokaa. Ostaa jyviä tai vilja, pähkinät ja siemenet lisää kvantiterer voi säästää rahaa ja varastointi. Voit myös auttaa ympäristöä. Sinulla ei ole tilaa tämän, voit aina mennä ostoksille ystävän kanssa ja jakaa sen. Sitten sinulla on sekä säästänyt rahaa ja sinun ei tarvitse huolehtia siitä, missä tallentaa se. Siellä on aina kiertotie.

5. Olla joustava

Kun se tulee ostaa ruoka resepti, joten se ei ole koskaan väärässä siirtyä ainesosia saada pois halvempaa. Sinun ei tarvitse noudattaa tarkasti reseptejä. Mennä sen jälkeen oman maun ja budjetin.

6. Ei kauppaa, kun olet nälkäinen

Oletko koskaan ollut tyhjään vatsaan? Ja se päättyy sinun on kori täynnä maitoa suklaata ja karkkia? Et ole yksin. Tutkimus on osoittanut, että jos menet ostoksille tyhjään vatsaan lisää riskiä sinun on kalorien roskaruokaa. Siksi, älä mene ostoksille nälkäisenä. Se on pahin. Se päättyy aina: ”Mistä se on tullut, mistä?”. Auttaa sinua pääsemään alkuun niin saat ohessa lista voit käyttää, budgetlista.

  • Kuivatut tai säilötyt palkokasvit (linssit, kikherneet, neljä papu mix, pavut, keitto mix)
  • Ruskea riisi
  • Kaurapuuro
  • Ohra
  • Kauden hedelmiä ja vihanneksia, käytä tätä taulukkoa ohjeena)
  • Koko jyvä keksejä
  • Koko vehnä leipää
  • Hummus
  • Pakastetut marjat
  • Tofu ja tempeh
Share.

About Author

Comments are closed.