Miten parhaiten ymmärrät oman talouden

0
Miten parhaiten ymmärrät oman talouden
5 (100%) 1 ääntä

Kun yritämme ymmärtää henkilökohtainen rahoittaa, paras asia tehdä on yrittää ymmärtää, mitä personal finance ei ole.

Monet ihmiset uskovat, että laskentatoimen ja personal finance ovat samat, mutta personal finance ei ole kirjanpito. Pinnalla ne näyttävät sama; sitten he molemmat on jotain tekemistä rahan kanssa.

Mutta määritelmät auttavat meitä ymmärtämään eroja paremmin. Suora ja yleisesti käytetty määritelmä kirjanpito on ” järjestelmän rekisteröiminen ja yhteenveto yritykset ja taloudellinen liiketoimet ja analysointi, todentaminen ja raportointi tulokset.”

Tämän määritelmän perusteella, näemme, että kirjanpito on analysointi ja tallennus, mitä olet tehnyt rahaa.

Tämä on miksi ottaa kirjanpitäjä yleensä ei riitä, kun se tulee henkilökohtaisia Aurora.

Tilintarkastajat eivät yleensä käsittelevät henkilökohtaisten rahoitus (joitakin poikkeuksia lukuun ottamatta). Jos kirjanpitäjä on myös taloudellinen neuvonantaja tai valmentaja, sitten hän tai hän on todennäköisesti vain katsoa, mitä olet tehnyt kanssa rahat lopussa vuoden, ja sitten antaa sinulle raportin, niiden analyysi esim. palkka, kulut, laina verkossa, ja välttämätöntä.

Tämä raportti on yleensä Ilmoitus; joka sisältää kuinka paljon olet velkaa Valtion tai kuinka paljon valtio on velkaa sinulle.

Hyvin harvoin kirjanpitäjä tekee yksittäisen tase, tuloslaskelma tai tuloslaskelman nettovarallisuuden; kaikki laskelmat ovat erittäin hyödyllisiä työkaluja, ja tarpeen tehokkaasti hallita henkilökohtaisia Aurora.

Personal finance tarkoittaa katsomalla Aurora enemmän ennakoivaa ja kohdennettua näkökulmasta. Tämä on mitä antaa tilintarkastajien jotain rekisteröityä, tarkistaa ja analysoida.

Seurata talouden määritelmiä

Merriam-Websterin määritelmä (Ytimekäs Encyclopedia) ”Rahoitus” on ”prosessi rakentaa varat tai pääoma varten tahansa menot. Kuluttajat, yritykset ja valtion virastot usein ei ole rahaa he tarvitsevat tehdä ostoksia tai harjoittaa liiketoimintaa, kun säästäjät ja sijoittajat ovat varat, jotka voi hankkia korot tai osingot, jos niitä käytetään tuottavaan käyttöön.

Rahoitus on prosessi kanavoi varoja säästäjiltä käyttäjien muodossa luotto, lainat verkossa, tai sijoitetun pääoman kautta toimintaa, mukaan lukien kaupalliset pankit, säästöt ja lainat, agenda, ja muut laitokset kuin pankit, kuten luotto-osuuskunnat ja sijoitusyhtiöt. Rahoitus voidaan jakaa kolmeen laajaan osa-alueeseen: yrityksen talous, henkilökohtainen rahoittaa, ja julkinen talous. Kaikki kolme ovat tuotannon talousarvioiden ja varojen optimaalisen tuloksen”.

Yksinkertaistettu sinulle

Ymmärtämällä määritelmä ”talous”, voimme murtaa käsite ”henkilökohtainen finance” 3 helppoa vaihetta:-

Prosessi rakentaa varat tai pääoma jonkinlaista kustannuksella = sukupolvi tuloja.

Yritys saa rahaa myymällä sen tuotteita ja palveluja. Tätä kutsutaan ”tulo”, ”tulot”. Jotkut yritykset myös investoivat osan tuloistaan tuottaa enemmän tuotot (korkotuotot).

Henkilö saa rahaa työtä, small business (self-employment, yksittäisen yrityksen, verkko myynti tai muu pienyritys). Rahaa, että tulee sisään voi koostua kuukausipalkka, tuntipalkka, tai komissio, joka on myös nimitystä tulot. Täällä, rahaa lainaa ei lasketa online tai vastaavia.

Valtio saa rahaa verojen kautta, että me maksamme. Tämä on yksi tärkeimmistä tavoista, miten valtio tuottaa tuloja, jotka käytetään sitten rakentaa infrastruktuuri, kuten tiet, sillat, koulut, sairaalat jne meidän kaupungeissa.

Käyttää rahaa tehdä ostoksia = rahaa

Kuinka paljon kulutamme suhteessa, kuinka paljon me ansaita määrittää edellytykset, joilla optimaalinen tulos in oman talouden. Tehdä hyviä päätöksiä siitä, mitä vietät rahaa on tärkeää saavuttaa taloudellista vaurautta, ei väliä kuinka paljon voit ansaita.

Saada parhaat tulokset = pitää niin paljon rahaa kuin mahdollista

Se ei ole, kuinka paljon voit ansaita, että asioita – että on, kuinka paljon pidät, että on todella tärkeää, kun se tulee henkilökohtaisia Aurora.

Tämä on osa yksityisen talouden, joka lähes kaikkien mielestä on kaikkein haastava.

Ihmisiä, jotka ansaitsevat suuria summia (erittäin korkea summia) myös taipumus viettää yhtä paljon (tai enemmän), mikä tarkoittaa, että ne laittaa itse velkaa ja velkoja myös lisätä kiinnostusta. Se ei ole kauan, ennen kuin tämä velka alkaa kasvaa eksponentiaalisesti ja voi tuhota yhtään toivoa, että he voivat on ollut noin saavuttaa vaurautta.

Yksinkertaistettu

Tarvitse olla monimutkainen, jos et pitää tämä yksinkertainen kaava mielessä:

TULOT-KULUT = MITÄ SINUN PITÄÄ

Parhaan tuloksen, sinun yksinkertaisesti täytyy ansaita enemmän kuin kulutat ja kuluta vähemmän kuin ansaitset, joten voit tallentaa enemmän sinulle ja perheellesi!

Jos et ole aktiivisesti työtä optimaalinen tulos, pääsääntöisesti, saat vähemmän kuin optimaalisen tuloksen

Se on todella helppoa!

Nyt, että olet ymmärtää henkilökohtainen rahoittaa ja mitä sinun tarvitsee tehdä, seuraava askel on oppia, miten tehdä tämä, on se online Lainan tai leikata menoja.

Paras tapa aloittaa on noudattamalla näitä 3 helppoa vaihetta:

  1. Tiedä, mitä haluat saavuttaa – ”jos et tiedä minne olet menossa, mikä tahansa tie vie sinut sinne” on tullut erittäin suosittu lainaus, luultavasti koska se on niin totta. Yksi tavoista Stephen Covey korostaa hänen kirja ”7 Tottumukset Erittäin Onnistunut Ihmiset”, on aina aloittaa kanssa loppuun mielessä. Tietäen missä haluat olla erittäin hyödyllistä pystyä varmistamaan, että voit itse saada siellä.
  2. On suunnitelma – jossa voit seurata tuoda itsesi tavoitteesi. Tietää miten saavuttaa tavoitteesi askel-askeleelta suunnitelma, se on korvaamaton. Joskus tämä on helpompaa vähän apua neuvonantaja tai taloudellisia valmentaja.
  3. Käyttää työkaluja ja resursseja, jotka auttavat sinua kiinni oman suunnitelman ja olla hajamielinen asioita elämässä, jotka voivat rajoittaa meidän tulot ja tehdä meistä viettää enemmän kuin meidän pitäisi. Älä yritä ratkaista kaikki oman pään! Se johtaa massiivinen päänsärky ja Aurora on jättiläinen tumma sumu!

Jos olet tosissaan saada henkilökohtainen Aurora takaisin radalla, sitten sinun pitäisi ottaa edellä mainitut tiedot, vakavasti!

Share.

About Author

Comments are closed.